Chtěl bych se jenom zeptat, jestli už je možné to vyrobit a jestli to eventuelně Moira zkoušela, aby to nedopadlo jak po minule revizi menu, kdy nešli dělat trophy, bo chyba ve scriptu.
Tak nějak mi to příjde jako zbytečný item ta šerpa. Nechci dělat hnidopicha ale nebylo by lepší místo naprosto nepotřebné šerpy jenž blokuje místo v kouli dát něco lepšího a účelnějšího?
(pro rejpaly ano rangera hraju, a opravdu ne neshledávám tuto šerpu důležitou věcí)
Perseus píše:Tak nějak mi to příjde jako zbytečný item ta šerpa. Nechci dělat hnidopicha ale nebylo by lepší místo naprosto nepotřebné šerpy jenž blokuje místo v kouli dát něco lepšího a účelnějšího?
(pro rejpaly ano rangera hraju, a opravdu ne neshledávám tuto šerpu důležitou věcí)
Tak kdyz mas max skilly, urcite to pro tebe nepotrebne, je ze jo .. Ale ja myslim, ze je to po dlouhe dobe skvely novy item teda, vsichni proste nemaji radi cech
No pokud střílíš v přírodě do orka nebo do krysy, tak je celkem jedno čím. Ale předpokladejme, že ranger s archery 90 a víc už bude mít obtížnější cíle, do kterých se ohnutým proutkem se strunou c nestřílí.
Me to teda prijde taky jako absolutne zbytecnej item. Kdyz jsem zacinal a mel jsem 90 heal u clera, tak jsem nosil healing robu na ty obtiznejsi cile abych mohl resovat bandou a vzivote by me nenapadlo skucet ze pak nedotrenim skill.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor Dan píše:Me to teda prijde taky jako absolutne zbytecnej item. Kdyz jsem zacinal a mel jsem 90 heal u clera, tak jsem nosil healing robu na ty obtiznejsi cile abych mohl resovat bandou a vzivote by me nenapadlo skucet ze pak nedotrenim skill.
Nikdo neskučel. Je to naše malá podpora pro ty, kteří chtějí bojový skill místo sparringu dotrénovat v dungu. Ohromně nás těší že máte takovou obavu, že dojde na sféře místo pro id itemů - až se tak stane tak samozřejmě dáme na vaši moudrou radu a jako první zrušíme tento naprosto zbytečný item. Děkujeme!
Inkvizitor Dan píše:Me to teda prijde taky jako absolutne zbytecnej item. Kdyz jsem zacinal a mel jsem 90 heal u clera, tak jsem nosil healing robu na ty obtiznejsi cile abych mohl resovat bandou a vzivote by me nenapadlo skucet ze pak nedotrenim skill.
Nikdo neskučel. Je to naše malá podpora pro ty, kteří chtějí bojový skill místo sparringu dotrénovat v dungu. Ohromně nás těší že máte takovou obavu, že dojde na sféře místo pro id itemů - až se tak stane tak samozřejmě dáme na vaši moudrou radu a jako první zrušíme tento naprosto zbytečný item. Děkujeme!
To je práce provdat dceru ....
Vsak sem to nemyslel nejak zle, ale proste jsem se neubranil pocitu ze je to takova kravinka no kterou pouzijou 3 lidi za rok, ale kdyz to nekomu udela radost tak proc ne....
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson