Když už to teda musí bejt takhle brutální a náházíto v dungu frakce na pk tak budiž...ale prosimvás ať je to pak po mě nehází ještě hodinu po celim DP

Stejne stacis dobehnout k nejbližšimu baraku kde je "nahodou" GZ a odlognes :pKarolilinecka píše:Tak já si tu taky pobrečim...
Když už to teda musí bejt takhle brutální a náházíto v dungu frakce na pk tak budiž...ale prosimvás ať je to pak po mě nehází ještě hodinu po celim DP
Přece nechceš abych tu začal rozebírat tvoje gardování PK ? Pokud vim tak order má v pravidlech že gardit PK nesmí..Sejra píše:Stejne stacis dobehnout k nejbližšimu baraku kde je "nahodou" GZ a odlognes :pKarolilinecka píše:Tak já si tu taky pobrečim...
Sejra, 16.12.2008 20:04:40:Karolilinecka píše:Přece nechceš abych tu začal rozebírat tvoje gardování PK ? Pokud vim tak order má v pravidlech že gardit PK nesmí..Sejra píše:Stejne stacis dobehnout k nejbližšimu baraku kde je "nahodou" GZ a odlognes :pKarolilinecka píše:Tak já si tu taky pobrečim...
edit krásně si to napsal - v boji ne ale když zabíháš tak to už neni bojErik Nighelt píše:ty runy se s nejvetsi pravdepodobnosti opravuji dycky kdyz se najde takova runa tak pisu Acarovi kterej s tim mozna neco udela
![]()
btw staci odlognout a nalognout a prestane to kopat.."sejme" to z tebe ten dung flag - alespon takhle to vypadalo![]()
add gardeni pk - však já tě taky gardnu esli mi zaběhneš;) jen škoda že spíš dáváš makro alt+f4 :p
V momentě kdy zaběhnes/seš v baráku boj skončil/nezačal takže to pravidlo neplati :/ . Todle pravidlo by šlo uplatnit třeba kdyby te honili pk zaběhneš do GZ oni za tebou a ty je zacnes gardit ale už pár roků sem neviděl za to nikoho trestanýho .Karolilinecka píše:Takže pro vás neplatí vnitřní pravidla orderu?
Vnitřní pravidla platná pro Order
Nepoužíváme v boji stráže a to ani proti PK hráčům.
A protože mezi tim je i pravidlo pro True O tak jsem měl zato že to platí i pro loozers
![]()
btw trest za spam na tebe
No vidíš a já zas viděl poslední dobou jak se trestá gardění do baráku...Sejra píše:V momentě kdy zaběhnes/seš v baráku boj skončil/nezačal takže to pravidlo neplati :/ . Todle pravidlo by šlo uplatnit třeba kdyby te honili pk zaběhneš do GZ oni za tebou a ty je zacnes gardit ale už pár roků sem neviděl za to nikoho trestanýho .Karolilinecka píše:Takže pro vás neplatí vnitřní pravidla orderu?
A protože mezi tim je i pravidlo pro True O tak jsem měl zato že to platí i pro loozers
![]()
zato končí efektivním záběhem popř. instant odlogem v gzKarolilinecka píše:No vidíš a já zas viděl poslední dobou jak se trestá gardění do baráku...Sejra píše:V momentě kdy zaběhnes/seš v baráku boj skončil/nezačal takže to pravidlo neplati :/ . Todle pravidlo by šlo uplatnit třeba kdyby te honili pk zaběhneš do GZ oni za tebou a ty je zacnes gardit ale už pár roků sem neviděl za to nikoho trestanýho .Karolilinecka píše:Takže pro vás neplatí vnitřní pravidla orderu?
![]()
A těžko buj může začít když k tomu nedáš šanci
však já ti psal že kdy žse to stane píšu acarovi že to ta runa dělá párkrát odepsal že na to mrkne.. jako víc pro to asi těžko udělám - ví se o tom možná se s tim něco dělá ale to že si stěžuješ ne na runy ale že to kope na pk po celym DP to se řešilo i v těch ostatních topicích.. je to furt dokolaKarolilinecka píše:Já tu vubec nechtěl řešit guards eriku.
Ani na runy sem si nikdy nestěžoval..ale to že frakční hráče po mě házej po celim DP mi fakt přijde tak že bych to PK smazat měl:)
Aha:) ale tak to v tom topicu právě kvuli takovejm jako je Sirius nenajdeš:)Erik Nighelt píše:však já ti psal že kdy žse to stane píšu acarovi že to ta runa dělá párkrát odepsal že na to mrkne.. jako víc pro to asi těžko udělám - ví se o tom možná se s tim něco dělá ale to že si stěžuješ ne na runy ale že to kope na pk po celym DP to se řešilo i v těch ostatních topicích.. je to furt dokolaKarolilinecka píše:Já tu vubec nechtěl řešit guards eriku.
Ani na runy sem si nikdy nestěžoval..ale to že frakční hráče po mě házej po celim DP mi fakt přijde tak že bych to PK smazat měl:)
přes pk v domku se přenese skoro každej.. ale přes pk v domku které tam zaběhlo se přenese slovo guards:)Inkvizitor Dan píše:Souhlasim s Hunterem, je sice mozne, ze vas za ty gardy nikdo nepotresta, ale rozhodne to nema nic spolecnyho s chovanim O/Ch a kvalitni hrou. Meli by ste se stydet kdo to dela, takovyhle hraci do frakce nepatri, tam patri hraci co maj uroven a dokazdou se napr. pres pk v domku prenest.
Ja bych od dospelyho cloveka cekal, ze se nezachova jako maly decko, kterymu nekdo rozslapal babovicku a ty guardy si odpusti. Pokud se to bude opakovat moc casto, tak od toho je tu Acar aby ho ztrestal za porusovani pravidel.Erik Nighelt píše:přes pk v domku se přenese skoro každej.. ale přes pk v domku které tam zaběhlo se přenese slovo guards:)Inkvizitor Dan píše:Souhlasim s Hunterem, je sice mozne, ze vas za ty gardy nikdo nepotresta, ale rozhodne to nema nic spolecnyho s chovanim O/Ch a kvalitni hrou. Meli by ste se stydet kdo to dela, takovyhle hraci do frakce nepatri, tam patri hraci co maj uroven a dokazdou se napr. pres pk v domku prenest.