Hovorim zo skusenosti, čo som si vypočul rozhovor par PK ako sa rozpravaju s GM a ty si kludni hormony. už sa tu vyjadrovat nebudem, nema to zmysel ...Hunter píše:Přesně takhle to přesně dopadá s tím, jak je hráčům něco "jasné". Nevadí, že vůbec neznají pravdu, protože ta je totiž vlastně ani nezajímá - je tu totiž nebezpečí, že by se jim nehodila do krámu. Hlavní je, že si něco prostě myslí a tímpádem to je prostě natuty a jasné.Mihal píše:Aj ked mi je z velkej miery jasne, že o to žobronili prevažne PK ....
No jo.
Zkuste někdy nekomu (něčemu) věřit. Né všechno je takové, jako to na první pohled vypadá. Budete mít spokojenější život.
Saláty
Áááha, tak tady je problém. Čili věz tolik. Změny se obvykle neprovádějí na základě toho, co ve hře řekne nějaký pkčko nějakýmu gmku.Mihal píše:Hovorim zo skusenosti, čo som si vypočul rozhovor par PK ako sa rozpravaju s GM
A klidně se dále vyjadřuj, ono to je správné. Jen si je třeba uvědomit, že jen proto, že se mi něco nelíbí, tak to hnedka nemusí bejt "ten nejhorší support, propk, antipk, boháči, chudáci, aktivní, neaktivní, staří, mladší, kopáči, topdungaři, makrovači, aj. si něco vybrečeli" (nehodící se škrtněte). Ač to tak možná nevypadá, tak nad změnami se přemýšlí - a cílová skupina je obvykle "všichni co hrají na DP". Však (i) proto je tady forum. Ale chápu, že těžko tomu věřit, to zase jó
Nexios
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepši změna v tomhle roce . Okem pvpera : Saláty byli mor kazilo to pvp jejich "znehodnoceni" je skvělý . Okem pvmera : Za vampa se to žrat nedalo , za maga sem na to vždcky zapoměl :p jediněj smysl to mělo možná u cléra ale aspon to bude ted vic true . Je ale velmi smutné kolik socek tu brečí jak to tedka bude o ničem . Jinak se připojuju k názoru že vůbec vznik samotných salátů byla chyba . GM teame DIK !
neexistující stranka
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A když už tady někdo nakousl crafty: jak moc jim zachraňovaly saláty zadek, jak moc to vadilo pkčkům, a jestli se dostane nějaké náhradní možnosti úniku craftům před pk. Nebo by se měli crafti konečně naučit pvp a jak sundat pk prska? (jak mě například pan Wilson snažil hystericky přesvědčit, že když zaútočí nekr na crafta, tak je to pvp?)
Poznámka spammerům: crafta na kopání používat stejně nebudu, protože to na dp nemá cenu :p.
A nyní si dovolím něco, co rozzuří celý gm team a jejich patolízaly k nepříčetnosti, aby křičeli hlasitě NE , NE a ještě jednou NE: co byste řekli na non-pk důl pouze pro crafty?
Poznámka spammerům: crafta na kopání používat stejně nebudu, protože to na dp nemá cenu :p.
A nyní si dovolím něco, co rozzuří celý gm team a jejich patolízaly k nepříčetnosti, aby křičeli hlasitě NE , NE a ještě jednou NE: co byste řekli na non-pk důl pouze pro crafty?
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Player vs Player (pro tebe Hrac vs Hrac ) , pokud teda za toho tvyho crafta nekope nějakej bot to by se pak Wilzn zmílil . To že se to da považovat za pseudo PvP je už věc jiná .Papez píše: (jak mě například pan Wilson snažil hystericky přesvědčit, že když zaútočí nekr na crafta, tak je to pvp?)
Jinak dela to kdysi napsal pěkne (on to napsal lip ale pro představu ):
O vs CH = PvP
Pk vs modrak = PvP
PK vs OCH = PvP
PK vs craft = PvP
PK vs rybař = PvP
jako fakt nevim ale pořad to je to pvp :/
neexistující stranka
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Budiž, technicky to pvp je, ale to bychom stejně odbočili od tématu. Takže návrhy na téma 'a co na crafti a využití salátů proti pk?' Je možná zároveň úprava salátů ve prospěch craftů, nabídne se jiné řešení, nebo se prohlásí nynější stav za ideální?Sejra píše:...
