Saláty

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Triglav píše:Doteď salát prostě až příliš suploval absenci herních schopností v dané situaci, nebo zachraňoval to, co přesahovalo hráčské schopnosti a tím nechával přežít hráče v situacích, kdy už měli být mrtví.
Triglav píše:Ano, je pravda, že jedním z hlavních důvodů pro omezení byla stále se zvyšující úroveň herních schopností hráčů, často kvůli různým ulehčením (např. yoko) nebo kvůli jiným herním změnám.

O změně se uvažuje již velmi dlouho, pravidelně se na ní zapomíná, teď byla navržena z řad hráčů, byla konečně probrána a realizována. Ano, mělo se tak stát už daleko dřív.
díky za poměrně rychlou reakci a vysvětlení

mužem lock než tu zas bude flejm :)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Erik Nighelt píše:
mužem lock než tu zas bude flejm :)
Proc brat lidu moznost se bourit ?

Vazne bych ocekaval ze strany gm jeste dodatecne zvazeni jestli je stavajici situace zadouci.. ;]
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Ty ik plošky nejsou po celym cove. S ohledem na O/CH jsem tomu ubral dmg, ale az tam zas uvidim nejaky pf party, tak to hodim zpatky.

Salaty se driv vubec nepouzivaly. Pak najednou nekdo prisel na to, ze to takhle funguje a byl salatovej boom. V ty dobe se ovsem hralo jeste trochu jinak a dnesni doba si holt takove zmeny zada.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Oximus píše: Vazne bych ocekaval ze strany gm jeste dodatecne zvazeni jestli je stavajici situace zadouci.. ;]
jak vidis tak asi je. Ty salaty se mely upravit uz davno. Nejlepe vubec nezavadet. PvP to jen prospeje. A kdyz chces v PvM jist rybu, tak nejez salat nebo chod s lepsim klerikem.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Zmena se mi libi velmi.... v pvp salaty nemaj co delat a v pvm az moc casto zachranovali zadek lidem co se nejsou schopny v krizovce udrzet na nohou.
Taky tim konecne vamp dostava onu vyhodu na preziti v morfu, kterou mu salaty sebrali.

Jedine co mi prijde blby je, ze cooking je timto naprosto mrtvej skill, kterej je ztrata casu trenit.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Klid.
Nexios
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Mel bych otazku na gm v tomhle: Zvazujete/zajima vas dopad na dungy jine nez TOP, kdyz planujete tyhle zmeny? Me prijde ze nekdo zacne portit na jedno policko v top dungach a celej shard si kvuli tomu nezaporti, nekdo zacne resit krizovky velkejch dungu massklamakama a udela se na ne timer pro vsechny, nekdo malo umira v top dungu kvuli salatum a udela se zhorseni pro vsehny opet.

Jako ano top dungy by meli vyzadovat nejlepsi hrace, nejlepsi veci a davat nejlepsi reward za projiti... Tak jim ale taky muzete udelat specialni zony, kde tyhle veci proste fungovat nebudou a nemusi kvuli tomu trpet lidi, co si daji salaty v low dungu aby neumreli, protoze na konci je lord gate zrovna neceka...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Oximus píše:
Sir Artuhr píše:
Oximus píše: Vazne bych ocekaval ze strany gm jeste dodatecne zvazeni jestli je stavajici situace zadouci.. ;]
jak vidis tak asi je. Ty salaty se mely upravit uz davno. Nejlepe vubec nezavadet. PvP to jen prospeje. A kdyz chces v PvM jist rybu, tak nejez salat nebo chod s lepsim klerikem.
A ty si strc posty typu "Nebrec" za klobouk (:
Jako co ti na to mam rict? Hra je proste moc jednoducha. Salaty jsou proste prasarna vzhledem k nastaveni dungu. Nevidim nic na tom ze ted je z nich item, kterej clovek pouzije a predtim si to setsakra rozmysli. Tohle probere nejen lenive kleriky, ale i lenive mozky lidi, kteri u te hry nepremysleji. A kdyz nedejboze to mag nekde nezazdi a oni chytnou flus, tak se nedozerou 150 salatama. Och jak hrozne :(
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Presne tak! Ta zmena jen a jen prospeje a pomuze oddelit zrno od plev!
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Sir Artuhr píše: Jako co ti na to mam rict? Hra je proste moc jednoducha. Salaty jsou proste prasarna vzhledem k nastaveni dungu. Nevidim nic na tom ze ted je z nich item, kterej clovek pouzije a predtim si to setsakra rozmysli. Tohle probere nejen lenive kleriky, ale i lenive mozky lidi, kteri u te hry nepremysleji. A kdyz nedejboze to mag nekde nezazdi a oni chytnou flus, tak se nedozerou 150 salatama. Och jak hrozne :(
Beru jako projev demence ze odmitas vzit na vedomi to, ze jsem nekolikrat napsal ze salaty neresim, ze me jebe to omezeni ve smeru rybek (: Dalo se to osetrit, -jak uz uz bylo receno-, timerem, a vysledek by byl uplne stejny ;]
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Oximus píše: Beru jako projev demence ze odmitas vzit na vedomi to, ze jsem nekolikrat napsal ze salaty neresim, ze me jebe to omezeni ve smeru rybek (: Dalo se to osetrit, -jak uz uz bylo receno-, timerem, a vysledek by byl uplne stejny ;]
Možná Artur bere jako projev demence, když odmítáš vzít na vědomí, že je to tak udělané třeba schválně, abys nemohl sežrat ani tu rybu, když už sníš salát, takže přes timer by ten výsledek rozhodně stejný nebyl.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Úprava celé změny není vyloučena. A to na libovolnou stranu.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Oximus píše: Beru jako projev demence ze odmitas vzit na vedomi to, ze jsem nekolikrat napsal ze salaty neresim, ze me jebe to omezeni ve smeru rybek (: Dalo se to osetrit, -jak uz uz bylo receno-, timerem, a vysledek by byl uplne stejny ;]
No jsi drsnej umis pouzivat i sprosta slova super. Ale napisu ti to jeste tedy jednou. Pokud neumis hrat a musis pouzivat salat, tak mas smulu v rybkach. Rybek snis nespocet. Pokud nejsi schopen hrat bez salatu, tak je to tvuj problem. Salat ma byt posledni mozna zachrana a ne kapesni IVM. A uz vubec nezminuju to, ze opet nejlip ze vsech vis jak jsou timery osetrene a nastavene a jak se pocita cas hladu. Opravdu by bylo zadouci aby jsi se opet prihlasil do nejake guildy, kde by ti "doporucili" nepsat na dp forum.
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

To ze nekdo sezere salat neni projev toho ze neumi hrat imho. Spis projev toho ze neumi hrat je to ze nesere salat a umre, protoze v tu chvili nezvladne zareagovat a sezrat ho :P
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Enquea píše:To ze nekdo sezere salat neni projev toho ze neumi hrat imho. Spis projev toho ze neumi hrat je to ze nesere salat a umre, protoze v tu chvili nezvladne zareagovat a sezrat ho :P
To zas nesouhlasim, je fakt ze hrat bys mel tak aby ses do te situace kdy musis sezrat salat vubec nedostal. Ale ja tady celou dobu mluvim o tom, ze kdyz mas smulu/zalamis/lag/blabla a ten salat si musis macknout, a pak prijde krizovka kdy budes potrebovat staty tak si muzes leda tak trhnout levou zadni. A jestli to je zamer, tak eh, prijde mi to minimalne zvlastni a zabavnost hry prilis nepodporujici. Ale fajn, tim to pro me konci ;]
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Za sebe teda muzu povedet, ze me to nejak neomezi, protoze bud jsem sel za socku bez salatu nebo jsem ho v krizovce nepouzil, protoze jsem se nemohl trefit ho nakliknout, protoze jsem zapomnel hotkey.

Jen me ted nebude tak stvat, ze jsem ten salat mohl zbastit a treba to i ustat.
Bez podpisu
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Proč rovnou v rámci stížení dungu nezrušit všechny brnění a nechat jenom iron? Nebo proč ti, kterým tolik vadil, si ho nenechali doma ve skříňce? Sama saláty nepoužívám, ale pro některé to byl užitečnej item. A je to pro ně další odrazení od hraní. Už tak mi přijde, že tu docela hráči ubývaj.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Konecne zmena, kterou kvalitni pvp hraci uvitaji.
jen tak dal )

E: lol odejdu do hospody a 3 stranky, no aspon ze jsem se vyadril.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

No povedena zmena, skoda jen ze povede k totalnimu zaniku salatu, mohl by apson davat full HP, klidne pridat ingredience jako ryby atd.

Jen nechapu tu zmenu vahy kdyz se muze jen jeden :D
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Lucky píše:Konecne zmena, kterou kvalitni pvp hraci uvitaji.
jen tak dal )
QFT
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Odpovědět