uz se povolili i takovehle Jmena http://img255.imageshack.us/img255/386/meno.jpg
??
Jemna
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jemna
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
[quote="Beruska"][/quote]
Tjn takova Beruska je taky fakt supr, zvlast kdyz se za ni vydava chlap. Hold jmeno jak jemno
Tjn takova Beruska je taky fakt supr, zvlast kdyz se za ni vydava chlap. Hold jmeno jak jemno

Naposledy upravil(a) Byotch dne 02.03.2009 18:07:27, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nekde me spras a uvidisAmadeus píše:Opravdu ses musel pochlubit těma zlatejma deedama?
Edit: ...nebo to taháš v báglu běžně?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ne toz vis on fotil mamon a omylem urco vyfotil toho typka
Jinak preklep uz v nazvu topicu... Toho s blbym jmenem prejmenovat, ale spis myslim ze na tohle je page, idealne i s ID toho borce, hrac s toliko zlatyma deedama by to mel umet zjistit
A tenhle topic radsi smazat.
Edit by Excelsior: Ano všichni chápeme tvojí nesmírnou důležitost a nepostradatelnost tvých bystrých očí pro tento server, ale příště zkus za a) vytvořit topik se správné napsaným jmeném a za b) tychle věci řeš přes icq/pm/page. A pro fotky tvého mamonu využij například vaše guildovní stránky.

Edit by Excelsior: Ano všichni chápeme tvojí nesmírnou důležitost a nepostradatelnost tvých bystrých očí pro tento server, ale příště zkus za a) vytvořit topik se správné napsaným jmeném a za b) tychle věci řeš přes icq/pm/page. A pro fotky tvého mamonu využij například vaše guildovní stránky.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?