Add návrh salátů: souhlasím s tím, že by třeba mohl dát aspoň víc hp. Newbíka to nespasí (aspoň bude Kaj spokojen), a pokročilejší hráč bude spokojenější.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
cele som to tu necital, dosiel som po 3 stranku kde bola vyzva k novym navrhom ohladom cookingu.
magicke ryby s cookingom uvarene na susi/stejky... stackovatelne, mensia vaha, mozno o trosku vacsi efekt?
cesnakova polievka ktora bude napr liecit haluze?
(mlieko a jahody ktore vyprazdnia zaludok a hlac bude starving? :p)
magicke ryby s cookingom uvarene na susi/stejky... stackovatelne, mensia vaha, mozno o trosku vacsi efekt?
cesnakova polievka ktora bude napr liecit haluze?
(mlieko a jahody ktore vyprazdnia zaludok a hlac bude starving? :p)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Pro použití:
Po sežrání +30 mana ale myslim do statů třeba ze 100/130.
Je taky možnost přesunutí poisn leaktvarů do cookingu
Pro blbost:
uvaření lektvaru.......suroviny+ srink zvíře.
Po snedení jídla se dotyčný změní v dané zvíře ( samozřejmě vyjma zvířat v sorcu)
po sežrání dá třeba na 10s fire imunitu
po sežrání dostanete třeba 4s invul a po 4s najednou umřete
Po sežrání +30 mana ale myslim do statů třeba ze 100/130.
Je taky možnost přesunutí poisn leaktvarů do cookingu
Pro blbost:
uvaření lektvaru.......suroviny+ srink zvíře.
Po snedení jídla se dotyčný změní v dané zvíře ( samozřejmě vyjma zvířat v sorcu)
po sežrání dá třeba na 10s fire imunitu
po sežrání dostanete třeba 4s invul a po 4s najednou umřete
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy sem netvrdil ze kraft vs pk je ferove pvp, jen sem tvrdil ze to holt je pvp, coz ti tu nazorne ukazal sejra, jen ty sis to nikdy nedokazal uvedomit no, tak zas nedelej ublizenyho ...Papez píše:Nebo by se měli crafti konečně naučit pvp a jak sundat pk prska? (jak mě například pan Wilson snažil hystericky přesvědčit, že když zaútočí nekr na crafta, tak je to pvp?)
Pokud budou PK dve a jeden furt detekuje, a druhy hodi paru, tak nestihne.. A navíc, ty by jsi to risknul vzít do dolu item který je poměrně těžko dostupný, kvůli ušetření pár ingotů?Longhorn píše:craft ma treba taky mystik ktery ho hidne a myslim ze kdyz si kopani hlida tak by mel zvaldnout prohidovat tolikrat aby ho to stihlo kopnout + jsou jeste invisky ale nevim nikdy jsem to neskousel a s craftem fakt nekopu bo se oplati spise harvit
Tak proc kvuli par ingotum by se vracet do zratelne podoby? jinak netusil sem ze behaji pk socky po dolech i ve dvou to uz je extrem:p jinak chtel sem tim rict ze jsou i moznosti jak se pkckum v dole branit a nezrat salaty u nas mame crafta co ma skladacku krumpa a tim dava pkckum ikcka kdyz se zadariSpike píše:Pokud budou PK dve a jeden furt detekuje, a druhy hodi paru, tak nestihne.. A navíc, ty by jsi to risknul vzít do dolu item který je poměrně těžko dostupný, kvůli ušetření pár ingotů?Longhorn píše:craft ma treba taky mystik ktery ho hidne a myslim ze kdyz si kopani hlida tak by mel zvaldnout prohidovat tolikrat aby ho to stihlo kopnout + jsou jeste invisky ale nevim nikdy jsem to neskousel a s craftem fakt nekopu bo se oplati spise harvit
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Zaujimava zmena... Pvp to prospeje 100 percentne... Kde ktora smucka tie salaty zrala jak byvol . Pvm? No neviem tie skupiny co dennodene vyberaju top dungy to asi neohrozi ale ked ano aj tak dobre ;p...
K tomu cookingu. Co napriklad vymysliet neaky pokrm ktory bude fungovat ako an ort?Kyslu polievku neaku trebarz ze neutralizuje ucinky kuzla.Myslim ze by to potesilo viacerych ..
