fajn tak me zabije skeleton hunter,dojdu se ressnout a jedu dal ... do dungu si pro ty veci asi nedojdua dalsich 30 lidi se mnou.. par let hraju a tohle proste nejsou normalni lagy .. proc se monstra hejbou a lidi ne?Vitasho píše:Dobře, tou dobou jsem byl decit a sundal mě skeleton hunter, sundal by mě i bez těch lagů, protože jsem lama, nicméně kdyby tam přišlo gm, tak by mě stejně resslo, protože u toho nebylo a nemůže tedy posoudit proč jsem lehl.Jaywalker píše:jak my vysvetlis,ze lehne5 vyprav najdnou na svoji blbost?Vitasho píše:Dobře dejme tomu že by vás to gm resslo, pak by tedy v rámci spravedlnosti, muselo ressnout každého, kdo na ty lagy umřel. Zaprvé by to bylo velmi časově náročné a zadruhé, jak má gm asi poznat kdo umřel na lagy a kdo na vlastní blbost?
Save 01:00am
Dyz uz jakoze citujem ten web. Hned na uvodni strance
Kód: Vybrat vše
Dark Paradise si cení Vámi dosažených herních úspěchů, pomocí zdvojených disků zrcadlí data herního světa a provádí každodenní zálohy na externí lokalitu.
Svatý bojovník bez víry
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a jaky to teda sou lagy? Chtel bych byt teda jako poucenej, taky tu uz nekolik let hraju, ale ze by bylo vice "druhu lagu" o tom teda nevim, a kdyz mam teda ja lagy, tak se monstra taky vzdycky hejbou :pJaywalker píše:par let hraju a tohle proste nejsou normalni lagy .. proc se monstra hejbou a lidi ne?
Edit:
hlavne ze ty tu places jak maly decko, zes prisel o par pixlu :pJaywalker píše:Dotaz pro gm, nikoli pro aktivni analni koliky (wilízn apod.), co mi tu zase budou vymlouvat, ze je to vlastne moje chyba.
Naposledy upravil(a) Wilson dne 14 bře 2009 02:27, celkem upraveno 2 x.
Maly, velky, vetsi ... Jay nemyslel ani tak druh jako spis intenzitu.Wilson píše:a jaky to teda sou lagy? Chtel bych byt teda jako poucenej, taky tu uz nekolik let hraju, ale ze by bylo vice "druhu lagu" o tom teda nevim, a kdyz mam teda ja lagy, tak se monstra taky vzdycky hejbou :pJaywalker píše:par let hraju a tohle proste nejsou normalni lagy .. proc se monstra hejbou a lidi ne?
Edit: takovyhle lagy sem tu uz zazil, ale to bylo zpusobene spatnym pripojeni na ktere dp jelo a byla snaha od GM pomahat, misto vety "tak nelezte do dungu" poskytovali ress (at uz clovek dokazal ze lehl diky lagum nebo ne), co bylo bylo.
Svatý bojovník bez víry
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nevim na co narazis, ale holt i GM sou lidi a proste nesedej v patek vecer u pocitace aby byli ready na to az zase nakej uplakanej jaywalker umre na lagy a bude chtit ress ...Jaywalker píše:dasli vec, ktere nerozumim ... gmek je tu jak (kazdej domysli) ale nikdo nema cas.. proc gmka nedaj sanci nekomu kdo ma cas a hlavne ochotu to delat a snazit se vyjit lidemvstric? chcete aby dpecko dopadlo jako strangeri?
sam sem za tu dobu co tu na depe hraju, na lagy umrel nespocetnekrat, a nikdy by me nenapadlo jit brecet gmkum na icq, ci si vylejvat srdicko na forum, ale tak co tvuj boj, ty si tu delas ostudu ...
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel že od toho je návrat save třeba proč resovat jednoho po druhym ...vrátim save o půl hodky a pohlídám si magora kterej má lagovací script ne ... neřikej mi, že těch lidí v jednu v noci co maj špatnej script a lagujou server bude tolik?Vitasho píše:Dobře dejme tomu že by vás to gm resslo, pak by tedy v rámci spravedlnosti, muselo ressnout každého, kdo na ty lagy umřel. Zaprvé by to bylo velmi časově náročné a zadruhé, jak má gm asi poznat kdo umřel na lagy a kdo na vlastní blbost?
