http://darkparadise.pcnative.cz/hotpics ... ct&id=1109
Reakce prepsana z Vyvesky :
Pokud se dale chcete vyjadrovat, prosim sem a na urovni.Rampa McKvak píše: Predem bych se rad omluvil lidem, kterym timto textem zpusobim ujmu ti, ze se vyskytuje trochu jinde, nez ma. Nicmene za boha nemohu pridat komentar v hotpictures. Vztahuje se to k tomu rasismu. Rad bych to uvedl na pravou miru s tim, ze okolnosti, ktere tomu predchazeli by me mohli alespon castecne ospravedlnit. Je pravda, ze mi iron lezel na zemi, je pravda, ze on vzal. Potom jsem hzo cca 10x vyzval, at mi ho vrati. Nejak to nepomohlo. Asi neumi cist. Vzhledem k me cholericke povaze jsem zacinal penit. Zakoncli to tim, ze mi za tu rudu podekoval, pak se odehralo, co jste si tam mohli precist. Nicmene Nymire, zrejme jsi encyklopedicky neandrtalec, kdyz jsi pletes elemntarni pojmy. Tak je radsi, prosim Te, priste nepouzivej. Rasismus je hanobeni rasy,etnika, nebo naroda. Poprida vyvysovani vlastni rasy nad jinou. Ja sem svym vyrokem jaksi nikoho neponizoval. Projev xenofobie to taky jaksi nebyl. Je to nenavist vuci vesmu cizimu. Hm, tudiz taky neaplikovatelna formulace. Smula no. Myslim, ze tim hotpickem jsi dokazal jedine. Trpis urcitym komplexem menecennosti, ktery si potrebujes dobyt tim, ze se snazis na svou stranu ziskat hlasy, ktere by me diskretitovaly. Trochu se Ti to vymklo z rukou... Zamysli se nad svou dusevni vyspelosti a uvazuj, jestli skolka neni to prave misto pro pomstichtivce, jako jsji Ty. JInak Slovakum se samozrejme omlouvam, nechtel jsem svuj vztah k tomuto chudakovi generalizovat na celou SR. Snad se to nemine uplne ucinkem a poucis se z toho, synku. Uvazuj, moje chvilkove vystupovani v dole by se dalo prirovnat k 12-ti letum. Ale tvuj nasledny cin me presvedcil, ze Tobe sice neni 12, ale vyspelosti a uvazovanim jsi jeste niz, nez 12-ti lety chlapec. Skoda, ze Ti to nemohu pridat primo k tomu obrazku. Kazda mince ma 2 strany, Ty jsi ukazal jen tu jednu. Zde mas druhou. Rampa McKvak
Pevne vsak doufam ze vse skonci smirem a topik bude moct byt brzo locknut.