Tobě taky všechno vadí, ale je to pravda . Pak nás akorát rozkopete když to nikdo nečekáKeeper píše:proc v D4 to hazi na sachovnici na jedno policko kdyz se na nem nesmi stat ? v podstate nas v tom Podporujete kdyz gaty nerozhazujou po mistosti ....
Despise
Ani se nedivim ze stimhle kapr stoura kdyz clovek jde jednou desp a gm do nas stoura drakem ze stojime na dvou polickach a ze mame stat aspon na trech pak zas jednou takhle jdem desp a shodou okolnosti na tom samim miste do nas gm stoura ze stojime na trech polickach ze mame stat aspon na ctyrech i kdyz rangove co hazej klamaky jsou kazdy na jinym
tak to ste na tom jeste dobre, nas posledne gmko bez varovani na konci d4 rozhazelo po cele mistnosti, ze z toho byl malem vyleh jinak priznavam, ze tak, jak sme stali stat nemeliLonghorn píše:Ani se nedivim ze stimhle kapr stoura kdyz clovek jde jednou desp a gm do nas stoura drakem ze stojime na dvou polickach a ze mame stat aspon na trech pak zas jednou takhle jdem desp a shodou okolnosti na tom samim miste do nas gm stoura ze stojime na trech polickach ze mame stat aspon na ctyrech i kdyz rangove co hazej klamaky jsou kazdy na jinym
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
no tak v tom pripade sme dostali draka k zabijeni molocha a v druhem pripade nas bylo 8 na trech polickach to kdyby sme dostali nejaky bonus bych byl pekne nastvanyDucky píše:tak to ste na tom jeste dobre, nas posledne gmko bez varovani na konci d4 rozhazelo po cele mistnosti, ze z toho byl malem vyleh jinak priznavam, ze tak, jak sme stali stat nemeliLonghorn píše:Ani se nedivim ze stimhle kapr stoura kdyz clovek jde jednou desp a gm do nas stoura drakem ze stojime na dvou polickach a ze mame stat aspon na trech pak zas jednou takhle jdem desp a shodou okolnosti na tom samim miste do nas gm stoura ze stojime na trech polickach ze mame stat aspon na ctyrech i kdyz rangove co hazej klamaky jsou kazdy na jinym
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem opravdu zhejčkanej, ale jít 8 hodin dung, kterej je pro GMka "lehkej". Že do pokladu daj 1 sochu, holy grail damskou hrud, pár ada a ten klasickej šrot +9 kryss a hala, a nějakou tu mapku ze který stejně prd je.
To nemluvim o tom že jedinýho prska hoděj v poslední místnosti na druhou stranu,a i druhyho clera a ranga.........Výsledek? 8hodin se riskujete výbava a jsou menší stresy,lagy, nebo nás pronásleduje IK ploška...............................500K a lvl 5 mapa.
To nemluvim o tom že jedinýho prska hoděj v poslední místnosti na druhou stranu,a i druhyho clera a ranga.........Výsledek? 8hodin se riskujete výbava a jsou menší stresy,lagy, nebo nás pronásleduje IK ploška...............................500K a lvl 5 mapa.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ono lidi jsou celkově stále více náročnější a nemyslím Ultimu.
Motivace pro hráče, kteří mají několik namaxovaných postav, znají dungy a nebo třeba pvp je jedna z mála motivací plnění nových questů a nebo právě kumulace majetku.
Motivace pro hráče, kteří mají několik namaxovaných postav, znají dungy a nebo třeba pvp je jedna z mála motivací plnění nových questů a nebo právě kumulace majetku.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Asi mam jinej humor než ty ale nebaví mě jít do despu v bloodku protože tam ty poklady stojej za hovno. Mam tolik kolik potřebuju ale v nejtěžším dungu najít 1 sochu a 1 top část stim ještě dámskou mi přijde vysmívání tomu dungu.Bulm píše:jn nekdo mamon, nekomu staci ze se pobavi...Bejkal píše:neco
PS: Opravdu se nebavim u zbytečnejch RKček a nebo když dojdu dung jako estimable a najdu tam prd po 8 hodinach.
Bejkal píše:Asi mam jinej humor než ty ale nebaví mě jít do despu v bloodku protože tam ty poklady stojej za hovno. Mam tolik kolik potřebuju ale v nejtěžším dungu najít 1 sochu a 1 top část stim ještě dámskou mi přijde vysmívání tomu dungu.Bulm píše:jn nekdo mamon, nekomu staci ze se pobavi...Bejkal píše:neco
PS: Opravdu se nebavim u zbytečnejch RKček a nebo když dojdu dung jako estimable a najdu tam prd po 8 hodinach.
Nejtezsi dung, bohuzel, neznamena tezky. Navic uz se davno nedava osm hodin, aspon vetsina vyprav to zvlada a dobu kratsi...
Desp se dochazi skoro denne, nema tedy smysl tam davat poklady jake se davaly predtim, kdy byl zazrak, kdyz se dosel jednou za dva tydny.
asi mas no.. zapomels na ty ada a ac(nevimkolik), twe lepsi nez nic.Bejkal píše:Asi mam jinej humor než ty ale nebaví mě jít do despu v bloodku protože tam ty poklady stojej za hovno. Mam tolik kolik potřebuju ale v nejtěžším dungu najít 1 sochu a 1 top část stim ještě dámskou mi přijde vysmívání tomu dungu.
s tim bloodkem sem to nejak nepochopil a to sem si to cetl nekolikrat.. :p
jak uz sem rikal, nekdo mamon..... :pBejkal píše: PS: Opravdu se nebavim u zbytečnejch RKček a nebo když dojdu dung jako estimable a najdu tam prd po 8 hodinach.
it's legal to be a loozer! :p
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: