Anansi píše:Inkvizitor Dan píše:...
Ale ze bys zkusil prilozit ruku k dilu sam, to ne? Kritika hezka, ale chtelo by to nejaky konstruktivni navrhy, protoze pod pojmy "nevyhovujici system", "smerovat shard", "neco pro to delal" se mi vybavi akorat tak politici :p
Jestli vidis neco, co nefunguje, tak napis co a proc a idealni i jak by to slo zlepsit, a muzeme si o tom popovidat. Jinak je to jenom variace na tema stary zlaty casy :p
Sry, nejsem Gm, uz jsem tady napsal, ze dokavad mam hracskej account, nikdy nebudu schopnej se na urcity veci divat jako GM, protoze od hry chci zabavu a casto se ji necham vtahnout, tudiz nejsem v dost vecech schopnej byt dostatecne objektivni.
Presto vsechno si myslim, ze kdyz si projedes moje posty tady na forku, uvidis, ze jakejkoli napad pro zlepseni neceho dostanu, cpu to sem. Jo mozna sou to vetsinou blbosti, nebo neco nerealizovatelnyho, ale to je tim, ze mam svoji predstavu jak by to tu melo vypadat a to by se bohuzel dost lidem asi nelibilo.
Do deni na serveru jsme se snazili vzdy zasahovat jako gilda co nejvic, bohuzel spoluprace s GM dost vazla a sance hracu na ovlivneni neceho ve svete, zvladnuti organizace neceho a pod. je naprosto nulova.
Veskere moje navrhy na zavedeni moznosti hracu ovlivnovat deni ve svete zustali naprosto ignorovany az na jeden, kterej se zda vysumel v zaplave spamu.
Co chces ode me vic? Ja bych prilozil ruku k dilu hned, cela nase gilda by rada tomu shardu pomohla, ale jaksi soucasne podminky trosku pokulhavaji. Uz nejak nemam energii plodit sem navrhy na ktery mi zas nikdo neodpovi. Takovej Mir byl sice fakt prehnanej, ale nadruhou stranu se mohl pretrhnout aby mohl nejak pomoc a jak dopadl? Akorat byl terc posmechu a nevdeku.