DP Loterie

Vše o podobných aktivitách ve hře
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

DP Loterie

Příspěvek od Hiki »

Takže jsem se rozhodl začít pořádat pro hráče Dark Paradise Loterii.
Start přijímání sázek 21.2.2009 v 20,00hod.
První losování 2.3.2009 v 20,00 hod.

Princip loterie:

Bude se sázet na čísla která padnou na kostkách.
Kostkami se bude házet 3x, což je kombinace 3 čísel.
Např.: 1,3 - 3,6 - 6,6 ; a kombinace: 3,1 - 3,6 - 6,6 ; nejsou totožné.

Výhry:

1. Cena uhodnutí všech 3 kombinací + pořadí vytažení kombinace
2.Cena uhodnutí všech 3 kombinací i mimo pořadí tažení

Suma na výhry bude uveřejněna vždy v úterý a to do 20,00hod.
Suma pro první losovaní je 5M

Částka na :
1.cenu z sumy na výhry je 75% a výhra se dělí mezi vsechny co kombinaci uhodnou.
2.cenu z sumy na výhry je 25% a výhra se dělí mezi vsechny co kombinaci uhodnou.

Takže pokud začnem na sumě na výhry 5M tak pokud by výherce byl 1.ceny jeden získal by 3,75M.
Pravidla:

1.Vsadit bude možné jen přes icq: 442882903
2.Vyzvednutí výhry může provést jen postava uvedena na icq při zadání sázky.
3.Jediný styl zadání sázky aby byla uznána musí obsahovat ID postavy a kombinaci čísel.
Příklad: ID: 0x65641654
Kombinace: 1. 6-3 ; 2-4 ; 5-3
2. 5-5 ; 6-6 ; 2-3
4.Sázka je platná jen pokud bude zaplacen poplatek za který dostanete číslo sázenky které si zapamatujte tak vzniká také nárok na výhru.
5.Platbu za sázku jsou oprávněni přijímat jen hráči pověření - Hiki,Rikaf
6.Vylosování kombinací proběhne vždy v pondělí ve 20,00hod veřejně u tržnice.
7.Výherci se budou moci o výhru přihlásit vždy do 4dne od vylosování tj. Pátek do 20.00hod.
8.Pořadatel Loterie si vyhrazuje právo měnit pravidla nebo loterii celkově ukončit vždy, ale jen do doby než přijme první sázku do dalšího losování.
9.Cena podání jedné kombinace je pevná: 1k.
10. Pořadatel loterie a jediný kdo řeší případné stížností je Hiki.
Přes PM fórum nebo email xcontx@seznam.cz jinou formou se řešit nebudou.

Edit: Bylo opraveno icq omlouvam se.

Čisla prvního kola 2.3.09 :4,2 - 4,4 - 1,3

1.cena -vyherce neni
2.cena - vyherce nen

Pro nezájem UKONCENO
Naposledy upravil(a) Hiki dne 09 bře 2009 17:34, celkem upraveno 2 x.
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Karolilinecka píše:Lorie vypadá celkem zajímavě, ..... ale aby to bylo důvěryhodný po ukázkách chování cruasaders, už jednou tu bylo něco podobnýho za účelem okradení...má cenu si na to vsázet?
Nema cenu delat vubec nic jen hledat proc neco nedelat ma cenu.

Nevim co ma chovani guildy crusaders a loterie spolecneho.
Rikaf je sice v Crusarders ,ale jen vybira poplatek za uzavreni sazky a zapisuje (klidne jsi to mohlo delat Ty jen jsem si vybral jeho)

Pokud bych si myslel ze to nepujde ani to nedelam.
Tem 34 hracum co zatim vsadili to snad klapne a nekdo bude vyherce.
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Bohuzel chodim na skolu kde nas pravdepodobnost uci :(
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Já zas doufám, že hiki řádně zakoupil od GM týmu licenci a příjmy následně pořádně zdaní:)
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Ralf

Příspěvek od Ralf »

pude něco na dobročinný účely?
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Stillwater píše:Já zas doufám, že hiki řádně zakoupil od GM týmu licenci a příjmy následně pořádně zdaní:)
GM tym sem vynechal .. take na me nemysli .o)))
Enquea píše:Bohuzel chodim na skolu kde nas pravdepodobnost uci
Takze i tebe potesim jednou nekdo urcite vyhraje .o)) a bude bohatsi .) vybrane GP za sazky .. pujdou opet do vyhry... takze jediny kdo prodela jsem jen ja .o))

Proste opravdu jde o nahodu dokonce ani nebudu vedet kdo presne vyhral bude to vedet jen GM team .o) pac oni muzou podle ID postavy zjistit.

