Tools, Updates, UO save password
Tools, Updates, UO save password
jednou z vecera se ultima rozhodla padnout
a udelala poradnou neplechu - zapomnela login a heslo, zapla si hudbu, zmenila rozliseni,...
vetsinu veci jsem srovnal ale stale se mi nepodarilo prijit na kloub, jak:
pri lognuti vypnout Tools, Updates tabulky
Zapamatovani hesla pri lognuti pres joko - v joku u server jsem zadal login i heslo, pak to postradalo uo.cfg, to jsem z uo prekopcil do slozky uo a aspon to nabehne, ale heslo nezapamatovane a nejde zaskrtnout save password,
byl jsem zvykly na pohodli a ted me to docela vadi pokazde vypinat 2 okenka, a kdyz treba client happne v dungu tak pri psani hesla uz muze byt pozde
-search button jsem zkousel (aspon sem si vypl zobrazovani cernych tabulek nad vecmi)
- na webu jsem nasel ze kdyz pridam AccPassword=** do uo.cfg, ze by si to melo pamatovat, ale zadna zmena
- tooltips mam povypinane v uo, joku i desktopu
a udelala poradnou neplechu - zapomnela login a heslo, zapla si hudbu, zmenila rozliseni,...
vetsinu veci jsem srovnal ale stale se mi nepodarilo prijit na kloub, jak:
pri lognuti vypnout Tools, Updates tabulky
Zapamatovani hesla pri lognuti pres joko - v joku u server jsem zadal login i heslo, pak to postradalo uo.cfg, to jsem z uo prekopcil do slozky uo a aspon to nabehne, ale heslo nezapamatovane a nejde zaskrtnout save password,
byl jsem zvykly na pohodli a ted me to docela vadi pokazde vypinat 2 okenka, a kdyz treba client happne v dungu tak pri psani hesla uz muze byt pozde
-search button jsem zkousel (aspon sem si vypl zobrazovani cernych tabulek nad vecmi)
- na webu jsem nasel ze kdyz pridam AccPassword=** do uo.cfg, ze by si to melo pamatovat, ale zadna zmena
- tooltips mam povypinane v uo, joku i desktopu
nejspíš ti tam chybí ta první položka:
Kód: Vybrat vše
RememberAcctPW=on
AcctID=jmenoacc
AcctPassword=Z4s1fr0v4ny_H351O (musíš ho napsat do klienta, ten ho sem zašifruje)
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
napsal sem to nad AccID i pod " ------------"Samial píše:nejspíš ti tam chybí ta první položka:
Kód: Vybrat vše
RememberAcctPW=on AcctID=jmenoacc AcctPassword=Z4s1fr0v4ny_H351O (musíš ho napsat do klienta, ten ho sem zašifruje)
prepsal vsechny uo.cfg ale rozdil nevidim :-/
budes tam mit nejakou blbost, kvuli ktere on ten soubor nenacte nebo tak neco.. to zkuz prohnat tim mym klientem, on ten uo.cfg preformatuje. treba to pomuze (treba ne). jinak reinstall
a pouzivat UOML, bez dalsich aktualizaci, jen DP pack.
Kdyztak at to nemusis hledat.

Kdyztak at to nemusis hledat.
http://maplus.xf.cz/client_extsec-r95.zip
exe a dll patri do ultimy a nezapomente k yokovi nahrat ilpatch.cfg
skusil jsem, zadna zmena, soubor exsec.dll sem nemel ani v uo ani v jokuMikee píše:budes tam mit nejakou blbost, kvuli ktere on ten soubor nenacte nebo tak neco.. to zkuz prohnat tim mym klientem, on ten uo.cfg preformatuje. treba to pomuze (treba ne). jinak reinstalla pouzivat UOML, bez dalsich aktualizaci, jen DP pack.
Kdyztak at to nemusis hledat.http://maplus.xf.cz/client_extsec-r95.zip
exe a dll patri do ultimy a nezapomente k yokovi nahrat ilpatch.cfg
-na uoml se mi nechce to je o necem jinem
- hold se budu asi muset obejit bez pohodli
UOML - Mondain's Legacy, jde jen o to to stahnout a pouzit jako zaklad, at mas jistotu, ze problem neni nekde v nejakejch zmrsenejch souborech uo. (bylo to mysleno v pripade reinstalace)
Ten muj klient se ti zjevne nepustil, protoze kdyz tam nema tu svoji knihovnu, tak nadava
Pomoct by mohl (aspon v necem).
Ten muj klient se ti zjevne nepustil, protoze kdyz tam nema tu svoji knihovnu, tak nadava

Ja ti nevim jsem ted pres nej loglej a main yoka mam 1.26.4bHajek II. píše:Muze se ten klient teda pouzivat?:)..na ten notebook je to super vec, aby porad nehucel vetrak, ale nerad bych aby me za to nekdo smazal, kdyz je v pravidlech napsano, ze se muze pouzivat ackovej a beckovej klient:)..bylo by dobry aby to nekdo povolanej potvrdil nebo vyvratil:p
pokusil jsem se improvizovat, smazal jsem vse nad ------ v uo.cfg v uo adresari
vlozil jsem tam 3 radky: jmeno acc, pw heslo - to vytvorilo joko do uo.cfg ve slozce injection a pw remember, a uz to funguje, jenom to neuklada login, ten nastesti sama uklada uo, takze vyreseno, muze se
lock
.
a diky tem, kteri mi poradili a pomohli
vlozil jsem tam 3 radky: jmeno acc, pw heslo - to vytvorilo joko do uo.cfg ve slozce injection a pw remember, a uz to funguje, jenom to neuklada login, ten nastesti sama uklada uo, takze vyreseno, muze se

a diky tem, kteri mi poradili a pomohli