Aken píše:Dnes každej chodí x krat tydně desp a pak ma kazdej hodne vecí a gp. Na wowku tomuhle predchazijou tím, že top dungy mužes navstívit jen jednou za čas zavedl bych neco podobného i tu.
Mně teda osobně přišlo, že ti starší hráči jsou mnohem bohatší než ti dnešní nadšenci v Despech
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Aken píše:Dnes každej chodí x krat tydně desp a pak ma kazdej hodne vecí a gp. Na wowku tomuhle predchazijou tím, že top dungy mužes navstívit jen jednou za čas zavedl bych neco podobného i tu.
Mně teda osobně přišlo, že ti starší hráči jsou mnohem bohatší než ti dnešní nadšenci v Despech
No ona většina těch starších hráčů ty despy chodí pořad viz. Emp . Ale však ty to můžeš posoudit sám, taky hraješ už nějakej ten pátek.
Aken píše:Tvůj post neřeší odliv peněz tak prosím mlč a nepostuj když nemáš co říct k tématu. Ja vlastně zapoměl, že ty v tom despu seš taky skoro každej den a kdyby se zavedl timer tak bys přišel o mamon. Seš asi jeden z hráčů co prosazuje jen to co se mu hodí.
Za to ty tvoje oba to pořešily
A jinak když kapr má na to, vybrat za den desp 1,2,3,4. Tak mi nic jinýho než speknout nezbejvá. Zavíst timer u tebe tak to nemá totiž význam. Ohledně toho desp se nechodí už moc pro mamon. Ono máš lepší poklad v shame+destard 1,2. Než ten slavnej desp.
Lepší poklad v shame a destardu 1,2 než v despu ? A že to říkaš zrovna ty Bejku, kterej hraje taky pro mamon nebo byl snad jinej důvod proč si odešel ze strangers ?
Prehovoril mocny Deacon Frost ktory 90% itemov co ma dostal od starych Amothakov.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi
Inkvizitor Dan píše:dokaz to nebo bud zticha :p Podobne plky si muzu vymyslet na kazdyho.
jen na amon ts se nesmel Rec a ja pravidal dodrzuju takze bohuzel a duvod proc bych mel mlcet na verejnem foru kdyz nemluvim vulgarne? a jinak neporusuji pravidal ?
Inkvizitor Dan píše:Jo to sice muzes k cemu tyhle reci povedou? Ke zbytecnymu OT flamu o hovne. A i kdyby to byla pravda tak to do tohohle topicu nejak nepatri.
aspon nahuntim posty
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.