novinka

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Před časem mi kdosi psal, že nějaké guildě padlo supportivně z nějakého monstra wire. Tak jsem mu sdělil, že takovýhle support bych taky moc moc chtěl umět dávat, protože jaksi neexistuje způsob přidávat cokoliv růčo do lootu, který je generovaný skriptem. Nebo že by existoval speciální support loot-pytlik s automatickým padnutím wire?

Obecně jsou způsoby našeho údajného rafinovaného supportu zábavné. Proč bych měl někam něco složitě přidávat do pokladu nebo do lootu, když to rovnou můžu šoupnout hráči do banky a nikdo to nikdy nepozná. Proč dělat věci jednoduše a skrytě, když jdou dělat složitě a viditelně, že? :wink:
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Kaj píše:Nebo že by existoval speciální support loot-pytlik s automatickým padnutím wire?
jako by byl problem udelat skript na stejne look pytel kde by padal bonus item podle nejakyho <more> :p
Kaj píše: Proč dělat věci jednoduše a skrytě, když jsou dělat složitě a viditelně, že?
zrejme proto kdyz to hodis do pokladu/lootu neni na 100% zajisteny ze to ta dana vyprava vybere, imho kvuli svedomi :p
(+kdo vi jaky logovani pohybu urcitejch itemu atd)

... Vision vs Speech test ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wizzy píše:
Kaj píše:Nebo že by existoval speciální support loot-pytlik s automatickým padnutím wire?
jako by byl problem udelat skript na stejne look pytel kde by padal bonus item podle nejakyho <more> :p
Kaj píše: Proč dělat věci jednoduše a skrytě, když jsou dělat složitě a viditelně, že?
zrejme proto kdyz to hodis do pokladu/lootu neni na 100% zajisteny ze to ta dana vyprava vybere, imho kvuli svedomi :p
(+kdo vi jaky logovani pohybu urcitejch itemu atd)
Zrovna timhle bys kaje dost precenoval :p jinak prave uz samotna kazda akce gm je logovana ... takze ani pomoci setovani more more2 morep to bohuzel nepujde pac je to v logu, do kteryho ma pristup nekolik lidi.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Wizzy píše: ... imho kvuli svedomi :p
Bud to svedomi mam a nesupportim vubec, nebo ho nemam a pak to delam jednoduse a skryte. Ztracet cas skriptovanim nejakych specialnich pytliku ....

Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Acarus píše: Zrovna timhle bys kaje dost precenoval :p
Pssss. Kazis mi mou povest nejlepsiho, vseznaleho a vsehoschopneho GMka :!: :evil:

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kaj píše:
Acarus píše: Zrovna timhle bys kaje dost precenoval :p
Pssss. Kazis mi mou povest nejlepsiho, vseznaleho a vsehoschopneho GMka :!: :evil:
Ja myslel v otazce toho zleho svedomi, nikoliv co se technicky nianci tyce.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ja mam dost suport.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Sir Artuhr píše:Ja mam dost suport.
aha
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Sir Artuhr píše:Ja mam dost suport.
To je dobře, aspoň si mám kde "pučovat". :(
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Já nemám nic :( Přitom jsem takový hodný. I poslední bandu bych dal ňůbíkovi. Ale mě zadarmo nikdo nic nedá. Jsem zadlužený, že už skoro radši neloguju. Karmu z potvor nedostávám - za 2 roky 1k karmy, to se mi nezdá moc. A že se snažím, co to dá.
Také bych si přál mít v každé truhle poklad. Až se nade mnou nějaké gm smiluje, mám ve věžičce, kterou jsem násilně obsadil, asi 4 bedýnky. Slibuju, že zabiju alespoň 6 zákeřných koster, než si odměnu vyberu.
Diki
podpis
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Vykasleme se na to. Akorat sme tu zasrali topic o pvp timhle a nikam to nevede.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Myslim, že ten topic je tu celý zbytečně.
podpis
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

