novinka

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Redd píše:... vždycky je odpovědí jen to, že PKčka zneužijou všeho, čeho se zneužít dá.
Stejně tak jako modráci, frakční, guildovní, šedí, crimové, oranžový, zelení a všim jim podobní...jedním slovem bych je nazval LIDÉ. :wink:
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Miky Mora píše:
Byotch píše:]
Me neprijde situace tak katastrofalni. Jo co se tyce toho cove PvP tak v tom s tebou souhlasim, ale myslim ze to je oboustrane.
Mně zase nepřijde fér, že si PKčka v dungu musí tu cestu k výpravě samy "prorazit", na což potřebují nějaký ten ekvip aby to zvládly, (plechové dobrý zbraně, brnko, prskové taky něco, aby je tam neukousala blbá harpyje) čekat na respy atd, a frakce tohle absolvovat nemusí. Skočí tam na mě nějakej Fufák z BHW, kterej má s prominutím posraný bronze brnko a halu z rewardy(výbava tak za 900gp za potiony; toto by ani do frakce neměli pouštět takovou ostudu) a dalších 10 prsků, kteří mají zase všecko z rewardy. Klidně tam možou chcípnout a za chvilu to zkusit znova až do aleluja v liche kostech a v obyč leatherech. Kdyby aspoň existovala taky nějaká rewarda pro PKčka za zabitý O/CH, to by pak to PvP možná i trochu oživilo. Ale co z toho teď my jako máme.? 5x nás oni ojedou v přesile, zlotí si samozřejmě všechno, protože naše roby a zbraně nejsou přikovaný k zemi jak ty z rewardy. My je pojedem jednou z těch 6 případů jednou a máme z toho akorát tak pohled na hlášku "You cannot pick up that" nebo co to píše. Kdyby prostě PK měly taky takovou motivaci jako frakce, hned by mě to více bavilo. No už se mi to moje brečení nějak protáhlo, tak to rači ukončím. Musel jsem si holt vylít srdíčko.

nějáká rewarda pro PK to by byl výsměch nebo spíš je to směšný nápad, alespoň za situace že jsou tu hráči, kteří PVP hrátkám nehovějí.
A za cenu že tu PK ke hře patří si myslím, že by to měly mít naopak těžší a měli by vynaložit větší úsilí k "pojetí" výpravy
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

skodic hovorilo sa o pk rewarde za zabitych frakcnych tak neviem co sem tahas ludi co o pvp nestoja.
tiez nikto z pk nechce nikoho v dungu pojizdet bez usili k pojeti. ale frakce pojizdeji pkcka co aktivuju runu (nehovorim v dungu pretoze to tak mnohokrat nieje) bez usili, bez ekvipu, v podstate bez rizika...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Jebte na to ... zas ta sama diskuze co nikam nevede ... bude dalsi zbytecnej topik.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

a vite uz vubec nekdo co je ta neprijemna zmena pro zlobiva PK ?
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Skodic píše: nějáká rewarda pro PK to by byl výsměch nebo spíš je to směšný nápad, alespoň za situace že jsou tu hráči, kteří PVP hrátkám nehovějí.
A za cenu že tu PK ke hře patří si myslím, že by to měly mít naopak těžší a měli by vynaložit větší úsilí k "pojetí" výpravy
Výsměch je spíš to,že se tady GMka a hráči bavili v jednom topicu o tom, jak zkvalitnit a zlepšit pvp, co se jako celku týče. Výsledkem toho bylo vytvoření celé řady výhod tak možná pro O/CH hráče jako např.:
-revize celého systému frakce (zavedení školky atd.; samozřejmě ve prospěch frakce, čili modrým)
-úplná a zásadní změna run do dungu proti PK, která tu takovýho rázu nikdy nebyla (jak jinak než ve prospěch modráků)
- rewarda pro O/CH
Jedinýho čeho sme se od GM dočkali je nějaká "nepříjemná změna pro zlobivá PK"
A taky ještě nevim proč mi tu píše nějakej VIRák, kterej PK v dungu nikdy neviděl a zastává se tu nějakých pojetých výprav. Buď chodíte lehký dungy někdy v čase kdy na servru je 30 lidí a nebo dete TOP dung v takovým počtu že se to nedá ani vykempit natož doběhnout. V případě že se to nějaká odvážná skupinka (za těchto podmínek) zkusí vykempit, rozsvítí se runa a vy si obepíšete všechy kamarády z frakce co znáte, naběhne vás tam dohromady 30 a dete si vesele dung dál. :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Xviva píše:
Redd píše:... vždycky je odpovědí jen to, že PKčka zneužijou všeho, čeho se zneužít dá.
Stejně tak jako modráci, frakční, guildovní, šedí, crimové, oranžový, zelení a všim jim podobní...jedním slovem bych je nazval LIDÉ. :wink:
S timhle souhlasim ...

