Tu už neřeš nemá to cenu. Počkáme až to dá jiná nejmenovaná guildaJekyll píše:Tak mi prosím vysvetli čo dalo IK clerovy so 120 AR a 200+ HP? Alebo co zabilo maga ktory bol v hide za stenou a ten dostal IK ? ked war par policiek od neho nedostal ziaden DMG ? Ani nepadol mass spell petoze war bol stale v hide ?
Pride
je tam pridany novy npc: Elder Chuck DeamonJekyll píše:Tak mi prosím vysvetli čo dalo IK clerovy so 120 AR a 200+ HP? Alebo co zabilo maga ktory bol v hide za stenou a ten dostal IK ? ked war par policiek od neho nedostal ziaden DMG ? Ani nepadol mass spell petoze war bol stale v hide ?
To se ti povedloWizzy píše:je tam pridany novy npc: Elder Chuck DeamonJekyll píše:Tak mi prosím vysvetli čo dalo IK clerovy so 120 AR a 200+ HP? Alebo co zabilo maga ktory bol v hide za stenou a ten dostal IK ? ked war par policiek od neho nedostal ziaden DMG ? Ani nepadol mass spell petoze war bol stale v hide ?
Je kompletne invis (resp je tak rychli ze ho nedokazete spatrit) a dava ik... Myslim ze tim je problem zcela vyresen... Na trapne namitky jako ze byl mag za zdi je jasna odpoved, Chuck tu zed proste prelezl, nebo si odskocil do 4. rozmeru a obesel ji...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Krasna pohadka, na tech 8 maltezaku a nazranyho Ancient Ghosta si jako nahodou zapomel co...Longhorn píše:Tak sme sli pride risi prestali sme krizovku u molochu spektrala sme davali na ferovku taky si nas tam docela vymlatil a pak skocime do te pekne velke mistnosti s dvema draky a bezime si ze skoku rovnou k jednomu znich a hned po skoku aniz by udelal krok umrel jeden na ik a poceste dalsi a dalsi az umrelo 6 s 9viti lidi jeden pak zahadne umrel kdyz stal v hidu na tom celem je zajmave ze ja jsem si stoprocentne jisty ze me nic ranu nedalo a bejk co umrel hned na skoku se to na nej mohlo stihnout max otocit a ne aby mu neco dalo ranu tak bych se chtel zeptat jestli ste si tam rozprskali debilni ik pasti bo se nejake gm prehulilo a pobavilo se svou moci
ps: pripomina mi to nejednu podobnou smrt na save
dekuji za prijemnou hru
Nez tu budes psat ze se mag odezdil atd. tak monstra obcas kousou prez zed.
Přes dvě obrazovky??? Trochu nereálný že?None píše:Krasna pohadka, na tech 8 maltezaku a nazranyho Ancient Ghosta si jako nahodou zapomel co...Longhorn píše:Tak sme sli pride risi prestali sme krizovku u molochu spektrala sme davali na ferovku taky si nas tam docela vymlatil a pak skocime do te pekne velke mistnosti s dvema draky a bezime si ze skoku rovnou k jednomu znich a hned po skoku aniz by udelal krok umrel jeden na ik a poceste dalsi a dalsi az umrelo 6 s 9viti lidi jeden pak zahadne umrel kdyz stal v hidu na tom celem je zajmave ze ja jsem si stoprocentne jisty ze me nic ranu nedalo a bejk co umrel hned na skoku se to na nej mohlo stihnout max otocit a ne aby mu neco dalo ranu tak bych se chtel zeptat jestli ste si tam rozprskali debilni ik pasti bo se nejake gm prehulilo a pobavilo se svou moci
dekuji za prijemnou hru
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ze by dung ktery harpagons nepokori ?Jekyll píše:None píše: Krasna pohadka, na tech 8 maltezaku a nazranyho Ancient Ghosta si jako nahodou zapomel co...
None Ja som skocil prvy za ranga, na mne 3 summony, a staty 205/175 AR 102 a dostal som IK ( neboli lagy takze nemzoes povedat: LAG ), proste som skocil dostal som IK a summy ostali nedotknute... Takze mi tvrdis ze ma nieco sfluslo ale summy ktore staly rovno podomnou ostaly nedotknute ?
Gratuluju .. takovy tu zchazel
Bohuzel to neni pohadka ty maly 500hpckovy fakt ika nedavaj a hlavne bych videl ze mi neco dalo ranu kdyz mam reaktiv proste sme bezeli a umirali na ik od niceho... a opravdu nemam potrebu psat na forum a stezovat si pokazdy kdyz lehnuNone píše:Krasna pohadka, na tech 8 maltezaku a nazranyho Ancient Ghosta si jako nahodou zapomel co...Longhorn píše:Tak sme sli pride risi prestali sme krizovku u molochu spektrala sme davali na ferovku taky si nas tam docela vymlatil a pak skocime do te pekne velke mistnosti s dvema draky a bezime si ze skoku rovnou k jednomu znich a hned po skoku aniz by udelal krok umrel jeden na ik a poceste dalsi a dalsi az umrelo 6 s 9viti lidi jeden pak zahadne umrel kdyz stal v hidu na tom celem je zajmave ze ja jsem si stoprocentne jisty ze me nic ranu nedalo a bejk co umrel hned na skoku se to na nej mohlo stihnout max otocit a ne aby mu neco dalo ranu tak bych se chtel zeptat jestli ste si tam rozprskali debilni ik pasti bo se nejake gm prehulilo a pobavilo se svou moci
dekuji za prijemnou hru
edit: takze acient ghosta sem nikde nevidel a precejen mam pocit ze strili a na zemy se nevalel ani sip a za dale by mi nedal s 209hp primo na 0 ale ty hp by padali
takze vysvetleni:
1. ty maltezaci nejsou maltezaci davaj ik vsemu co neni warior a dokazou to i silou mysly
2.nejak neznacene ik plosky na vse co neni warior (od gm nam bylo receno ze nic takoveho tam neni)
3.neviditelny chuck norris ktery necha zit jen wariory v domeni ze jsou to jeho fanaticti privrzenci
4.zase nam neco buglo coz bych bral jenze to ani none ani talyn nepriznaji a radsi znas delaji blbce
5.kdopak nas tam popravil? (i kdyz je mi trochu divne ze dva wariory by nechal zit)
6.sledujete verte neverte
tak co si vyberete?
