Cyclop Dungeon
Cyclop Dungeon
Monomentální jeskyní prostory tohoto dungeonu byly po staletí tradičním sídlem kmenů jednookých obrů. Před padesáti lety ale velká část kmene jeskyně opustila a přesídlila do Starozemí. O důvodech se jen spekuluje: někteří to přičítají bojům o moc mezi cyclopskými vůdci, jiní hovoří o záměrné expanzivní snaze a lze zaslechnnout i spekulace o jakémsi nepovedeném nekromantském experimentu. Ať už tomu bylo jakkoliv, v jeskyních zůstala jen malá část původního kmene. Po nedávných personálních čistkách na magické univerzitě v Moonglow údajně několik zapuzených temných mágů našlo právě u cyclopů útočiště a experimentují zde s magií ovládající základní živly.
- Bumbrdlouch
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
mam to chapat ze existuje naka pravidly povolena ficura jak je zabit nebo se za nebezny zpusob bere ze prijde pan gm a zatoci s nima?Kaj píše:Beznym zpusobem zabit nejdou.
Povidani o rewardach presunuto sem. Orisa
molovh
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nechci bejt jako neprijemnej na dotycneho moda, ale ja jsem tu mel zcela konkretni navrh k rewarde v tomto konkretnim dungu a ten napad Sofii nebyl zcela pohrben.Navic se to nijak netykalo nasledne diskuze o AC.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Ano, nebyl pohrben, ale taky neni naprosto zadny duvod tady nechat jeden post, pak odpoved od GM a tu odpoved GM jeste kopirovat do jineho tematu a pak jeste prekopirovat tvuj post do jineho tematu, aby vubec slo poznat z ceho diskuze vzesla. Uz alespon trochu rozumis?
Chces rewardu do CD? GM o tom vi. Tecka. Hraci se o tom bavit nehodlali, stocili celou diskuzi jinam a tak to taky nechame. V diskuzi jako nove tema.
//Pozor, tento post a post predesly se do 3 dnu sam znici nebo presune//
Chces rewardu do CD? GM o tom vi. Tecka. Hraci se o tom bavit nehodlali, stocili celou diskuzi jinam a tak to taky nechame. V diskuzi jako nove tema.
//Pozor, tento post a post predesly se do 3 dnu sam znici nebo presune//
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
njn..nebyt dvou mustu a myst. sine, tak je to dung jen na pobijeni monster..drop temer nulovy... Kdovi, proc je ten CV tak degradovan, docela by mne to zajimalo..
Edit: Prehazuji tento post do CV... Tak mne to v CV mrzi (nikdo z nasich uz nechce chodit) , ze jsem prehledla nazev dungu..dik za upozorneni, Dave Listere
Edit: Prehazuji tento post do CV... Tak mne to v CV mrzi (nikdo z nasich uz nechce chodit) , ze jsem prehledla nazev dungu..dik za upozorneni, Dave Listere
Naposledy upravil(a) Caroline dne 06 bře 2009 18:08, celkem upraveno 1 x.
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
cyclop dungeon != cyclops valleyCaroline píše:njn..nebyt dvou mustu a myst. sine, tak je to dung jen na pobijeni monster..drop temer nulovy... Kdovi, proc je ten CV tak degradovan, docela by mne to zajimalo..
me pride drop teda primerenej tomu, ze je to dung kterej daj 3 lidi za hodinku + este sance na komponent..
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyclop Dungeon
Zdravim,
rad bych navrhnul, aby rewarda na konci dungu davala nahodny elixir namisto water elixiru.
Dik a cau
rad bych navrhnul, aby rewarda na konci dungu davala nahodny elixir namisto water elixiru.
Dik a cau
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej napad ovšem jestli zase jina rewarda v jinem dg nedava jiny...že prostě tenhle dava water, jinej zase fire apod .)Mrs.Beanes píše:Zdravim,
Rad bych navrhnul, aby rewarda na konci dungu davala nahodny elixir namisto water elixiru.
Dik a cau
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zkusim to udelat tak aby to davalo pokazdy random elixir ...Mrs.Beanes píše:Zdravim,
Dik a cau
Melo by to fungovat.Acarus píše:Zkusim to udelat tak aby to davalo pokazdy random elixir ...Mrs.Beanes píše:Zdravim,
Dik a cau