To zas ne :p
K soucasnemu anti -pk nastaveni mam fakt silne vyhrady. Je to cely udelany hloupe, bo na ty zmeny doplacej prevazne ti, kteri zadne problemy nedelaji, nebo nezneuzivaji nastaveni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Inkvizitor Dan píše:To zas ne :p
K soucasnemu anti -pk nastaveni mam fakt silne vyhrady. Je to cely udelany hloupe, bo na ty zmeny doplacej prevazne ti, kteri zadne problemy nedelaji, nebo nezneuzivaji nastaveni.
Myslis tim ty, kteri radi kempi s milionem PF zdi mista kam to kope z dungu a podobne ... (nedavno se me to stalo na Homare), nebo slavny PvP v Pride kde se zazdi malinky prostor a 10 prsku tam hazi VOGy ... Nebo snad ty, co dobihaji s tim svym ubah eqipem skladajici se z +5 robky, 200 regu od kazdyho, par svitku a 15ti TMR v lahvickach vypravy v dungach .... (nedavny neuspesny pojezd v Decu) Ty co stoji v ICE a pres zed hazi miliony PF k drakovi k vlezu do druhyho patra ... Ty co stoji ve trech v hidu u spawnu lamy aby pojeli ranga ...
A ze PK nebehaji ? Nevim minulej tejden v utery, kdyz jsem mel dovolenou, jsem za cele dopolene nepotkal ani jednoho modraka, ale zato 8 PK a z toho me i 2x pojeli, obzvaste ten hrdina na ice islu co ze me mel mocny valorite komplet s taming stafkou a elven luk ...
PvP fakt neumim, pojede me kdejaka lama a nestydim se za to, protoze UO na DP hraji fakt pouze PvM a nejaky indiany, ktery si snazi hrat to svoje "PvP" fakt nemusim ... Jestli nazyvas kvalitnim PvP pojeti lidi co vazi 400-500 stonu (hraju wara prevazne) ve trech prskach ktery daji vsichni target na toho wara a daji mu za 120dmg a obratem dalsich 120 to je fakt kvalitni PvP na DP ...

Docela me tve posty pobavily :) Tohle se deje uz pekne dlouho ... a ano kvuli tomu jsou vsechny ty slavne upravy, napr. zmenu dopadu po kopu na ruzna mista, kopaci plosky v ICE, ....

Kdyby bylo na me, tak bych to tem PK jeste trochu zprijemnil treba tim, ze na zacatku kazdyho dungu by byla gate a nepustila by te, kdyz by jsi nemel na sobe alespon blood, 300 regu od kazdyho, +7 zbran v ruce terba pro Cove (pre rejpaly, placnul jsem, ale princip je snad jasny, podle obtiznosti dungu, nutnost mit na to equip) Pripadne udelat jeste plosky ktery by tu gate aktivovali a to by mohlo treba minimalne 5 lidi a od kazdyho povolani jeden ... At je to dungovy PvP tedy vyrovnany 50/50 ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Arim píše: ...
Nahod si Golden Medailon, RR,GH,Salat,Stromy,Invisku, Je hodne moznosti , jak se pokusit utect. PS: taky bandaze existuji.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Arim píše: Kdyby bylo na me, tak bych to tem PK jeste trochu zprijemnil treba tim, ze na zacatku kazdyho dungu by byla gate a nepustila by te, kdyz by jsi nemel na sobe alespon blood, 300 regu od kazdyho, +7 zbran v ruce terba pro Cove (pre rejpaly, placnul jsem, ale princip je snad jasny, podle obtiznosti dungu, nutnost mit na to equip) Pripadne udelat jeste plosky ktery by tu gate aktivovali a to by mohlo treba minimalne 5 lidi a od kazdyho povolani jeden ... At je to dungovy PvP tedy vyrovnany 50/50 ...
Ti lidi s kterýma běhám, tyto podmínky většinou vždy a někdy i mnohonásobně splňují. Udělej toto nastavení i pro frakce a v dungu při obraně slavné modré výpravy je nepotkáš (nepočítám zadarmo věci z rewardy)...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Arim píše:
Inkvizitor Dan píše:To zas ne :p
Myslis tim ty, kteri radi kempi s milionem PF zdi mista kam to kope z dungu a podobne ... (nedavno se me to stalo na Homare), nebo slavny PvP v Pride kde se zazdi malinky prostor a 10 prsku tam hazi VOGy ... Nebo snad ty, co dobihaji s tim svym ubah eqipem skladajici se z +5 robky, 200 regu od kazdyho, par svitku a 15ti TMR v lahvickach vypravy v dungach .... (nedavny neuspesny pojezd v Decu) Ty co stoji v ICE a pres zed hazi miliony PF k drakovi k vlezu do druhyho patra ... Ty co stoji ve trech v hidu u spawnu lamy aby pojeli ranga ...
Mna zase pobavili tieto tvoje dristy.Cim tie pk podla teba ZNEUZIVAJU system?Podla mna je to skor vyuzivanie toho systemu.Predsa ked magovia maju v spellbooku VOG tak sa ho snazia snad nejako vyuzit nie?To by som aj ja mohol povedat ze ty zneuzivas to ze war toho vela unesie a preto vazis 400-500.
Arim píše:Kdyby bylo na me, tak bych to tem PK jeste trochu zprijemnil treba tim, ze na zacatku kazdyho dungu by byla gate a nepustila by te, kdyz by jsi nemel na sobe alespon blood, 300 regu od kazdyho, +7 zbran v ruce terba pro Cove (pre rejpaly, placnul jsem, ale princip je snad jasny, podle obtiznosti dungu, nutnost mit na to equip) Pripadne udelat jeste plosky ktery by tu gate aktivovali a to by mohlo treba minimalne 5 lidi a od kazdyho povolani jeden ... At je to dungovy PvP tedy vyrovnany 50/50 ...
No tak napriklad LAW casto nosi na pojazd veci casto krat drahsie ako blue ( ja napr +25 kosti, ancestralka, black must, m.dusk ) a co som videl hatedov, tiez nosia celkom mamon. Ak ta pojazdia PK s 200 regmi typu angiee atd tak skor hladaj chybu u toho, komu tvoj monitor opaluje tvaricku
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

