Raynor píše:Ale kazdopadne pribivani teh hure dosazitelnejch dungu se mi nelibi.
To mas blood dung.Rozsireni ankhu tak ze se z nej stava top dung :p
TO uz sou na ilshenaru 3 top dungy no fuj :p
me se zas nelibi ze kdyz jde clovek odpoledne dung typu tk tak s 50% musi v pulce kopat kvuli blbcum jako si ty a na tom islu se obcas taky obevi nejakej modrej cmuchal kteryho kdyz potkas cestou do dungu tak behem chvile jsou tam pkcka takze myslim ze si nemas na co stezovat
At nezasirame Blood .. podme si popovidat :p
Myslim ze bys mel zmirnit slovnik kamo, kopat te nikdo nenuti, bojovat muzes dycky ... tak vo co de?
JJ hlavne ze ten ilsh je kdykoliv normalne pk pristupny.
Aneb ten kdo to zna, kdo do toho vidi!
Raynor píše:Ale kazdopadne pribivani teh hure dosazitelnejch dungu se mi nelibi.
To mas blood dung.Rozsireni ankhu tak ze se z nej stava top dung :p
TO uz sou na ilshenaru 3 top dungy no fuj :p
me se zas nelibi ze kdyz jde clovek odpoledne dung typu tk tak s 50% musi v pulce kopat kvuli blbcum jako si ty a na tom islu se obcas taky obevi nejakej modrej cmuchal kteryho kdyz potkas cestou do dungu tak behem chvile jsou tam pkcka takze myslim ze si nemas na co stezovat
At nezasirame Blood .. podme si popovidat :p
Myslim ze bys mel zmirnit slovnik kamo, kopat te nikdo nenuti, bojovat muzes dycky ... tak vo co de?
JJ hlavne ze ten ilsh je kdykoliv normalne pk pristupny.
Aneb ten kdo to zna, kdo do toho vidi!
Pokud vam stoji za to dobihat 5 vyprav aby ste jednu pojeli uspesne, tak vam to preju Je potreba sbirat ekvip od tech co nemaj na to aby ho nosili... Fakt nevim kde je chyba, ale kopal jsem za pulrok asi 1x (ze shame, skoro od konce) a nepojeli me ani jednou...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Enquea píše:Pokud vam stoji za to dobihat 5 vyprav aby ste jednu pojeli uspesne, tak vam to preju Je potreba sbirat ekvip od tech co nemaj na to aby ho nosili... Fakt nevim kde je chyba, ale kopal jsem za pulrok asi 1x (ze shame, skoro od konce) a nepojeli me ani jednou...
Musis byt viacej afk v dungu :p potom maju sancu ta pojet
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Me taky nikdo nepojel v dungu naposledy 6.4.2007 (ne zebych si to pamatoval ale nasel sem si to na strankach lawu :p )
2Longhorn:Ja myslim ze ty si nemas na cos ztezovat vetsina nastaveni je takova ze zvyhodnuje tebe a tvoji modrou partu tak zmlkni mladej )
To vis, ten prvni rok plnoletosti bejva dost kritickej, clovek si teprv uvedomi to straslive bremeno casu. :p
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann