A uz jsi se koukal do kapsy? Ze jsi si tak jisty.Acarus píše:ho vybiram ja totiz ... dycky kazdymu pred nosem.
Pride
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
njn ale forum je lepsia volba, maximalne ta vysmeju, za page marenie casu geemEdail píše:Pokud všechny ostatní jsou (čti pokud je před i za) a stane se to 4x posobě ? :pMorlith píše:psat page na vybrany samodoplnaci poklad? :pEdail píše:Psal si page?

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Prosim lidi co chodi Pride Peklo, at si po sobe laskave uklizeji bordel ve vezich! My to po sobe vzdy uklizime, a uz se nam nekolikrat stalo, ze sme tahali z truhel misto pokladu bordel. Je to tam jeste napsany na cedulkach, ze veci co se budou valet ve vezi budou presunuty do pokladu. Nevim, kdo to tam nechava, ale proste si na to davejte vsichni pozor. Dekuji.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,mám dotaz jak je možný, že není v Pekle ve třetí věži krev temného, když tam je horizit? Přijde mi to trošku nespravedlivé, vůči stone vampům...díky 

Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Ultragreen píše:Zdravím,mám dotaz jak je možný, že není v Pekle ve třetí věži krev temného, když tam je horizit? Přijde mi to trošku nespravedlivé, vůči stone vampům...díky

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
To aby se lépe hárvil?Dexxter píše:mohli by GM uvazit skratenie respu prveho abota? Po nedavnom ubrati pasti na monkov a dlhom respe abota sa to zacina podobat na cove, akurat s ovela vecsou narocnostou sa tam dostat.
Proto asi byly ubrány pasti na Monky, kteří mají po 1Kgp. Aby to tam lidi nechodili harvit, co myslíš.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Neni nahodou uz drahnou dobu ve FDD abot lvl 9? 
Btw.: Pls pls nesly by zkratit respy DMek u pride lamy? Jako uz nam tam 2x za sebou nepadlo wire kdyz sme tam harvili a nemame cas tam bejt 5h

Btw.: Pls pls nesly by zkratit respy DMek u pride lamy? Jako uz nam tam 2x za sebou nepadlo wire kdyz sme tam harvili a nemame cas tam bejt 5h

Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 27.02.2009 18:11:36, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Tak sme sli pride risi prestali sme krizovku u molochu spektrala sme davali na ferovku taky si nas tam docela vymlatil a pak skocime do te pekne velke mistnosti s dvema draky a bezime si ze skoku rovnou k jednomu znich a hned po skoku aniz by udelal krok umrel jeden na ik a poceste dalsi a dalsi az umrelo 6 s 9viti lidi jeden pak zahadne umrel kdyz stal v hidu na tom celem je zajmave ze ja jsem si stoprocentne jisty ze me nic ranu nedalo a bejk co umrel hned na skoku se to na nej mohlo stihnout max otocit a ne aby mu neco dalo ranu tak bych se chtel zeptat jestli ste si tam rozprskali debilni ik pasti bo se nejake gm prehulilo a pobavilo se svou moci
ps: pripomina mi to nejednu podobnou smrt na save
dekuji za prijemnou hru
ps: pripomina mi to nejednu podobnou smrt na save
dekuji za prijemnou hru