Rezisty
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Jenze, ja mluvim otom ze driv GM tomuhle skillu zvisili gain, protoze je vesmes k nicemu, ale na jiste typy kouzel nebo pasazi je dobrej. Akorat to naky chytraci zacli Bugovat v Energy Fielde. Tak se tomu snizil gain.Bulm píše:treba takovy rt taky neleze a urcite se najde nekdo kdo rekne ze by to mohlo jit rychlej nebo by se to mohlo trenit nejak makrem.. hold nektere skilly tak nefungujou:p
Zas kdyz si vemes, ze nektere GM rekne ze je to Bug, a dalsi GM rika ze to bug neni. Proste rust rezistu v EF bych prirovnal k drivejsi Fire Fielde.
Rezisty rostou dobre, jen magerkou se daj na nakych 60% a pokud nekdo treni magerku svetlem jeho problem. Jinak se daj trenit v prirode, na islu je treba dobry misto kde na tebe prisery kouzlej, ja tam dal asi 10% pak v dungu i kdyz tam teda minimalne a PvP nehraju.
Proste i pro PvM cloveka se to da vytrenit v pohode a kdyz nechces cekat kup dalsi regy a dal se sipkuj. Hold je to skill ktery neco stoji a to je spravne.
Proste i pro PvM cloveka se to da vytrenit v pohode a kdyz nechces cekat kup dalsi regy a dal se sipkuj. Hold je to skill ktery neco stoji a to je spravne.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
miki ja som sa nepytal an vyuzie rezistov ale prave na to preco zvysovat gain. rezisty lezu a nelezu zle. je to sekundarny skill ktory nema ziadne ubah top true vyuzitie ale na nieco je a aj nejak lezie... ja som ich mal myslim za nejake dva roky zriedkaveho maleho dungovania na max.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
resisty lezou podle me tak akorat, za nejakou dobu dungovani nebo behani se to dotreni uplne v pohode..
i remove trap se da trenit makrem..Bulm píše:treba takovy rt taky neleze a urcite se najde nekdo kdo rekne ze by to mohlo jit rychlej nebo by se to mohlo trenit nejak makrem..
hemeneks more gadzo vazelina!
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Urcitej zpusob me napadl, ale radsi to nebudu rikat. Vlastne Rt se da trenovat dvouma trochu pochybnejma zpusobama. Staci si na urcitejch mistech hidnout na spravnym policku a jit afk.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Viconia DeVir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
S gainem Rt by se mohlo neco udelat vcelku, prijde mi ze neni uplne domyslenej. Napriklad v Drowech je misto kde se staci postavit na past v kozichu a sphera zacne okamzite spamovat gain skillu, klidne 1,0 za 30 sec.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: