naprostou souhlasim jak sem psal vyse...same bla bla:ppLucky píše:Dp forum, zeme zaslibena.Fargo píše:a nedokazu si predstavit, ze bych pravidelne morfoval stona 2x za dung na to bych s tim jak hraju vampa nemel
E:
ok ok co mu dat teda morf stouny od fame jak je zkladacka bude spokojeny? Fajn...
A co mu pridat ete 10 str ... ale co radsi 40 at ma rovnejch 200 ve stounu.
a armor taky do 100 .. jo a imunku na pog ...
Umlci to pak ten zastup volu, ktera posti do tohohle topiku naprosty hovadiny a prave tu, ktera se rozhodla ze dne na den ze vampir je k nicemu, ze je spatne a ze naprava je nutna ihned?
Vampire
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim ze ty to hrajes pekne, ale zas ve fdd te nema moc co zabit vis jak...Bidas píše:Pro dana:
Ja nevim ja treba toho vampa hraju presne tak jak chces ty.
Nedavno me jedna nejmenovana guilda vzala do ffd:) Celej dung sem sel to nak resoval za vampa a pak v pasazi, kdy bylo potreba stone vampik sem ho morfnou, zabil acidy a pak zase odmorfnul.
Sel sem s tebou Pride Risi a dopadl si uplne stejne jako nas vamp a vetsina ostatnich co sem s nima byl, o stone si prisel pred DMkama a u IVM draku uz si skakal prvni na odtah bo si byl bez fame...
Edit: ja uz do toho teda kecat nebudu, kdyz udajne blabolim, ale stejne si myslim ze by potreboval naky spestreni spis morf nez odmorf .
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 25 led 2009 16:34, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Vamp v člověku prostě nemá dmg, a že občas parne hodí BS..to není žádnej zázrak... až v tom stounovi je k něčemu platnej
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Dan:
ale tak ja sem to zase treba nemyslel, tak spatne:p Ono jak tady uz nekdo nekdy rek, kdyz si te treva vybere moloch nebo drak tak pak uz je to tezka pisemka:p , kdyz ti da 3x rk. Kazdej kdo chodi naky ty dungy urcite zna.
S tim FFD to byl jen priklad, jako, ze pokud nekdo chce tak to muze delat jak rikas ty. Ja tvuj nazor respektuju. To ze mi neprijde uz tak realnej je druha vec:p
Ultragreen:
Chlapce draha, ted ti neco reknu. V tehle dungach vidim porad paladiny a warry bez robek. A reknu ti, ze mam stejnej DMG jako ten paladin bez robky:p ten miss bude stejnej:p.
Za dalsi. Kdyz nekteri palove mlatej jednou zbrani celej dung nemaj ani sajna neco o AR monstra a to plati i pro warry muj DMG je dobrej.
Kdyz ty mlatis celej dung se short spirou, tak se nediv, ze nemas dmg:pp a muj DMG je dobrej.
[/quote]
ale tak ja sem to zase treba nemyslel, tak spatne:p Ono jak tady uz nekdo nekdy rek, kdyz si te treva vybere moloch nebo drak tak pak uz je to tezka pisemka:p , kdyz ti da 3x rk. Kazdej kdo chodi naky ty dungy urcite zna.
S tim FFD to byl jen priklad, jako, ze pokud nekdo chce tak to muze delat jak rikas ty. Ja tvuj nazor respektuju. To ze mi neprijde uz tak realnej je druha vec:p
Ultragreen:
Chlapce draha, ted ti neco reknu. V tehle dungach vidim porad paladiny a warry bez robek. A reknu ti, ze mam stejnej DMG jako ten paladin bez robky:p ten miss bude stejnej:p.
Za dalsi. Kdyz nekteri palove mlatej jednou zbrani celej dung nemaj ani sajna neco o AR monstra a to plati i pro warry muj DMG je dobrej.
Kdyz ty mlatis celej dung se short spirou, tak se nediv, ze nemas dmg:pp a muj DMG je dobrej.
[/quote]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
jojo Froste, vamp v humanovi missuje a s jeho statama žádnou dmg neudělá... prostě to vidím tak, že až v tom stounovi je teprve dmg..