Jeste odpovim na dotaz ktery me chodi dost casto ." Bude u losovani pritomne GM ?" Odpoved: netusim mozna jo pokud se bude chtit dojit podivat. Pokud se bojite o podvod pri losovani nikde neni psano ze losovat budu Ja mozna pozadam tri dobrovolniky.. je to uplne jedno .. nehledejte nic nekaleho.

Neznam hrace ktery by mohl rict ze jsem ho okradl,podvedl nebo neco podobneho ale je pravda ze bych tady mohl vypsat aspon 10hracu co me podvedlo nebo kterym sem nejak naletel.

Proste jsem se rozhodl rozdat mezi hrace svych 5M.
Drako
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drako »

Kód: Vybrat vše

Takze i tebe potesim jednou nekdo urcite vyhraje .o)) a bude bohatsi .) vybrane GP za sazky .. pujdou opet do vyhry... takze jediny kdo prodela jsem jen ja .o)) 
No,jestli sem to nekde na zacatku dobre cet,tak na vyhry ma jit 75 procent ze vsazene castky,muzes mi nejak logicky priblizit,jak na tom prodelas?(Ne vubec neremcam,je dobre ze neco delas,a ze si u toho namastis kapsu je jenom dobre pro tebe,Sazka a Sporka fungujou uplne stejne a jsou zalozeny na blbosti lidi,uplne legalne :) :) :)
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Drako píše:

Kód: Vybrat vše

No,jestli sem to nekde na zacatku dobre cet,tak na vyhry ma jit 75 procent ze vsazene castky,muzes mi nejak logicky priblizit,jak na tom prodelas?(Ne vubec neremcam,je dobre ze neco delas,a ze si u toho namastis kapsu je jenom dobre pro tebe,Sazka a Sporka fungujou uplne stejne a jsou zalozeny na blbosti lidi,uplne legalne :) :) :)
Logicke objasneni jen pro tebe po druhe:
1.Cena 75% 2.cena 25% je 100% co me zustane 0%.
(mastim si kapsu)
Jeste hodim variantu nikdo neuhodne vyberu 1M .. priste budem hrat o 6M. rozdeleni v % bude stejne.(mastim si kapsu)
Dalsi varianta nekdo vyhraje 2.cenu .. vyplatim xx ,zustane xy prilozim vybrane 1M vznikne castka na dalsi kolo ktera bude % rozdelene stejne 75% a 25%.
(opet si mastim kapsu)

Proste te spatne chapu promin jsem moc nechapavej a vim ze jsme hloupy ze me chces poradit jak si dobre namastit kapsu och.. jaky sem to hlupak.
Takze opet opakuji pokud v tom hledas neco co v tom neni .. vsadit si nemusis.
Jen remcas a jeste pises nesmyslne posty misto toho abys poradne cetl co je napsane v prvni postu .
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Mno me se to jako napat libi. Popravde, jestli na to m neches videlat, tak bych byl spis za, aby jsi si snizil pocet kostek. Ono pri trech kostkach je peavdepodobnost na 1. vyhru je 1:46656. A bejt tebou, tak se spis bojim, ze to lidi driv prestanebavit, nez to nekdo vyhraje.

Za ty cisla moc nerucim....uz je to nakej ten patek, kdy to pan profesor Tosenovsky na nas chtel :).
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Ackerman píše:Mno me se to jako napat libi. Popravde, jestli na to m neches videlat, tak bych byl spis za, aby jsi si snizil pocet kostek. Ono pri trech kostkach je peavdepodobnost na 1. vyhru je 1:46656. A bejt tebou, tak se spis bojim, ze to lidi driv prestanebavit, nez to nekdo vyhraje.