Navíc všichni zůčastnění by si měli uvědomit, že tu nikdo nepláče po equipu bo po těch pokladech co sme tam všechny ty výpravy nechali, ale jde o princip, že GM byli online, ale vůle řešit danou věc byla stylem Sjerovym ... nebyl bug byly lagy polibte si prdel.
Jak můžem vědět, že to byli lagy, že tonebyla porucha konektivity? nebo že to nebyl bug?
Proč lehlo tolik lidí ve stejnou chvíli?
Proč nejde udělat 2 minuty ani pohyb a vše ostatní kolem běhá normálně?
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
ERROR Sphery
Jo Krupavylcan má pravdu tohle nebyly lagy jak spíš error sphery...Krupavylcan píše:Tyhle lagy rozhodně normální nebyly.
Taky jsme si lehli v Pridečku, těsně před spectralem - na Poison oči. To by se při běžných lagách nestalo. Tohle byla spíš smrtelná křeč serveru. Asi to tu už končí....
Kdybych přesvědčil 3 lidi na DP tak bych sněma šel hned na jiny server .. pokud nejsou schopni GM tu hru zas spružit jak před par lety tak nevim ...
Možná by i pomohlo kdyby třeba 10 sekund před save byla hlaska ze bude save... Jestli po každém save bude kousla sphera na 1 minutu tak se pak nesmí GM divit že jim všeci nadavaj .. a veřím když je na serveru 80 lidi a ztoho 20 v dungu tak není problém ressnout cleriky popripade je odezdit ..
Tak to je trochu omyl. Tenkrát ta výprava nezemřela na lagy, ale na bug, navíc zapříčiněný naší chybou, pokud vím. Pokud za to může GM, je tam a vidí to, tak samozřejmě svou (či jiného GM) chybu napraví. Jako když na mě hodí zeď poslední žijící člen výpravy a já ho sejmu, tak ho taky ressnu.Wizzy píše:thisSejra píše:Mas smulu ze nebyl on None no :/ jinak neumreli ste na bug neni duvod ressovat sorry :/
Když někdo vylehá na lagy, je to jiná věc. Samozřejmě, že je nám té výpravy líto, ale nemůžeme vás ressnout ani vám jinak pomoci. Jakmile to uděláme jednou, museli bychom to dělat pokaždé a ne, že bychom tak moc nechtěli, ale je to prostě nemožné, nemůžeme tu být stále a stále ressovat. Pak bychom jednoho neressli a hned by to byl support všech ostatních. Za lagy opravdu nemůžeme, nikdo nehází ze zlomyslnnosti nějaké podivné lagovací savy, naopak se vždy všemi silami snažíme s lagy zamávat, jenže to prostě není v našich silách. Koule je to stařičká a dělá si tak trochu co chce. Pokud někdo dělá úpravu ve skriptech, rozhodně to nedělá na běžící Kouli, to se nebojte. Nahazuje se to při restartu, kdy to nemůže nikomu uškodit. Což ovšem asi všichni kromě Estel víte. Prostě lagy jsou, je nám to líto, snažíme se aby nebyly, ale nejde to tak docela. Když jsem začínala hrát, bývali stokrát větší a také se hrálo. Jenže tenkrát byla tráva zelenější a nebe modřejší
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ne nespamoval bych, holt vylehy se stavaj ...Pheme píše:(Wilzne to me nerikej, ze ty bys hned nespamoval icq takhle prijit o veci)
ano presne tak, tos mi to teda nandal no :/Jaywalker píše:Wilzne, nauc se cist a nemel tu hovadiny.. kdybys radsi behal misto sezeni u kompu, kvuli tem blbejm par pixelum, trebas bys nebyl tolik tlustej
Jaywalker: Měl by ses trochu umírnit s tím svým vyjadřováním. Co se týká toho, jak jsou GMka často online, tak já tu jsem téměř pořád. Omlouvám se, ale občas musím i spát. Nejsem jenom puštěnej script, stejně, jako ostatní, kteří mají navíc dost svých starostí v RL a přesto logují denně. Tvojí page jsem smazal, protože se takovéhle smutné věci stávají a my s tím nemůžeme holt nic udělat.