Dubnovy mimoprazsky sraz v Mongolsku.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Jasne ze moznost je.Akorat ten pokoj pro jednoho to je pak tezky no.Tedka uz pokoj na turisticky viceme zadnej volnej neni. Postel asi jo, ale naci lide mi hlasili, ze chteji pro jednoho a jednuluzaky tu vylozene nejsou takze jako je to blby, ale prihlasili se driv a nebo se s nekym na miste domluvit.Corax píše:Je ještě možnost se přidat?
Vzal bych jeden pokoj pro jednoho.
Jinak vcera v noci sem si dal cvicnou turu po cervene do hrobu.Dolu je to cesta na 45 minut v noci po tme s celovkou. Nahoru to vidim tak na 90 minut.Za svetla to je v klidu v noci bez baterky nedoporucuju se akorat ztratite.Snih tu sem tam jeste je ale uz by mely bejt vsechny cesty snad prujezdne, tim myslim treba nektere lidi co by jeli treba na kole :p
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
u me nevim nevim,ja tam budu mit mozna spolecnost :p
i kdyz moh bych brat uplatky v podobe dratu,soch,rare itemu a tak :p
i kdyz moh bych brat uplatky v podobe dratu,soch,rare itemu a tak :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
odjezd v patek : 11:31 13:49, 16:34 a dal uz nic nejede asi to pak jedine nekdo kdo tam bude mit auto autem.a nebo nakou linkou jen do hrobu.
V sobotu to jede jen v 9:18 a 12:00 a ve 14:00 a posledni v 17:15, ale ten uz konci jen v mikulove ;p a to pak je 1 km po sjezdovce pesmo. a ten ve 12 taky konci v Mikulove.
a z Mostu jedine v 15:36 z nadrazi vlak primo na nove mesto a odtamtud po turisticke asi kousek pesky. V sobotu to jezdi casteji staci pohledat v idosu.
V sobotu to jede jen v 9:18 a 12:00 a ve 14:00 a posledni v 17:15, ale ten uz konci jen v mikulove ;p a to pak je 1 km po sjezdovce pesmo. a ten ve 12 taky konci v Mikulove.
a z Mostu jedine v 15:36 z nadrazi vlak primo na nove mesto a odtamtud po turisticke asi kousek pesky. V sobotu to jezdi casteji staci pohledat v idosu.
-
- Elder Letter
No vlak jede az nahoru na nove mesto primo a odtamtud je to pesky cca 15 minut mirne do kopce a po rovine.Ale to bysme se v nem asi pravdepodobne setkali ve vlakuRaynor píše:Kdyz nevyjde to tvoje auto tak bych jel vlakem...Je to kratsi z hrobu nebo z mikulova tam?(pesky) v mikulove jen vybehnu kylometrovou sjezdovku ne? :p
Btw v kolik bys tam jel v pripade ze bys auto mel?

Pokud budu mit auto tak budu mit cca m,ax 3 mista volne a jedu busem ve 13-30 z phy a budu v moste cca v 15-15 takze bych vyrazel tak v 15-40 +-
- Anhillatior
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
No, tak ja na sraz nemuzu, dnes mel vnoucek Richi tezky uraz (tristiva zlomenina v nadlokti leve rucicky)... prave ted ho operuji (volal mi zet s dcerou), bude ctyri dny v nemocnici... ja tady hlidam malickeho Markyho (uz spinka) a bulim....prijel sem zet pro veci a rika, ze na 12 - 15% bude mit trvale nasledky...je to pry moc komplikovana zlomenina ...
..Mne ceka operace 16. 4. ... monstrum ve mne si naslo dalsi misto a musi ven... Moc jsem se tesila na sraz, ze bych tam poprosila Acarovu maminku a upekla bych vam ty moje kolace.... ale ted je priorita maly Richi...
..Mne ceka operace 16. 4. ... monstrum ve mne si naslo dalsi misto a musi ven... Moc jsem se tesila na sraz, ze bych tam poprosila Acarovu maminku a upekla bych vam ty moje kolace.... ale ted je priorita maly Richi...
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul