Hotkeye + psani ve hre

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Elisha
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Hotkeye + psani ve hre

Příspěvek od Elisha »

Ahoj, mohl by mi někdo poradit? :roll:
Občas se mi stane, že lognu uo přes joko a naběhnou mi staré hotkeye(střídaj se mi hotkeye co jsem měla když sem začínala, potom co jsem měla asi před rokem a moje nové), někdy stačí párkrát relognout, ale je to dost na houby, kor když dotanete cc v dungu... :? Joko sem celé přeinstalovala, znovu celé nastavila a problem zůstal... :-( Nemyslim si, že by to řešila přeinstalace uo a do toho se mi moc nechce, neví někdo co s tím?
Pak tu mám ještě jednu věc, nevím jestli to má nějakou souvislost, ale... Posledni dobou nevidim co mi kdo píše... Vím, že vždycky stačilo smazat soubor "transerv.exe" a bylo to v pořádku, ale tedko bohužel ne.. Dokonce se mi včera stalo, že sem stála na trhu, někdo chtěl něco koupit (to jsem viděla) a když sem se ho na to pak ptala, už sem neviděla co mi píše, domluva jezdítkem je fakt hnus... :-)

Děkuji i za případnou snahu o pomoc s řešením problému....
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Na to když nevidíš, co kdo píše, vždy stačilo jen najet do options>apply>OK ... ale nevím jestli to ještě funguje.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

co sa toho hovorenia tyka tak mozes skusit aj v clientovych options, zalozka A. skus tam vypnut tie dva translationy.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Ja mam len taky tip k tym starym hotkeyom, ale neviem ci to pomoze, ked si hovorila, ze si yoko cele preinstalovala....

Hotkeye sa ukladaju v yoku do suboru injection.xml. Ulozi sa ti tam nastavenie kazdeho accountu, je mozne, ze tam mas prilis vela udajov k mnohym uctom ktore boli casom logovane, pripadne dvakrat ulozene hotkeye k tomu istemu uctu a niekedy ti to nacita jednoducho tie stare... Da sa to editnut vo wordpade a ked v tom nadobudnes dostatocny prehlad, zmaz udaje o nepouzivanych uctoch... tak isto vies tymto sposobom jednoducho prekopirovat nastavenia hotkeyov z jedneho uctu na druhy...
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

A neupisujes se?
Ala znamej trik ... chci pvm hotkeje pisu nazev acc s malym zacatecnim pismenem/ chci pvp napisu ho s velkym ?....
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Ja myslim ze yoko keye se nemeni... ale problem je s keyema prez clienta, tam jsou vazany na desktop, kterej blbne pri cc... aspon tak jsem to pochopil ja (a to stejny mi vadi taky), resenim je predelat vsechny keye do yoka (vcetne hidingu, all kill a jinych ktere jsou v clientovi vytvoritelne)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Yoko si pamatuje hotkeye podle uctu (samozrejme dal podle postavy), pokud si nenechavas vyplnovat jmeno uctu pres ilaunch a pises ho tam rucne, tak se ti mohlo stat, ze ho tam nezadas vzdycky stejne. Yoko to totiz bere jako case sensitive, takze login Julca25 neni to same jako julca25. Neni tohle ten problem, ze se ti natahuji stare hotkeye?

Jinak na problem s pismem smazat slozku trans(nebo neco takovyho) v uo_rootu.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Elisha
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elisha »

Tak acc a heslo si nechavam vypisovat pres ilauch.. takže v tomdle problem bejt nemůže...
Zkoušela sem vše co jste radili a nic... Tak dneska večer zkusím předělat ten injection.xml... A složku trans sem smazala, zatím sem moc po světě neběhala ale zkusím večer zase trh... :-)
Odpovědět