Ahoj lidi, prosim o pomoc s problemem. Vyhorel mi pocitac, a tak jsem musel znova instalovat ultimu. Kazdopadne mam problem , ktery se nachazi v komunikaci Ultimy a Klienta.
-Ale kdyz vse zadam v Yoko Injectu. Nastartuje se mi to dokonce i do hry.Ale kdyz zadam prihlasovaci udaje na Account Login/Heslo. A pokracuji tak mi to vypise:
There is some problem communicating with origin.Please restart Ultima Online and try again.
-Doufam ze mi pomuzete tento problem vyresit. Uz nevim cim by to mohlo byt.
mel sem ten samej problem miki, vyresilo to smazani souboru: "injection.xml" jelikoz byl poskozenej a ukazoval mi ze ma 0kb, a tak sem nahral ze zalohy tento soubor a slape to ...
Když je prázdný injection.xml, tak to hodí error už, než se objeví okýnko s uo. Aby se uskutečnilo spojení, je nutné mít v záložce Main u Yoka nastavené Encryption na '1.26.4 (OSI Client>2.0)'...
Miki koukni se na www.yoko.ic.cz je zde komplětní návod jak rozšlapat yoko včetně všech nastavení a vysvětlivek co k čemu přesně funguje tuším že mi to tuhle chybu taky házelo ale já to pořešil trošku jinak respěktivně kdykoliv jsem udělal update mapy už mi nešla uo takže hrjau bez updatu.