Za ty cisla moc nerucim....uz je to nakej ten patek, kdy to pan profesor Tosenovsky na nas chtel :).
Vypocet mas spatny .. snizovat nechci ..muze bejt haluz a hned prvni pondeli prodelam 5M..,ale pokud ne a opravdu by to prestalo bavit pro ty co se zapoji mam v zaloze neco kde to nekdo ze zapojenych ziska.

Na zalozni rozdani .o)) pujde jen postava uvedena na sazence podle ID postavy.Proste pro hrave tech 5M rozdam.

Az doresim jiste veci .. dam do obehu i string,sochy..atd.. proste resit ze bych chtel vydelat nema cenu nekdo to ziska urcite.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

kdyz mohu pri deleni lootu hodit trikrat po sobe 1,1 proc nevyhrat loterii ze jo:p
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Kdyz nekdo tipne 6,6 - 1,1 a 6,6, je to to samy co 1,1 - 6,6 - 6,6..?

EDIT: Sory, je to bilym pismem, prehlidl jsem.. V tom pripade ale sance na vyhru je vazne 1:46656, jak uz tu nekdo psal.
Naposledy upravil(a) Wrall Nightmare dne 24 úno 2009 11:02, celkem upraveno 1 x.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Wrall Nightmare píše:Kdyz nekdo tipne 6,6 - 1,1 a 6,6, je to to samy co 1,1 - 6,6 - 6,6..?
..některý lidi fakt neuměj ani číst :)
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Wrall Nightmare píše:Kdyz nekdo tipne 6,6 - 1,1 a 6,6, je to to samy co 1,1 - 6,6 - 6,6..?

EDIT: Sory, je to bilym pismem, prehlidl jsem.. V tom pripade ale sance na vyhru je vazne 1:46656, jak uz tu nekdo psal.
Ojky vdolky .o) Ty vsadis 1: 6,6-1,1-6,6 2. 1,1 - 6,6 -6,6

Na kostkach padne : 6,6 - 6,6,- 1,1 ano vyhrajes druhou cenu.
O prvni muzes jen zas propocitavat .o) ,ale treba mas pravdu me vyslo neco jineho a pocital jsem to jen jendou pac me to bylo jedno.

Sance na vyhru beres asi jak na prvni tak na druhou bez rozliseni.
Proste hlavne kdyz vyhrajes.
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Hiki píše:Sance na vyhru beres asi jak na prvni tak na druhou bez rozliseni.
Proste hlavne kdyz vyhrajes.
Ja myslim sanci na prvni vyhru.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Nechci do toho rypat, ale opravdu si nekdo mysli, ze dokaze uhodnout takovou kombinaci cisel? Kdyz na prvni misto je sance na uhodnuti temer 1 : 50 000.
:lol:
Davissman
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davissman »

No ja bych to videl tak ze Hiki dostal naladu rozdavat takze to vypada ze se budu drzet pobliz xD
protoze tech "5M" co ma by se hodilo xDDDDDDD
Kazdej jednou pozna k cemu je urcen
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

Kapsy si nemastit,nejde to pak vyprat :p
a ja uz vim co padne,hec :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ultragreen »

Heh, pořád větší šance uhádnout tohle, než sportku, kde je šance 1:14000000
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Ultragreen píše:Heh, pořád větší šance uhádnout tohle, než sportku, kde je šance 1:14000000
Ja se jen rechtam kde na ty cisla chodite .o)) jedine co se me nejak nedari osterit a jeste jsem nedosel na zpusob jak to udelat bez toho aniz bych musel docela dost slozite nahanet pres icq a trh .o)) ,ale mozna doresim ..

Davissman:
Jinak pobliz stat muzes .. rozdavat budu ,ale nikdy ber co padne .o))
Pravda o vanocich pokud se nic extra nestane moje acc .. zacnou bejt jen refresh.. rare cetky co vlastnim se do obehu nedostanou ani pres nejlepsi kamose ..zustanou na acc dokud nezapomenu ref.. takze se zas neni na co extra tesit.
Odpovědět