Archery decreaser (šerpa)

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Samial píše:
Miki píše:pri Lordoj by byla NB(jako stara Holy Kisska).
Asi sem to nepochopil dobře, ale myslel sem, že takovejhle item má bejt pro enbíky, ne pro mamony po afk kontrole)
to neni item pro nubiky.. teda jestli jo, tak pak nechapu tu narocnost na vyrobu.. nubik si tohle dovolit nemuze.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Night Storm píše: to neni item pro nubiky.. teda jestli jo, tak pak nechapu tu narocnost na vyrobu.. nubik si tohle dovolit nemuze.
Asi jenom mamonář má dovoleno si snadněji natrénovat skill v přírodě :) Nebo spíš ne snadněji natrénovat, ale je rozdíl, když boucháš monstra obyč lukem nebo elvenou/+3 lukem.
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Pravda ve světě je málo zbytečných itemů, dáme další.
A ještě ktomu je potřeba věc která padá z lvl 9 monster. Je asi hodně těžký dát tu šerpu do recyklatoru za 200 MC. A ty neklaky dejte klidně na mini questik.

Přiklad: vstupny je alchemak, po skoku te to zabije, je tam ress kriz a krabice co prida na poklikani flasky a par band + stone na regy. a musis zabit adamant serpentu. =) dvere hlidac, gate +1% alchemy(davalo by to od 95%-105%....a vampaci me nezajimaj

PS: raděj bych pořádný wipe a to hodne itemu.
Athi
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athi »

.. a já mám dojem, že tady nešlo o to, jak ulehčit trénink začínajícím hráčům, ale o to, jak umožnit dotrénovat archery těm pokročilejším, kteří jej nechtějí dojíždět sparringem, ale třeba v dungu, kam stejně chodí a obyč luk si tam budou brát těžko..
Athi [V.I.R.], The Mandarinka
Michelle, maličká klerička
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Athi píše:.. a já mám dojem, že tady nešlo o to, jak ulehčit trénink začínajícím hráčům, ale o to, jak umožnit dotrénovat archery těm pokročilejším, kteří jej nechtějí dojíždět sparringem, ale třeba v dungu, kam stejně chodí a obyč luk si tam budou brát těžko..
Ono i ne každý pokročilý hráč si může dovolit riskovat o 100k víc v dungu. Ale to tady brečím z pozice ne až tak namamoněnýho hráče :)
Athi
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athi »

Asi záleží na tom, jak kdo trénuje.. Já sparring neuznávám, takže mám za to, že až dojedu archery na těch 90 a více, tak těch 100 tisíc navíc mít budu.. Ale možná jsem jen přehnaně optimistická ;)
Athi [V.I.R.], The Mandarinka
Michelle, maličká klerička
Odpovědět