Support
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že nejlíp celou situaci shrnul mjr. Rookie hned na začátku. Někdo tu předvedl ukázkový případ "zákonného", byť absolutně amorálního jednání vůči druhé osobě. Pak se jednou dostane do pozice druhé strany, která se najednou cítí ukřivděná a hned si tu musí pobrečet a hlavně ukazovat prstem, jak mu tu kdo ubližuje.
A to, že tu všichni odsuzujete Noneho, který prý zvýhodnil slušného hráče na úkor prasete mi přijde taky úsměvné. Nevím teda z jakého titulu by jeho přístup k dacanovi měl být stejný jako k někomu kdo takové věci nedělá? GMka tu už několikrát avizovali, že jejich cílem je mimo jiné "vychovávat" hráčskou komunitu. Třeba když prasátka časem pochopí, že všechny jejich činy budou takhle po zásluze jednou odměněny, tak se začnou chovat normálně a když něco omylem dostanou, tak to hnedka rádi vrátí.
A to, že tu všichni odsuzujete Noneho, který prý zvýhodnil slušného hráče na úkor prasete mi přijde taky úsměvné. Nevím teda z jakého titulu by jeho přístup k dacanovi měl být stejný jako k někomu kdo takové věci nedělá? GMka tu už několikrát avizovali, že jejich cílem je mimo jiné "vychovávat" hráčskou komunitu. Třeba když prasátka časem pochopí, že všechny jejich činy budou takhle po zásluze jednou odměněny, tak se začnou chovat normálně a když něco omylem dostanou, tak to hnedka rádi vrátí.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Prase, ano ovšem:))). Ani mě neznáš, ale hned sem u tebe prase co?:).Stillwater píše: A to, že tu všichni odsuzujete Noneho, který prý zvýhodnil slušného hráče na úkor prasete mi přijde taky úsměvné. Nevím teda z jakého titulu by jeho přístup k dacanovi měl být stejný jako k někomu kdo takové věci nedělá? GMka tu už několikrát avizovali, že jejich cílem je mimo jiné "vychovávat" hráčskou komunitu. Třeba když prasátka časem pochopí, že všechny jejich činy budou takhle po zásluze jednou odměněny, tak se začnou chovat normálně a když něco omylem dostanou, tak to hnedka rádi vrátí.
Udělejte z toho pravidlo, aby GM vraceli věci a nic proti mít nebudu. Ale vracet a řešit případy jen těm :(nejslušnějším:(, nejznámějším a nejvlivnějším hráčům jako je DBS a na ostatní méně vlivné kašlat...Víš, tak zrovna tohle je pro mě prasárna. Celebritkám DP vyhovovat a na ty méně vyvolené srát, tak to tady holt chodí no.

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
.. je naopak v mých očích případ Mikiho. Cizímu rád uškodí (sebere/nevrátí róbu) a když se něco zlého stane mu, tak nadává. A stále nechápu, komu by None tim svým činem měl pomoct nebo ho nasupportit? DBS, kterému zmizla róba a nedostal ji zpátky? Jediné co udělal, je zmenšil užitek někumu, z toho co získal (a aspoň na tomhle doufám, že se shodneme) neprávem.Amen píše: Vodu kaze, vino pije!
Smrt nad Zlato!!!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ale je rozdíl, když ti to zlé provede hráč a nebo gm které to ještě zabalí do pravidel 
Mě je tenhle konkrétní případ úplně jedno (ale jako sem spíš na straně sharta, jeho blbost, že to dá a eště potvrdí) s gm mám jen dobré zkušenosti a třeba na takového Akara, na kterého plno nadává mám jako oblíbené gm, které když potřebuju vyřešit nějaký ingame problém, mi pomůže vždy v celkem rychlém časovém rozmezí

Mě je tenhle konkrétní případ úplně jedno (ale jako sem spíš na straně sharta, jeho blbost, že to dá a eště potvrdí) s gm mám jen dobré zkušenosti a třeba na takového Akara, na kterého plno nadává mám jako oblíbené gm, které když potřebuju vyřešit nějaký ingame problém, mi pomůže vždy v celkem rychlém časovém rozmezí

