to neni item pro nubiky.. teda jestli jo, tak pak nechapu tu narocnost na vyrobu.. nubik si tohle dovolit nemuze.Samial píše:Asi sem to nepochopil dobře, ale myslel sem, že takovejhle item má bejt pro enbíky, ne pro mamony po afk kontrole)Miki píše:pri Lordoj by byla NB(jako stara Holy Kisska).
Archery decreaser (šerpa)
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Asi jenom mamonář má dovoleno si snadněji natrénovat skill v přírodě Nebo spíš ne snadněji natrénovat, ale je rozdíl, když boucháš monstra obyč lukem nebo elvenou/+3 lukem.Night Storm píše: to neni item pro nubiky.. teda jestli jo, tak pak nechapu tu narocnost na vyrobu.. nubik si tohle dovolit nemuze.
Pravda ve světě je málo zbytečných itemů, dáme další.
A ještě ktomu je potřeba věc která padá z lvl 9 monster. Je asi hodně těžký dát tu šerpu do recyklatoru za 200 MC. A ty neklaky dejte klidně na mini questik.
Přiklad: vstupny je alchemak, po skoku te to zabije, je tam ress kriz a krabice co prida na poklikani flasky a par band + stone na regy. a musis zabit adamant serpentu. =) dvere hlidac, gate +1% alchemy(davalo by to od 95%-105%....a vampaci me nezajimaj
PS: raděj bych pořádný wipe a to hodne itemu.
A ještě ktomu je potřeba věc která padá z lvl 9 monster. Je asi hodně těžký dát tu šerpu do recyklatoru za 200 MC. A ty neklaky dejte klidně na mini questik.
Přiklad: vstupny je alchemak, po skoku te to zabije, je tam ress kriz a krabice co prida na poklikani flasky a par band + stone na regy. a musis zabit adamant serpentu. =) dvere hlidac, gate +1% alchemy(davalo by to od 95%-105%....a vampaci me nezajimaj
PS: raděj bych pořádný wipe a to hodne itemu.
.. a já mám dojem, že tady nešlo o to, jak ulehčit trénink začínajícím hráčům, ale o to, jak umožnit dotrénovat archery těm pokročilejším, kteří jej nechtějí dojíždět sparringem, ale třeba v dungu, kam stejně chodí a obyč luk si tam budou brát těžko..
Athi [V.I.R.], The Mandarinka
Michelle, maličká klerička
Michelle, maličká klerička
Ono i ne každý pokročilý hráč si může dovolit riskovat o 100k víc v dungu. Ale to tady brečím z pozice ne až tak namamoněnýho hráčeAthi píše:.. a já mám dojem, že tady nešlo o to, jak ulehčit trénink začínajícím hráčům, ale o to, jak umožnit dotrénovat archery těm pokročilejším, kteří jej nechtějí dojíždět sparringem, ale třeba v dungu, kam stejně chodí a obyč luk si tam budou brát těžko..