Vampire
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Largon Skraja
- Inkless
Jeden se po dlouhé době koukne, co se od doby co nehrál změnilo a musí se po kolena brouzdat v plkání. Tímto by jsem chtěl požádat moderátora o trochu menší čistku, protože nb něco zde hledající by byl asi zlehka zmaten.
Trochu mě zarazilo v pár stránkách z5, že se ke qvestům, využití vampa atd. vyjadřují lidé "a bijící se při tom do hrudi", kteří si nechali stone gargu projít od jiných (jo i nějaká fotka by se našla, ale nebudu tu nikoho shazovat, jen bych dotyčné/ho upozornil ať drží čuńu, krok a jukne/ou do svědomí - takže pokud tu uvidím od dotyčného další hrdé posty, tak mi nebude dělat štres udělat z něj přežvýkavce a morální zábrany věru nemám v tomto směru).
Jinak dolování rudy se u vampíka hodí. Jak už bylo zmíněno nejen kvůli mapkám, ale i kvůli rudě "ingům", která se dá zpeněžit hodně líným craftům. Za mlada sem tak dostal slušnej základ peněz na alchemku (pro lidi co začínají a potřebujou peníze, nikoho neznají a nemají kontakty je to vcelku dobrý začáteční odpich "i když, po pár nedávných změnách vcelku zdlouhavý")
Trochu mě zarazilo v pár stránkách z5, že se ke qvestům, využití vampa atd. vyjadřují lidé "a bijící se při tom do hrudi", kteří si nechali stone gargu projít od jiných (jo i nějaká fotka by se našla, ale nebudu tu nikoho shazovat, jen bych dotyčné/ho upozornil ať drží čuńu, krok a jukne/ou do svědomí - takže pokud tu uvidím od dotyčného další hrdé posty, tak mi nebude dělat štres udělat z něj přežvýkavce a morální zábrany věru nemám v tomto směru).
Jinak dolování rudy se u vampíka hodí. Jak už bylo zmíněno nejen kvůli mapkám, ale i kvůli rudě "ingům", která se dá zpeněžit hodně líným craftům. Za mlada sem tak dostal slušnej základ peněz na alchemku (pro lidi co začínají a potřebujou peníze, nikoho neznají a nemají kontakty je to vcelku dobrý začáteční odpich "i když, po pár nedávných změnách vcelku zdlouhavý")
Rikal do konce unora. Kdyz o tom vis houby. Raci nepostuj:pWilson píše:jezis reklo se v breznu, brezen jeste stale je, tak nebud nedockavej ... a kdyby nahodou to kaj neotevrel, tak je brezen i za rok :pMiki píše:Mohu se znova zeptat. Jak je natom Stone Imp??? .... jinak pro blbecky jako hunter, vubec sem nepiste.
To je skandalni hruza ...Miki píše:Rikal do konce unora. Kdyz o tom vis houby. Raci nepostuj:pWilson píše:jezis reklo se v breznu, brezen jeste stale je, tak nebud nedockavej ... a kdyby nahodou to kaj neotevrel, tak je brezen i za rok :pMiki píše:Mohu se znova zeptat. Jak je natom Stone Imp??? .... jinak pro blbecky jako hunter, vubec sem nepiste.
ee, hrozny skandal :pAcarus píše:To je skandalni hruza ...Miki píše:Rikal do konce unora. Kdyz o tom vis houby. Raci nepostuj:pWilson píše: jezis reklo se v breznu, brezen jeste stale je, tak nebud nedockavej ... a kdyby nahodou to kaj neotevrel, tak je brezen i za rok :p
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Minidotaz vampíci, pomozte mi s počty. Kolik muže mět vampoj v současné době maximální skill cup? Myslim včetně stealingu,poisoningu,lumberjackingu,remove trapu a ostatních kravinek, nepočítám skilly které už najet nejdou, jakože peacemaking,provocation a tak. Nic v tom nehledejte, jen me to zajímá, takže případné komentáře si odpustte. Já jsem po součtech a odečtech došel k číslu 2880. Co vy na to?
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
kde su blbe kecy? Spise tvuj dotaz nema zmysel.. tak si proste odpocitaj skilly ktore uz vytrenit nejdu, to je tolko prace?
Ale aby si bol spokojny.. U mna na vampovi je SC 2792 alebo 2972 aj so skillmi ktore uz nejdu vytrenit ale neni tam lumber a camping na max.
Edit: begging, enticement, provocation a snooping(nejsem si jistej tady) pravdepodobne vytrenit nejdu, tak tie do uvahy neber, zbytok si spocitaj... alebo aj to ma spravit niekto za teba aby si to mal spravne?
Ale aby si bol spokojny.. U mna na vampovi je SC 2792 alebo 2972 aj so skillmi ktore uz nejdu vytrenit ale neni tam lumber a camping na max.
Edit: begging, enticement, provocation a snooping(nejsem si jistej tady) pravdepodobne vytrenit nejdu, tak tie do uvahy neber, zbytok si spocitaj... alebo aj to ma spravit niekto za teba aby si to mal spravne?
Hej ja nevim castiane jestli vubec čteš co píšu tyjo. Chcu si jen ověřit zprávnost mojích výpočtu víme??!! Počítal jsem to a došel jsem k číslu 2880 jo, po sem to chapeš ne? Mno a ted sem žadal vampiky, jen aby mi to potvrdili, nebo vyvrátili, tot vše. To snad dává smysl ne? Nebo to chceš vysvetlit ješte nejak podrobněji? Lebo to chceš po slovensky povedat?