Kdysi , jsme s kamosema chodili strilet. Zbourali nam Kravin. Tak jsme s enato vyprdli:pp. Ale spoluzak je v naky jednotce. a ma docela slusny zbrane:p
Přestal jsem, když jsem šel na vejšku :) ... Tak teď prodávám výbavu...
Pokud máte někdo zájem o G36c od CA se 120 nebo 130 upgradem (už ani nevím :D) tak se můžeme domluvit na ceně :)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Michaels píše:koukam ta vase skupinka v 50 teda nic moc , s moji 5-clennou skupinkkou bychom vas rosztileli vsechny , kdyz jsem tak koukal na vasi taktiku :P
Machry machry, tak si dejte naky pvp 50v5 :P (ja nejsem nikde v teamu)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
To je takovy to s tema kulickama s dostrelem 50 metru co litaj za roh? To by me asi dost stvalo.... Pokud to davkou nezabije 3 lidi na 500m tak je nuda...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor Dan píše:To je takovy to s tema kulickama s dostrelem 50 metru co litaj za roh? To by me asi dost stvalo.... Pokud to davkou nezabije 3 lidi na 500m tak je nuda...
To bych chtel videt s jakou zbrani na 500m davnkou zabijes 3 lidi... mozna granatometem kdyz budou stat u sebe ^^
Jinak sniperkou airsoftovou neni zase takovej problem trefit za bezvetri na 100m a na 50m za roh litaj leda ty od vietnamncu
Ale taky nehraju airsoft, nak me to nechytlo... radsi chytnu luk a jdu strilet do terce
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...