Naposledy upravil(a) Prafotr Morava dne 12.03.2009 14:58:30, celkem upraveno 1 x.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Stillwater píše:.. je naopak v mých očích případ Mikiho. Cizímu rád uškodí (sebere/nevrátí róbu) a když se něco zlého stane mu, tak nadává. A stále nechápu, komu by None tim svým činem měl pomoct nebo ho nasupportit? DBS, kterému zmizla róba a nedostal ji zpátky? Jediné co udělal, je zmenšil užitek někumu, z toho co získal (a aspoň na tomhle doufám, že se shodneme) neprávem.Amen píše: Vodu kaze, vino pije!
Tohle mě nebaví, poďmě pomlouvat hikiho
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Není to jedinej důvod proč bych mu to neměl vracet. Spíš si polož otázku: Proč to vracet? Je to jen moje věc zda-li to vrátit nebo si to nechat. On do toho nemá co tahat GM. Má si to vyřešit se mnou, má se mi třeba ve hře mstít. Ale ne on se zachoval stylem: On mi sebral lízatko, zavolám maminku, ta mu ho vezme a dá mi ho zpět. Roli maminky tu teď ztvárnil None.Piscot píše:Jo, tak to je fakt děsný support...já osobně být GM...jelikož neznám ani jednu zúčastněnou stranu, tak pokud to MM vzal/nevrátil jen proto, že nemá rád guildu Crusader, tak bych ti itemy smazal, ne jen přebarvil...
A ještě mi napiš jedinej důvod proč bys to mazal? To že nemám rád crusaders, kteří mi omylem něco dali a já to nechci vráti zpět( právem mi to patří), tak to je důvod mi to mazat? Tak ty být GM, tak myslím rychle skončím...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Pozri sa jemu ale ziadna roba nezmizla, on mu to dal, DAL je to podstatne, normalne bez porusenia hociakych pravidiel alebo moralnych zasad on mu to ponukol a on to prijal. Keby mu padla lebo mu bugli staty alebo nieco, tak budiz, ale ako niekto hovoril, ak by mu ponukol prachy alebo nieco na odkupenie kedze mal taky citovy vztah k tomu itemu, nic hned GM. Kto spravi svet dobry a ferovy ak nezacneme? Pre mna by to nespravil, a tiez som dosiel o hocico, najviac podstatne je ale toto:Stillwater píše:.. je naopak v mých očích případ Mikiho. Cizímu rád uškodí (sebere/nevrátí róbu) a když se něco zlého stane mu, tak nadává. A stále nechápu, komu by None tim svým činem měl pomoct nebo ho nasupportit? DBS, kterému zmizla róba a nedostal ji zpátky? Jediné co udělal, je zmenšil užitek někumu, z toho co získal (a aspoň na tomhle doufám, že se shodneme) neprávem.Amen píše: Vodu kaze, vino pije!
6 GM v žádném případě a !!!za žádných okolností!!! nenahrazují ztráty na majetku ve hře utržené a to ani v případě krádeží.
Nerad se zastávám Mikiho, ale kdyby mu ten plášť ukradl, bugl nebo já nevím co, tak neřeknu ani popel. Ať ho GM smažou, zavřou cokoliv.
Ale on mu ten plášť sám dal.
To, že mu ho nevrátil nebo chtěl vrátit za poplatek je druhá věc jeho charakteru, ale pořád nevidím někde důvod, aby se do tohoto sporu pletli sami bohové.
Ale on mu ten plášť sám dal.

To, že mu ho nevrátil nebo chtěl vrátit za poplatek je druhá věc jeho charakteru, ale pořád nevidím někde důvod, aby se do tohoto sporu pletli sami bohové.

Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Nějak se pořád nemůžu rozhodnout koho se zastat. Tak to vidím jen na pár slov.
Ono na jednu stranu chudák Shart, že. Technicky prostě dostal item a jen tak mu ho GMko znehodnotilo. Jen tak, protože [něco]. Nikdy se takový věci neřešily, teď najednou co. Třeba.
Na druhou stranu zase DBS nedostal nic zpátky (=nebylo mu nic nahrazeno, pro Amena). V RL když dáš někomu omylem klíče od bytu tak to pořád neznamená, že ten byt je znenadání na dotyčného přepsanej. Třeba.
A tak dále, pana krále. Moc nadlouho prostě. Dokud budou v GM týmu operovat zachránci nemehel a ochránci naivních, tak se prostě s takovejdlema situacema musíte smířit - i když se nás stále snaží upozorňovat na to, že takové jako "nikdo nechrání voe a uklik nereklamuj!!".
Teď prostě, na třetí stranu, co je lepší. Vychovávat z lidí naivky (a\pujč mi ada komplet na fotečku pls, b\jasně, b\ (po deseti minutách) GM help on mi ukradl ada), nebo je nechat žít v kdo_koho_dřív_nasere světě, kde si každou chybu tvrdě zaplatíš (až pak nakonec (koho to přestane bavit) přejdeš na jinou hru, kde tě bude systém víc chránit, protože si chceš alespon v online světě odpočinout od permanentní vychcanosti reálného světa)? Ani nevím. Mně osobně stačí varianta druhá a nijak mě to nevzrušuje, ale zase chápu, že jsou lidé, kteří ji nechtějí/nejsou schopni akceptovat. No jo no.
Ono na čtvrtou stranu - bylo by hezké mít svět, kde člověk nemusí zamykat barák. Ale to je zase celé imho jen o vlastním chování. (Mně se třeba vrátil telefon, kterej mi vypadl z kapsy uprostřed nějakýho stanu na Pohodě (= festival s návštěvností určitě 30,40 tisíc lidí) - jsem si toho asi za hodinu všiml, vrátil jsem se tam a telefon tam na mě čekal vrácenej od kohosi. A takové věci se mi stávají nezřídka. A věřím, že to je hlavně proto, že já se chovám podobně - když mi prodavačka vrátí víc, tak jí upozorním, když najdu peněženku, tak ji vrátím.)
Ono na jednu stranu chudák Shart, že. Technicky prostě dostal item a jen tak mu ho GMko znehodnotilo. Jen tak, protože [něco]. Nikdy se takový věci neřešily, teď najednou co. Třeba.
Na druhou stranu zase DBS nedostal nic zpátky (=nebylo mu nic nahrazeno, pro Amena). V RL když dáš někomu omylem klíče od bytu tak to pořád neznamená, že ten byt je znenadání na dotyčného přepsanej. Třeba.
A tak dále, pana krále. Moc nadlouho prostě. Dokud budou v GM týmu operovat zachránci nemehel a ochránci naivních, tak se prostě s takovejdlema situacema musíte smířit - i když se nás stále snaží upozorňovat na to, že takové jako "nikdo nechrání voe a uklik nereklamuj!!".
Teď prostě, na třetí stranu, co je lepší. Vychovávat z lidí naivky (a\pujč mi ada komplet na fotečku pls, b\jasně, b\ (po deseti minutách) GM help on mi ukradl ada), nebo je nechat žít v kdo_koho_dřív_nasere světě, kde si každou chybu tvrdě zaplatíš (až pak nakonec (koho to přestane bavit) přejdeš na jinou hru, kde tě bude systém víc chránit, protože si chceš alespon v online světě odpočinout od permanentní vychcanosti reálného světa)? Ani nevím. Mně osobně stačí varianta druhá a nijak mě to nevzrušuje, ale zase chápu, že jsou lidé, kteří ji nechtějí/nejsou schopni akceptovat. No jo no.
Ono na čtvrtou stranu - bylo by hezké mít svět, kde člověk nemusí zamykat barák. Ale to je zase celé imho jen o vlastním chování. (Mně se třeba vrátil telefon, kterej mi vypadl z kapsy uprostřed nějakýho stanu na Pohodě (= festival s návštěvností určitě 30,40 tisíc lidí) - jsem si toho asi za hodinu všiml, vrátil jsem se tam a telefon tam na mě čekal vrácenej od kohosi. A takové věci se mi stávají nezřídka. A věřím, že to je hlavně proto, že já se chovám podobně - když mi prodavačka vrátí víc, tak jí upozorním, když najdu peněženku, tak ji vrátím.)
Nexios
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
... omylem ( = ve skutečnosti nechtěl dát (a ano JE to jeho chyba))Bizon píše:Ale on mu ten plášť sám dal
On Shart to opravdu dobře popsal už ve svém prvním postu, tak z toho prosím nedělejme něco, co to není.
Osobně se mi třeba to, co udělal Shart nelíbí. A také se mi nelíbí to, co udělal None. Ale pokud je výsledkem jakési klepnutí přes prsty, tak jsem ochoten to překousnout.
Někteří lidé holt tak ochotní nejsou, proto je tu tenhle topic a já netvrdím, že to je nutně špatně. Zcela jistě si z něj někteří lidé něco odnesou. Jenom se bojím, aby to nebyl jenom None.
post++;