Vampire
Tyjo já nevim proč mi prostě nemuže nikdo normálně odpovědět. Jednoduchá otázka, stačila by 1-2 jednoduché odpovědi a nemuselo by se tu flamovat zas na 10 postů. Smažte to tu prosimvas někdo, bo tady sa normální odpovědi člověk nikdy nedočká. Příště sa rači pudu optat stoun harpií bo vykouzlene stěny bo ty mě dají aspon normální odpovědi narozdíl od lidových hrdinů tady...
ooooo dekuju konečně za plodné reakce, některé teda. Leone ne kdybys četl moje posty, tak víš, že mě to zajíma jen z informativního hlediska a nehodlám si honit triko (ani nic jineho) skill cupem, který může najet skoro každý nbíček. Jinak sem teda počítal počítal, dokonce i Castianovým "vzorcem" a nemůžu si pomoct, furt 2880 *drbe se na hlavě* Takže takto, kde dělají soudruzy z NDR chybu: po sečtení tabulky všech skillů co myšoj umí a může dostaneme číslo 3150 je tak? A musíme odečíst 3 skilly a to Begging, čili -90, Enticement -100 a Provocation -80, tedy celkem - 270 po odečtení 3150-270 máme 2880. Stejneho čísla dosáhnu i sečtením mého aktuálního skill cupu po připočtení skillů, které nemám najeté. Samozřejmě robu a šerpu do toho nepočítám, kdyby někdo namítal, bo to je bonus navic. Tak kde dělám chybu?
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Max od nás měl skill cap asi 3150. Pak se nuloval Poisoning, snižoval Detect Hidden a něco se vypnulo.Castian píše:ja ti psal, ze xviva ma max aj skilly ktore teraz uz nedas...![]()
takze si asi ratal spravne ak to potrebujes vediet...
Kolik je teď dosažitelné maximum? Dá se nějak reálně u vampa trénovat Stealing?
Pro True TOP vampy divná meta v hraní.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Ehm no tak jsem si přehodil stealing a snooping, to je fuk, obojí prostě trénovat jde a je to fak strašně potřebný ty skilly všecky mít =)Samial píše:Asi nehrajem na stejnym shardu..Kelnor píše:Stealing se dá trenovat uplně normálně, stačí lidm hrabat na pytlíky.
-----
Jinak ta strašně zajímává čísílka by se mi líbila leda na matematickej olympiádě nebo aspoň v pokecu..
Kelnor - Člen Spolku
Tak mě Castiane vubec nezajímá co má xviva bo někdo jiný najeté z dřívějška, kdy to trénit šlo, že ano. Moje původní otázka byla, jaký je možný maximální skill cup u vampa NYNÍ. Po dlouhých obstrukcích jsme se snad nějak shodli na mém původním čísle, čili jsem počítal zprávně, což mi jako odpověď stačí, děkuju všem za spolupráci...
Zomrieš keď nebudeš vedieť 100% a presne aký max skillcup má vamp? Kámo ty máš asi málo starostí :pDargor píše:Tak mě Castiane vubec nezajímá co má xviva bo někdo jiný najeté z dřívějška, kdy to trénit šlo, že ano. Moje původní otázka byla, jaký je možný maximální skill cup u vampa NYNÍ. Po dlouhých obstrukcích jsme se snad nějak shodli na mém původním čísle, čili jsem počítal zprávně, což mi jako odpověď stačí, děkuju všem za spolupráci...
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele: