Podařilo se už někomu přijít na recept? Osobně jsem to po pár neúspěších vzdala a zkouším "výrobu" přes vývěsku. Kde jedinou reakcí jsou odpovědi čtyř hráčů, kteří šerpu též shání, ale zatím se nikdo nenašel, kdo by jí prodával.
Kdyz tu serpu zavedli mel jsem z toho radost a velice by se mi hodila, ted uz mi je na houby. Zkousel to nejeden craft od nas z guildy co uz prisli na dost receptu a ted nic ....top itemy pro nbky si zadaji top secret recepty.
Recept mě docela překvapil a hlavně nepotěšil Těšila jsem se, jak budu moct trénit v přírodě s + zbraněmi, ale za tu cenu (kdy tě o šerpu během tréningu připraví potkaná pk) to padá :/
Nějakej nb status by nevadil.. jinak to, stejně jako Atalia, vidím nevyužitelné.. Item na trh, než mít předmět, co za 100k strhne archery, než o to přijdeš, tak.. asi vytrénovat sparringem v cechu radši. (Mám právo na vlastní názor, ale klidně hoďte kamenem :p)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Amadeus píše:Nějakej nb status by nevadil.. jinak to, stejně jako Atalia, vidím nevyužitelné.. Item na trh, než mít předmět, co za 100k strhne archery, než o to přijdeš, tak.. asi vytrénovat sparringem v cechu radši. (Mám právo na vlastní názor, ale klidně hoďte kamenem :p)
*throws a rock*
ten item ma, resp cena toho itemu ma, jista opodstatneni.
Původně jsem to viděla tak, že to měl být item, co měl odehnat rangy od sparingu v cechách, protože střílet do monster v přírodě s obyč lukem není až taková sranda, ale při ceně nekláků tahle možnost padá. Tak nevím... Asi nejsem dost elf
Atalia píše:Původně jsem to viděla tak, že to měl být item, co měl odehnat rangy od sparingu v cechách, protože střílet do monster v přírodě s obyč lukem není až taková sranda, ale při ceně nekláků tahle možnost padá. Tak nevím... Asi nejsem dost elf
Alchemy neclacku je ve svete tolik, ze to nebude problem udelat si tu serpu. Mozna bych ji dal takovou featurku, ze pri Lordoj by byla NB(jako stara Holy Kisska).
Miki píše:
Alchemy neclacku je ve svete tolik, ze to nebude problem udelat si tu serpu. Mozna bych ji dal takovou featurku, ze pri Lordoj by byla NB(jako stara Holy Kisska).
Možná je jich hodně, ale stejně to nemění nic na tom, že se prodávaj za 80k? Aspoň ještě nedávno jsem takové ceny viděla.