Jinak doufam, ze to slovo "zlobiva" je opravdu opodstatnene a bude se to tykat jen tech opravdu "zlych" :P
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Darlok píše:Jinak doufam, ze to slovo "zlobiva" je opravdu opodstatnene a bude se to tykat jen tech opravdu "zlych" :P
Ja taky vsem rikam, ze jsem jen zmatene dobry :oops:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Darlok píše:
Xviva píše:
S timhle souhlasim ...

Jinak doufam, ze to slovo "zlobiva" je opravdu opodstatnene a bude se to tykat jen tech opravdu "zlych" :P
zlych ne, pkcka maji byt zly, ale proste tech zlobicejch co mi neco nenahlasili no.

Jinak k dobihani v dungu a ekvip a blablabla ... modraci ho snad mit nemuseji ? Narozdil od pk jdou po tom co padne z mobu a ne z tech co tam jsou pred nima, tudiz zabijeji co jde a z ceho neco pada narozdil od pk kteri si cestu timto zkracuji a pod.Takze asi tak.
Wrall Nightmare

Acarus píše:Jinak k dobihani v dungu a ekvip a blablabla ... modraci ho snad mit nemuseji ? Narozdil od pk jdou po tom co padne z mobu a ne z tech co tam jsou pred nima, tudiz zabijeji co jde a z ceho neco pada narozdil od pk kteri si cestu timto zkracuji a pod.Takze asi tak.
Ale kdyz jste dobihali s Mamonstvem, tak O/CH runy na vase hlavy nekopaly :wink:
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Jako modremu pvm hraci by mi zruseni nb run bylo uplne jedno..:p
Wrall Nightmare

Big Bud píše:Jako modremu pvm hraci by mi zruseni nb run bylo uplne jedno..:p
Ted nevim, jestli si delas srandu nebo jsi vazne tak dlouho nehral, Nero. Tady se nebavime o nb runach..
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Acarus píše: Jinak k dobihani v dungu a ekvip a blablabla ... modraci ho snad mit nemuseji ? Narozdil od pk jdou po tom co padne z mobu a ne z tech co tam jsou pred nima, tudiz zabijeji co jde a z ceho neco pada narozdil od pk kteri si cestu timto zkracuji a pod.Takze asi tak.
Bavíme se teď to frakcích a o PKčkách ne o výpravě, co de dung. Zamýšlelo se zkvalitnění pvp pro obě strany, místo toho se nezkvalitnilo nic, pouze zjednodušilo pro modráky.
A k tomu dobíhání a zkracování si cesty...ve většině případů čekáš na respy hlídačů tak dlouho, že můžeš klidně zabíjet potvory i okolo, než se respne hlídač.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Wrall Nightmare píše: Ale kdyz jste dobihali s Mamonstvem, tak O/CH runy na vase hlavy nekopaly :wink:
mě to jednou koplo :p pak sem viděl jen "you are dead" a dál si to nepamatuju...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Wrall Nightmare píše: Ale kdyz jste dobihali s Mamonstvem, tak O/CH runy na vase hlavy nekopaly :wink:
mamonstvu praskali gmka a obcas vypinaly och runy kdyz sme se necitili na to bojovat proti nekomu kdo si hraje na to ze pvp umi a nosi RR

all hail mamonstvo!
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Acarus píše:zlobiva pk to poznaji.
ja zlobim a nic :lol:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

:wink: Vsak pockej, uz z dorostl hrach pod tva kolena a posupajdis do kouta :P ...
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Wrall Nightmare píše:
Big Bud píše:Jako modremu pvm hraci by mi zruseni nb run bylo uplne jedno..:p
Ted nevim, jestli si delas srandu nebo jsi vazne tak dlouho nehral, Nero. Tady se nebavime o nb runach..
To byl zkourenej preklik samozrejme sem mel na mysli o/ch runy :P
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

nechci se dozit spolecnosti, kdy vrazi budou mit stejna privilegia jako slusni lide..
Nasoska
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nasoska »

Mikee píše:nechci se dozit spolecnosti, kdy vrazi budou mit stejna privilegia jako slusni lide..
tobe prijde ze slusni lide maji privilegia? asi zijes na jinym svete,chlapce :wink:
Odpovědět