A nebyl tam treba zaseklej dmg z eartquake spellu nebo neceho podobnyho a proste prvni kdo to probehli aktivovali tu zonu a dostali to dmg a ostatni (mohli stat jen o 1 policko vedle) to nedostali protoze v te zone uz to probehlo...
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Nebyl ... nebyl sem tam ale vim co se stalo, a taky se to tak stat melo.Vypozorovat se to da.Enquea píše:A nebyl tam treba zaseklej dmg z eartquake spellu nebo neceho podobnyho a proste prvni kdo to probehli aktivovali tu zonu a dostali to dmg a ostatni (mohli stat jen o 1 policko vedle) to nedostali protoze v te zone uz to probehlo...
tak podle tve odpovedi soudim ze si zvolil moznost 2. ik pasti coz mi prijde jako fakt zabavne kdyz stoho skoku musi clovek nekam popobehnout... to je zmena asi takova ze clovek se ma placat nekolik hodin ke konci dungu aby si nakonci skousel kudy pobezi a bud to vyjde nebo neAcarus píše:Nebyl ... nebyl sem tam ale vim co se stalo, a taky se to tak stat melo.Vypozorovat se to da.Enquea píše:A nebyl tam treba zaseklej dmg z eartquake spellu nebo neceho podobnyho a proste prvni kdo to probehli aktivovali tu zonu a dostali to dmg a ostatni (mohli stat jen o 1 policko vedle) to nedostali protoze v te zone uz to probehlo...
to ma s hernim skillem spolecneho 00 nic
edit: elisha ja tam skocil mezi poslednima a videl sem jak predemnou umreli dva lidi kterych se nic nedotklo a pak sem umrel ja aniz by se me neco dotklo toho acient ghosta sem tam ani na kraji obrazovky nevidel
a kdyz uz rozebiras toho acienta tak on ti neda jednou sipkou za 500 ale kulometem a to ty hpcka klesaji a neudelati to 200 na 0
edit2: proste ja sem videl umrit dva a sbe u kterych sem si jistej ze je zabilo nic na ik a zajma me co je to nic
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Pak říše nemá tedy smysl chodit, několik z nás umřelo při běhu docela bez lagů na IK, nevíme tedy kde je problém a GM nám zjistit co konkrétního to bylo ochotné nebylo.
Jakže krátce, koho baví tu hrát aby vysedával u toho celé dny a pak si šel užít zábavu do dungu a čekala ho nějaká nepochopitelná smrt....tohle nikoho nebaví a proto dost lidí skončí
Jakže krátce, koho baví tu hrát aby vysedával u toho celé dny a pak si šel užít zábavu do dungu a čekala ho nějaká nepochopitelná smrt....tohle nikoho nebaví a proto dost lidí skončí
-Harpagons-
Nejste jediny kdo umira na haluz veci, tem "stastnejsim" se to stane v TS nebo hytlu... vam holt v Pride. Komu to vadi tak at si skonci no, vzdyt vsichni vime ze na dp skoro nic nefunguje tak jak ma a vsecko buguje, nekolikrat to priznali i gmka s tim ze s tim nejde nic delat protoze fungujeme na spatnym a starym emulatoru. Pokud chces kvalitni hru plnou novych moznosti a fungujicich dungu, questu, skillu, tak jdi na jinej server...Pan Berns píše:Pak říše nemá tedy smysl chodit, několik z nás umřelo při běhu docela bez lagů na IK, nevíme tedy kde je problém a GM nám zjistit co konkrétního to bylo ochotné nebylo.
e: Ja jsem spokojenej tady
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
NepodlejzejEnquea píše:Nejste jediny kdo umira na haluz veci, tem "stastnejsim" se to stane v TS nebo hytlu... vam holt v Pride. Komu to vadi tak at si skonci no, vzdyt vsichni vime ze na dp skoro nic nefunguje tak jak ma a vsecko buguje, nekolikrat to priznali i gmka s tim ze s tim nejde nic delat protoze fungujeme na spatnym a starym emulatoru. Pokud chces kvalitni hru plnou novych moznosti a fungujicich dungu, questu, skillu, tak jdi na jinej server...Pan Berns píše:Pak říše nemá tedy smysl chodit, několik z nás umřelo při běhu docela bez lagů na IK, nevíme tedy kde je problém a GM nám zjistit co konkrétního to bylo ochotné nebylo.
e: Ja jsem spokojenej tady