A nebylo by to trochu nefer?
Jako kdyby te dungy nepoustely kdyz nebudes mit aspon black +7 .. aby to vubec za ten pojezd stalo... trochu vysmech proste. Kazdopadne by se hodilo rict ze v dungu je PVM equip jen a jen + a na vahu bych jisto jiste nehral, je spoustu lidi, co si to umi zaridit tak aby vaha nebyla při pojezdu moc dulezita (viz pokus Hated pojet empovo hvezdny tym pred zdolanim destu 1+3, zahrany pekne, jen psat a pocitat by se naucit uz mohl).
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Nycte píše:No tak napriklad LAW casto nosi na pojazd veci casto krat drahsie ako blue ( ja napr +25 kosti, ancestralka, black must, m.dusk ) a co som videl hatedov, tiez nosia celkom mamon. Ak ta pojazdia PK s 200 regmi typu angiee atd tak skor hladaj chybu u toho, komu tvoj monitor opaluje tvaricku
Hehehe hated a mamon? To jsem videl pred par dny v destardu :twisted:

Vam se zda normalni zazdit vypravu s deseti magama na 5x10 polickach 10ti zdma a uprazit je VOGama bez jediny sance? ROFL, tak v tom pripade chapu vas smysl pro PvP a proc se tak strasne branite tem "anti PK" opatrenim ...

Ale ja jsem fakt zaujatej, pac z DP bych udelal pure blue shard a na PvP bych tu nechal O/CH (tam to obcas jako PvP i vypada, narozdil od PK vs cokoliv)
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Lucky píše:A nebylo by to trochu nefer?
Jako kdyby te dungy nepoustely kdyz nebudes mit aspon black +7 .. aby to vubec za ten pojezd stalo... trochu vysmech proste. Kazdopadne by se hodilo rict ze v dungu je PVM equip jen a jen + a na vahu bych jisto jiste nehral, je spoustu lidi, co si to umi zaridit tak aby vaha nebyla při pojezdu moc dulezita (viz pokus Hated pojet empovo hvezdny tym pred zdolanim destu 1+3, zahrany pekne, jen psat a pocitat by se naucit uz mohl).
To by se samozrejme tykalo uplne kazde postavy a vypravy a je jedno jestli by byla red, blue nebo O/CH. A take by to si myslim pomohlo tomu, aby se dungy nechodily solo nebo ve dvou. Proste Cove by bylo pro 5+ lidi ...
Odpovědět