Technická záležitost. Možná s tím něco uděláme (respektive Triglav něco udělá).Drako píše: Treba alespon snizeni vahy,preci nema smysl aby vazil jeden salat 15 kamenu,kdyz si muzu sebou kamkoli vzit jenom jeden,nebo ma? Prosim vysvetlit,protoze u maga mit u sebe jeden salat se stava docela problem..
Taky myslím, že i jeden salát je v případě útěku před PK vcelku dostačující a pomůže.Drako píše:Jinak salaty jsem dosud vubec nepouzival,teda az na odkop pred PK , nejsem hold PvP drsnak ,a na to mi ten jeden porad staci.
Nereálné. Skoro všichni PK mají zároveň i modré postavy (až na pár true PK vyjímek). Prodávání s modrou postavou uloupené věci na trhu je to poslední, co by nám v tomhle případě vadilo. Kdysi tu padaly návrhy na PK tržiště a podobně. Nevidím důvod, proč to komplikovat - oni to stejně nějak prodají, přes kamaráda, modrou postavu, vývěsku .... Mnohem větší problém je relogování PK - modrý/O/CH v boji, což je trestáno.Drako píše: byla by moznost zaridit ,aby hraci co maji modrou postavu nemohli mit cervenou ?At PK pojizdeji,to je v poradku,ale ze si vylotovane veci prohodi na modraky a prodavyji je na trhu to se mi moc hracske nezda,at si je prodaji za PK.