Frakční AntiPK Runy

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Frakční AntiPK Runy

Příspěvek od Karolilinecka »

Tak já si tu taky pobrečim...
Když už to teda musí bejt takhle brutální a náházíto v dungu frakce na pk tak budiž...ale prosimvás ať je to pak po mě nehází ještě hodinu po celim DP :roll:
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Frakční AntiPK Runy

Příspěvek od Sejra »

Karolilinecka píše:Tak já si tu taky pobrečim...
Když už to teda musí bejt takhle brutální a náházíto v dungu frakce na pk tak budiž...ale prosimvás ať je to pak po mě nehází ještě hodinu po celim DP :roll:
Stejne stacis dobehnout k nejbližšimu baraku kde je "nahodou" GZ a odlognes :p
neexistující stranka
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Sejra píše:
Přece nechceš abych tu začal rozebírat tvoje gardování PK ? Pokud vim tak order má v pravidlech že gardit PK nesmí.. :?
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Karolilinecka píše:
Sejra píše:
Přece nechceš abych tu začal rozebírat tvoje gardování PK ? Pokud vim tak order má v pravidlech že gardit PK nesmí.. :?
Sejra, 16.12.2008 20:04:40:
je zakazany gardit pk do baraku ?

Kve [Loozer], 20:04:49:
ne

Kve [Loozer], 20:04:55:
mas to odeme povolene

Kve [Loozer], 20:05:03:
kdykoliv je guardit maj si koupit sochacek

Sejra, 20:05:20:
lol presne to jim rikam :p

je libo kapesnik ?
neexistující stranka
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Takže pro vás neplatí vnitřní pravidla orderu?

Vnitřní pravidla platná pro Order

Nepoužíváme v boji stráže a to ani proti PK hráčům.

A protože mezi tim je i pravidlo pro True O tak jsem měl zato že to platí i pro loozers

:roll:
btw trest za spam na tebe
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

:) ty runy se s nejvetsi pravdepodobnosti opravuji dycky kdyz se najde takova runa tak pisu Acarovi kterej s tim mozna neco udela ;)
btw staci *na prani sejra cenzurováno že prej vám nemám radit co udělat:p * a prestane to kopat.."sejme" to z tebe ten dung flag - alespon takhle to vypadalo :)

add gardeni pk - však já tě taky gardnu esli mi zaběhneš;) jen škoda že spíš dáváš makro alt+f4 :p
Naposledy upravil(a) Erik Nighelt dne 07.02.2009 13:44:21, celkem upraveno 1 x.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Erik Nighelt píše::) ty runy se s nejvetsi pravdepodobnosti opravuji dycky kdyz se najde takova runa tak pisu Acarovi kterej s tim mozna neco udela ;)
btw staci odlognout a nalognout a prestane to kopat.."sejme" to z tebe ten dung flag - alespon takhle to vypadalo :)

add gardeni pk - však já tě taky gardnu esli mi zaběhneš;) jen škoda že spíš dáváš makro alt+f4 :p
edit krásně si to napsal - v boji ne ale když zabíháš tak to už neni boj :P

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Karolilinecka píše:Takže pro vás neplatí vnitřní pravidla orderu?

A protože mezi tim je i pravidlo pro True O tak jsem měl zato že to platí i pro loozers

V momentě kdy zaběhnes/seš v baráku boj skončil/nezačal takže to pravidlo neplati :/ . Todle pravidlo by šlo uplatnit třeba kdyby te honili pk zaběhneš do GZ oni za tebou a ty je zacnes gardit ale už pár roků sem neviděl za to nikoho trestanýho .
neexistující stranka
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Sejra píše:

V momentě kdy zaběhnes/seš v baráku boj skončil/nezačal takže to pravidlo neplati :/ . Todle pravidlo by šlo uplatnit třeba kdyby te honili pk zaběhneš do GZ oni za tebou a ty je zacnes gardit ale už pár roků sem neviděl za to nikoho trestanýho .
No vidíš a já zas viděl poslední dobou jak se trestá gardění do baráku...
A těžko buj může začít když k tomu nedáš šanci :wink:
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Karolilinecka píše:
Sejra píše:

No vidíš a já zas viděl poslední dobou jak se trestá gardění do baráku...
A těžko buj může začít když k tomu nedáš šanci :wink:
zato končí efektivním záběhem popř. instant odlogem v gz :P
beztak tu řešíte chujoviny:) smaž pk a běhej dungy za blue :) tyhlenty diskuze na furt to samé téma.. nelíbí? nehraj co víc říct.. Kaj i Acarus se k těm runám několikrát vyjádřili takež si myslim že stačí pročít ty sáhodlouhé topik ya nalezeneš všecka vyjádření od GM co by tě mohl izajímat:)

Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Já tu vubec nechtěl řešit guards eriku.
Ani na runy sem si nikdy nestěžoval..ale to že frakční hráče po mě házej po celim DP mi fakt přijde tak že bych to PK smazat měl:)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Karolilinecka píše:Já tu vubec nechtěl řešit guards eriku.
Ani na runy sem si nikdy nestěžoval..ale to že frakční hráče po mě házej po celim DP mi fakt přijde tak že bych to PK smazat měl:)
však já ti psal že kdy žse to stane píšu acarovi že to ta runa dělá párkrát odepsal že na to mrkne.. jako víc pro to asi těžko udělám - ví se o tom možná se s tim něco dělá ale to že si stěžuješ ne na runy ale že to kope na pk po celym DP to se řešilo i v těch ostatních topicích.. je to furt dokola ;)

Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Nj, zivot je pes.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Erik Nighelt píše:
Karolilinecka píše:Já tu vubec nechtěl řešit guards eriku.
však já ti psal že kdy žse to stane píšu acarovi že to ta runa dělá párkrát odepsal že na to mrkne.. jako víc pro to asi těžko udělám - ví se o tom možná se s tim něco dělá ale to že si stěžuješ ne na runy ale že to kope na pk po celym DP to se řešilo i v těch ostatních topicích.. je to furt dokola ;)
Aha:) ale tak to v tom topicu právě kvuli takovejm jako je Sirius nenajdeš:)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Sejra: Tak, technicky to je trochu jinak. Zaprvé, vnitřní pravidla by měla vést ke zkvalitnění a zezábavnění hry (což by v tomto případě více než platilo). A zadruhé pak klasická pravidla. Že.

Je zakázáno zneužívat systém stráží. Více:
  • 1. pokud je hráč napaden v guardzóně má právo volat stráže na obranu dle libosti
    2. pokud na hráče v guard zóně PK neútočí, má právo zahnat pomocí stráží PK na útěk, spam stráží (volání velkého množství stráží a spamování textu) na neútočící PK je trestný.
    3. úmyslné čekání na hranicích guardzóny a vyspamovávání PK, nebo zneužívání stráží k jinému účelu než k ochraně sebe nebo jiné napadené postavy, je chápáno jako úmyslné kažení hry

Jinak jistě, pokud pk naprosto regulerně zaběhne do baráku s gz, tak to může mít smůlu a guardi přiletěj - o tom žádná, ale zase si na tom postavit živnost, machrovat s tím a ohánět se "že mi to voe někdo povolil kurňa!!", to není moc "frakční".

Ale tak jsou to vaše boje. Každopádně, hlavně v pravidelných intervalech nezapomínejte psát (různé strany), jak je překvapivé, že není proti komu běhat, nebo se nedá na DP hrát.

----
Jo k topiku ještě, že. Takhle to je prostě nastavený - nějak ve smyslu, že když aktivuješ runu, tak máš na sobě nějakej timer a než zhasne runa, tak na tebe může frakce skočit (skoro kamkoliv) i když v tu sekundu z dungu kopneš. Smiř se s tím, nerad (vážně) tu za někoho mluvím, ale afaik to je takhle nastaveno schválně a tudíž se to asi měnit nebude.
Nexios
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ultragreen »

Jéé BůůBůůBůů Karolínecka :lol: , dobře ti tak
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Souhlasim s Hunterem, je sice mozne, ze vas za ty gardy nikdo nepotresta, ale rozhodne to nema nic spolecnyho s chovanim O/Ch a kvalitni hrou. Meli by ste se stydet kdo to dela, takovyhle hraci do frakce nepatri, tam patri hraci co maj uroven a dokazdou se napr. pres pk v domku prenest.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Ultragreen píše:Jéé BůůBůůBůů Karolínecka :lol: , dobře ti tak
Mě se nic nestalo :lol:
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Inkvizitor Dan píše:Souhlasim s Hunterem, je sice mozne, ze vas za ty gardy nikdo nepotresta, ale rozhodne to nema nic spolecnyho s chovanim O/Ch a kvalitni hrou. Meli by ste se stydet kdo to dela, takovyhle hraci do frakce nepatri, tam patri hraci co maj uroven a dokazdou se napr. pres pk v domku prenest.
přes pk v domku se přenese skoro každej.. ale přes pk v domku které tam zaběhlo se přenese slovo guards:)

Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Erik Nighelt píše:
Inkvizitor Dan píše:Souhlasim s Hunterem, je sice mozne, ze vas za ty gardy nikdo nepotresta, ale rozhodne to nema nic spolecnyho s chovanim O/Ch a kvalitni hrou. Meli by ste se stydet kdo to dela, takovyhle hraci do frakce nepatri, tam patri hraci co maj uroven a dokazdou se napr. pres pk v domku prenest.
přes pk v domku se přenese skoro každej.. ale přes pk v domku které tam zaběhlo se přenese slovo guards:)
Ja bych od dospelyho cloveka cekal, ze se nezachova jako maly decko, kterymu nekdo rozslapal babovicku a ty guardy si odpusti. Pokud se to bude opakovat moc casto, tak od toho je tu Acar aby ho ztrestal za porusovani pravidel.
Navic osobne bych vam zabihal taky, kdybych sotva vylezu z baraku se na me povesilo 5 frakcnich a pokazdy by mi dal nakej Sejra fulla a hk, presto, ze sam hodil tak jednu paru.To je fakt supr pvp potom.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 07.02.2009 16:42:20, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Odpovědět