Upir a Plate brneni.

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Upir a Plate brneni.

Příspěvek od Miki »

Kolikrat se rikalo jak posilit upira v PVM v human forme. Nedavno jsem koukal na filmek Underwold povstani Lycanu. A v tomto filmu. Normalne upiri meli plate brneni. Co takhle vampiroj spristupnit Plate brneni. Mohl by nato byt qwestik a po jeho dokonceni, by mohl upir nosit plate brneni.
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Nepij tolik, tohle už je fakt moc, absolutně proti..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Upir a Plate brneni.

Příspěvek od Lucky »

Miki píše:Kolikrat se rikalo jak posilit upira v PVM v human forme. Nedavno jsem koukal na filmek Underwold povstani Lycanu. A v tomto filmu. Normalne upiri meli plate brneni. Co takhle vampiroj spristupnit Plate brneni. Mohl by nato byt qwestik a po jeho dokonceni, by mohl upir nosit plate brneni.
rp píše: ...ze zbrojí mne nejvíce nadchlo kroužkové brnění. Skvěle mi padne, neomezuje mne v pohybu a dobře chrání. Plátové je naprosto nepoužitelné, nemohu se v tom hýbat...
Hele nebyl si dneska po druhy na pivu a nenapad te tenhle napad pritom ? :p
E: ah nekdo to vystihl za me )
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Upir a Plate brneni.

Příspěvek od Miki »

Lucky píše:
Miki píše:Kolikrat se rikalo jak posilit upira v PVM v human forme. Nedavno jsem koukal na filmek Underwold povstani Lycanu. A v tomto filmu. Normalne upiri meli plate brneni. Co takhle vampiroj spristupnit Plate brneni. Mohl by nato byt qwestik a po jeho dokonceni, by mohl upir nosit plate brneni.
rp píše: ...ze zbrojí mne nejvíce nadchlo kroužkové brnění. Skvěle mi padne, neomezuje mne v pohybu a dobře chrání. Plátové je naprosto nepoužitelné, nemohu se v tom hýbat...
Hele nebyl si dneska po druhy na pivu a nenapad te tenhle napad pritom ? :p
E: ah nekdo to vystihl za me )
nene nebyl:o)
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Tak asi je to opravdu zly napad:p
Excelsior: Puvodně jsem to chtěl smazat. Ale myslím že to tu nechám jako odstrašující případ.
Zamčeno