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Ja vim, taky hraju pala a warra a vim, ze maj lepsi dmg nez nakej vamp v humanovi. Ale na druhou stranu nikdo si vampa do dungu nebere jako dmg a jeste kdyz vi, ze morf hraje jen kdyz je to potreba. Protoze ja treba za vampa v lidsky vim, ze ustojim vic nez ten warr ikdyz ma mnohem vetsi ar a hp. Mozna, ze si tedka jistym zpusobem proti recim, ale podle me vamp ma dmg v lidsky jen vedet co cim mlatit.Deacon Frost píše:Bíďo, Ultra dlouho mluvil jako ty. Pak jsme šli spolu Ice a Wrong a za klerika jsem měl větší dmg než on, přičemž na konci Wrongu rezignoval a ze zarytého "human vampa" se stal tvůj oponent v této diskusi
Od tebe bych cekal ze reknes to same froste. Nekde sem slysel, ze toho vampa(v lidske) taky obcas klikas
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych chtěl v každym dungu osobniho vampa Bidu co by zamnou chodil a ressoval me :p za vampa se toho da vydržet fakt krasně hodně . BTW si vemte midnajty do dungu a mate klid :p . )
Jeste navrh nebalo by se uvažovat o skladačce pro vampa do morfu ? Ze by mu to pridavalo rekneme nejaky skilli možna par HP myslim že by to bylo přinosem ..
Jeste navrh nebalo by se uvažovat o skladačce pro vampa do morfu ? Ze by mu to pridavalo rekneme nejaky skilli možna par HP myslim že by to bylo přinosem ..
neexistující stranka
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To s tou dmg v humanovy potvrzuju... kdyz si vezmu za clera robku tak mam stejnej dmg jako vamp v humanovy a to vedet cim co mlatit plati pro vsechny povolani, ono do stunnera v icu taky moc dmg neudelam mackou a kdyz vi vezmu maul nebo duska tak je to hned jiny.Bidas píše:
Ja vim, taky hraju pala a warra a vim, ze maj lepsi dmg nez nakej vamp v humanovi. Ale na druhou stranu nikdo si vampa do dungu nebere jako dmg a jeste kdyz vi, ze morf hraje jen kdyz je to potreba. Protoze ja treba za vampa v lidsky vim, ze ustojim vic nez ten warr ikdyz ma mnohem vetsi ar a hp. Mozna, ze si tedka jistym zpusobem proti recim, ale podle me vamp ma dmg v lidsky jen vedet co cim mlatit.
Od tebe bych cekal ze reknes to same froste. Nekde sem slysel, ze toho vampa(v lidske) taky obcas klikas
Ja proste vidim human vampa jako support a morf jako dmg. Proto sem proti dalsimu posilovani humana.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nevidim důvod proc by se nemohli zrevidovat vsechny skladacky ..Keeper píše:jaky je duvod ze by vampi skladacka mela neco pridavat ? kdyz ostatni nic nedelaj v podstate ?
K te vamp skladačce bych to videl asi takhle : Byl by to řekněme nějakej pařat v baglu fungoval by jenom ve stonu a přidal by ti +10 hp a +10 tact + wrest . Jeste by mohlo bejt super kdyby se třeba to zvetšení HP dalo udělat jednou za hodinu treba na 10 minut . (ty bojovy skilli klidne by to mohlo bejt jenom +5 )
neexistující stranka
Sejra píše:Nevidim důvod proc by se nemohli zrevidovat vsechny skladacky ..Keeper píše:jaky je duvod ze by vampi skladacka mela neco pridavat ? kdyz ostatni nic nedelaj v podstate ?
K te vamp skladačce bych to videl asi takhle : Byl by to řekněme nějakej pařat v baglu fungoval by jenom ve stonu a přidal by ti +10 hp a +10 tact + wrest . Jeste by mohlo bejt super kdyby se třeba to zvetšení HP dalo udělat jednou za hodinu treba na 10 minut . (ty bojovy skilli klidne by to mohlo bejt jenom +5 )
ano zrevidovat ale bidas mluvil jen o vampiri skladacce tak sem se ptal proc by mela pridavat ta vampiri skladacka +10 hp +10 tact a + wrest kdyz ostatni to maj jako obycejne +5 zbrane ?
Bidas na "co kdyby vamp skládačka neco přidávala" napsal "souhlasím, dobrej nápad".Keeper píše:ano zrevidovat ale bidas mluvil jen o vampiri skladacce tak sem se ptal proc by mela pridavat ta vampiri skladacka +10 hp +10 tact a + wrest kdyz ostatni to maj jako obycejne +5 zbrane ?
Tak mu příště nevkládej do postů věci co vůbec nepíše a budeš mít po problému ;P A tak jsem tedy nucen se (řečnicky) zeptat: "Co to zase meleš vořechu?"
Ostatně, zreevidování skládaček by nemusel být nejhorší nápad. Že by se je konečně zase po letech vyplatilo (no dobře, některé) stavět i kvůli něčemu jinýmu než snow barvě, to by bylo dobré ;P (No jasněževim o tom, že je to ňůbí vjec a tak fakt jako není v zájmu svazu žen, aby a vůbec ty voe!)
Nexios