A vampovi by som tie bandy urcite nebral .
K tomu cookingu. Co napriklad vymysliet neaky pokrm ktory bude fungovat ako an ort?Kyslu polievku neaku trebarz ze neutralizuje ucinky kuzla.Myslim ze by to potesilo viacerych ..
A vampovi by som tie bandy urcite nebral .
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Viconia DeVir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, na mě párkrát šli pro jistotu ve 3Longhorn píše:Tak proc kvuli par ingotum by se vracet do zratelne podoby? jinak netusil sem ze behaji pk socky po dolech i ve dvou to uz je extrem:p jinak chtel sem tim rict ze jsou i moznosti jak se pkckum v dole branit a nezrat salaty u nas mame crafta co ma skladacku krumpa a tim dava pkckum ikcka kdyz se zadari
Add topic:
1, Na saláty timer, klidně i 3 hodiny, příjde mi nesmyslné, aby byl někdo stuffed, když před tím byl starving po 1 salátů, který někdo stejně tak dobře může sežrat se stejným účinkem jako well fed....Když už teda tak brutálně omezit, tak aby to alespoň dávalo smysl.
2, Ta váha, to je jakože dobrý nesmysl. Tak když už teda saláty se tak moc omezí, tak ještě aby 1 vážil 15 šutrů.....to už je docela přehnané
3, Zavést speciální účinky pro více jídel. Jako jsem viděl namátkově na stránkách jiných serverů. Například, aby škvarkový chleba dával armor mi vůbec nepříjde jako špatný nápad. Cooking jste touto změnou poslali definitvně do kytek, už teď měl docela na mále, ale tahle změna ho srazila úplně. Tak když už nic, tak to oživení cooking pomocí více speciálních účinků, by bylo moc fajn.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Miramar je živoucím důkazem toho, že když vrazi uvidí člověka v dole, který má všechno crafted by Miramar a skládaný krumpáč v ruce, tak jim nedojde, co mají dělat a jeden craft si je tam vyndá všechny tři.Spike píše:Pokud budou PK dve a jeden furt detekuje, a druhy hodi paru, tak nestihne.. A navíc, ty by jsi to risknul vzít do dolu item který je poměrně těžko dostupný, kvůli ušetření pár ingotů?
Hamba vrahům!
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Zdravim vsechny,muzu se jenom zeptat na reakci GM na vcelku rozumne navrhy ? Treba alespon snizeni vahy,preci nema smysl aby vazil jeden salat 15 kamenu,kdyz si muzu sebou kamkoli vzit jenom jeden,nebo ma? Prosim vysvetlit,protoze u maga mit u sebe jeden salat se stava docela problem.
Jinak salaty jsem dosud vubec nepouzival,teda az na odkop pred PK , nejsem hold PvP drsnak ,a na to mi ten jeden porad staci.
No a kdyz uz sem se tu rozepsal,byla by moznost zaridit ,aby hraci co maji modrou postavu nemohli mit cervenou ?At PK pojizdeji,to je v poradku,ale ze si vylotovane veci prohodi na modraky a prodavaji je na trhu to se mi moc hracske nezda,at si je prodaji za PK.Ale to sem odbocil,omlouvam se.
A reakce na muj post prosim jenom slusne ,kritiky mi nevadi,ale slusne nejsem uz nejmladsi a hulvactvi nekterych postu me dost zarazi.
Opravdu dik za slusne reakce.
Jinak salaty jsem dosud vubec nepouzival,teda az na odkop pred PK , nejsem hold PvP drsnak ,a na to mi ten jeden porad staci.
No a kdyz uz sem se tu rozepsal,byla by moznost zaridit ,aby hraci co maji modrou postavu nemohli mit cervenou ?At PK pojizdeji,to je v poradku,ale ze si vylotovane veci prohodi na modraky a prodavaji je na trhu to se mi moc hracske nezda,at si je prodaji za PK.Ale to sem odbocil,omlouvam se.
A reakce na muj post prosim jenom slusne ,kritiky mi nevadi,ale slusne nejsem uz nejmladsi a hulvactvi nekterych postu me dost zarazi.
Opravdu dik za slusne reakce.
Naposledy upravil(a) Drako dne 12 úno 2009 13:49, celkem upraveno 1 x.