treti moznost, bo tady nekde tvrde hraje nekolik let a za tu dobu si nahrabe nekay ten mamon udela domy apod, pak pride nakej nubik vidi ze vseichni mas vsechno a on nic tak che wipe
vysvetli my ako vyzera to tvrde hranie :p
A neni to skor tak ze ked clovek uz ma vsetko nema motivaciu dalej hrat a > konci ... teda aspon u vecsinu ludi co som poznal to tak bolo .mal vsetko >ziadna motivacia>end
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Lucifers Angel píše:Asi tak... Hlavně pamatuješ si ty začátky? Nádherné časy, využitelnost rose brnění, silver zbraní.... Já ty doby miloval a už asi nikdy nebudou...
To uz tem dnesnim hnupum, co si vymaxuji postavu, nez jdou na hb, nevysvetlis. Nemluve o tom, ze nejdou do decu bez mythu.
Lucifers Angel píše:Asi tak... Hlavně pamatuješ si ty začátky? Nádherné časy, využitelnost rose brnění, silver zbraní.... Já ty doby miloval a už asi nikdy nebudou...
To uz tem dnesnim hnupum, co si vymaxuji postavu, nez jdou na hb, nevysvetlis. Nemluve o tom, ze nejdou do decu bez mythu.
zajimavy ze vetsina lidi co tu pise jak hrozne milovala dobu dp kdyz byla trava zelenejsi a pk hodnejsi, ze ste v te dobe ani nehrali, tak jak to muzete vedet? Ste si to vyguglili, nebo precetli na wikipedii?
Wilson píše:zajimavy ze vetsina lidi co tu pise jak hrozne milovala dobu dp kdyz byla trava zelenejsi a pk hodnejsi, ze ste v te dobe ani nehrali, tak jak to muzete vedet? Ste si to vyguglili, nebo precetli na wikipedii?
Sice sem tu nebyl uplne od zacatku, ale rose a shadow brnka jako skoro top si teda pamatuju
Tak, co je pro koho "trava zelenejsi" ?
Jestli jen slovni obrat, ze driv bylo jako ted a lide jen placou, tak myslim, ze nebylo
Zalezi teda samozrejme na uhlu pohledu
Pokud by bylo wipe, tak bych ale zrusil afk kontrolu
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...