Stejně tak jako modráci, frakční, guildovní, šedí, crimové, oranžový, zelení a všim jim podobní...jedním slovem bych je nazval LIDÉ.Redd píše:... vždycky je odpovědí jen to, že PKčka zneužijou všeho, čeho se zneužít dá.

Miky Mora píše:Mně zase nepřijde fér, že si PKčka v dungu musí tu cestu k výpravě samy "prorazit", na což potřebují nějaký ten ekvip aby to zvládly, (plechové dobrý zbraně, brnko, prskové taky něco, aby je tam neukousala blbá harpyje) čekat na respy atd, a frakce tohle absolvovat nemusí. Skočí tam na mě nějakej Fufák z BHW, kterej má s prominutím posraný bronze brnko a halu z rewardy(výbava tak za 900gp za potiony; toto by ani do frakce neměli pouštět takovou ostudu) a dalších 10 prsků, kteří mají zase všecko z rewardy. Klidně tam možou chcípnout a za chvilu to zkusit znova až do aleluja v liche kostech a v obyč leatherech. Kdyby aspoň existovala taky nějaká rewarda pro PKčka za zabitý O/CH, to by pak to PvP možná i trochu oživilo. Ale co z toho teď my jako máme.? 5x nás oni ojedou v přesile, zlotí si samozřejmě všechno, protože naše roby a zbraně nejsou přikovaný k zemi jak ty z rewardy. My je pojedem jednou z těch 6 případů jednou a máme z toho akorát tak pohled na hlášku "You cannot pick up that" nebo co to píše. Kdyby prostě PK měly taky takovou motivaci jako frakce, hned by mě to více bavilo. No už se mi to moje brečení nějak protáhlo, tak to rači ukončím. Musel jsem si holt vylít srdíčko.Byotch píše:]
Me neprijde situace tak katastrofalni. Jo co se tyce toho cove PvP tak v tom s tebou souhlasim, ale myslim ze to je oboustrane.
Výsměch je spíš to,že se tady GMka a hráči bavili v jednom topicu o tom, jak zkvalitnit a zlepšit pvp, co se jako celku týče. Výsledkem toho bylo vytvoření celé řady výhod tak možná pro O/CH hráče jako např.:Skodic píše: nějáká rewarda pro PK to by byl výsměch nebo spíš je to směšný nápad, alespoň za situace že jsou tu hráči, kteří PVP hrátkám nehovějí.
A za cenu že tu PK ke hře patří si myslím, že by to měly mít naopak těžší a měli by vynaložit větší úsilí k "pojetí" výpravy
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
S timhle souhlasim ...Xviva píše:Stejně tak jako modráci, frakční, guildovní, šedí, crimové, oranžový, zelení a všim jim podobní...jedním slovem bych je nazval LIDÉ.Redd píše:... vždycky je odpovědí jen to, že PKčka zneužijou všeho, čeho se zneužít dá.
zlych ne, pkcka maji byt zly, ale proste tech zlobicejch co mi neco nenahlasili no.Darlok píše:S timhle souhlasim ...Xviva píše:Stejně tak jako modráci, frakční, guildovní, šedí, crimové, oranžový, zelení a všim jim podobní...jedním slovem bych je nazval LIDÉ.Redd píše:... vždycky je odpovědí jen to, že PKčka zneužijou všeho, čeho se zneužít dá.
Jinak doufam, ze to slovo "zlobiva" je opravdu opodstatnene a bude se to tykat jen tech opravdu "zlych"
Ale kdyz jste dobihali s Mamonstvem, tak O/CH runy na vase hlavy nekopalyAcarus píše:Jinak k dobihani v dungu a ekvip a blablabla ... modraci ho snad mit nemuseji ? Narozdil od pk jdou po tom co padne z mobu a ne z tech co tam jsou pred nima, tudiz zabijeji co jde a z ceho neco pada narozdil od pk kteri si cestu timto zkracuji a pod.Takze asi tak.
Bavíme se teď to frakcích a o PKčkách ne o výpravě, co de dung. Zamýšlelo se zkvalitnění pvp pro obě strany, místo toho se nezkvalitnilo nic, pouze zjednodušilo pro modráky.Acarus píše: Jinak k dobihani v dungu a ekvip a blablabla ... modraci ho snad mit nemuseji ? Narozdil od pk jdou po tom co padne z mobu a ne z tech co tam jsou pred nima, tudiz zabijeji co jde a z ceho neco pada narozdil od pk kteri si cestu timto zkracuji a pod.Takze asi tak.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..