Starý kamenky
Starý kamenky
Mužu vědět jakej efekt mělo smazání těhle suprovejch věcí já jsem těhle zbraní měl asi 8 a aktivně jsem s nima dungoval proč ste to smázli se mi nezdá normální? chytrý spamy od wilzna arthura a spol si nechte nejsem na ně zvědavej jen k tématu děkuji.
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
18.10.2006 11:39:32 - Acarus
- Provedana revize z Mecu z magickych kamenu na Zbrane z magickych kamenu. Skladani zbrani upraveno, budete potrebovat specialni formu, kterou vam vyrobi kraft ze zhustene magie magickych zbrani.
- V bance v Delu a Brittu budou kameny na vymenu starych mecu za nove zbrane. Stare mece se po case budou mazat.
- Warrior a paladin unesou uz vsechny zbrane
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Protoze
Nekdo proste neveril tomu, ze kdyz si ty zbrane nevymeni, tak mu je nakonec stejne smaznou.
Kód: Vybrat vše
21.01.2009 20:35:30 - Talyn
- Opravena chybka, kdy z harpyjí padal Mystic Flower mimo loot pytlík
- Smazány staré meče z kamenů
Smrt nad Zlato!!!
mno nějak jsem tohle přehlídnul mi jebne omg:(Stillwater píše:ProtozeNekdo proste neveril tomu, ze kdyz si ty zbrane nevymeni, tak mu je nakonec stejne smaznou.Kód: Vybrat vše
21.01.2009 20:35:30 - Talyn - Opravena chybka, kdy z harpyjí padal Mystic Flower mimo loot pytlík - Smazány staré meče z kamenů
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
*Zrudl zavisti ze mu bylo smazano par mecu*Talyn píše:Mno jestli chcete smazat cerne veci a nb mystiky, staci napsat, rad vam poslouzim. Samozrejme pokud nejake mate a nechcete je smazat ze zavisti, ze je ma nekdo cizi.
No pokud nekomu z GM vadilo par kusu starych mecu a par kusu nepremenych cernych nevadi. Tak pak je mozna otazka o zavisti no. Hold vse stare co bylo uz nebude a ani vzpominka uz neni dovolena

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Hmm me to teda moc logicky neprijde ... Take jsem tech mecu par mel ... Proc se teda nemazali angeliky stary po revizi? Proc se nemazaly vik honoury a berserky po revizi? Proc se nemazaly + plate/chain brnka po revizi? Mas v ty logice trochu diry ...Sir Artuhr píše:Nevim me prijde logicky, ze kdyz se neco teda zreviduje a opravi, tak se pak pozustatky po starem nastaveni, proste odstrani. V uo je to jednoduche, ze se proste smazou.
P.S.: Ja nebrecim, revize sutrozbrani byla v okamziku kdy jsem moc nehral, takze jsem to tak nejak presel a ty dva mece fakt preziju ... ALe je jich skoda, urcite by tedka byla ultramegarare a na trhu bych za ne dostal minimalne 5mega

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Protoze se nemohli ani menit.Protoze se nemenilo jejich baseid a totuz se zmenil jen script -> equip, unequip uz to zaridil to co zaridit mel (zmena barvy povetsinou a bylo to zmeneny) a nemuselo se nic mazat. Oproti tomu mece z sutru menili svou baseid a tudiz byl na dost dlouhou dobu pristaven menic. Je smula, ze si to nekteri nevymenili s nadeji ze se z toho stane top true nesehnatelny item.S tim ze to za balik prasknou na trhu.Dost lidi to udelalo a je mi lito, ze na to doplatili jini bezuhoni ale jako zminka na webu je. Proto se to smazalo takhle jak se to smazalo, aby nedoslo ke spekulacim na trhu.Navic to zmazani melo i jiny zaklad ... trebaze se misto nich do scriptu hodi nove veci.Ten soubor neni nekonecnej bohuzel.Arim píše: Hmm me to teda moc logicky neprijde ... Take jsem tech mecu par mel ... Proc se teda nemazali angeliky stary po revizi? Proc se nemazaly vik honoury a berserky po revizi? Proc se nemazaly + plate/chain brnka po revizi? Mas v ty logice trochu diry ...
P.S.: Ja nebrecim, revize sutrozbrani byla v okamziku kdy jsem moc nehral, takze jsem to tak nejak presel a ty dva mece fakt preziju ... ALe je jich skoda, urcite by tedka byla ultramegarare a na trhu bych za ne dostal minimalne 5mega
A true top cerne barve cislo 0. To je proste bug a gmka ji opravujou na normalni cernou barvu. Tahle barva se vyuziva scriptove zcela k jinym ucelum.
Jasne v pohode, ja s tim problem nemam a chapu to, uprimne novy kamenny zbrane jsou na dost vyssi urovni nez ty stary a maji siroky vyuziti.Acarus píše:Protoze se nemohli ani menit.Protoze se nemenilo jejich baseid a totuz se zmenil jen script -> equip, unequip uz to zaridil to co zaridit mel (zmena barvy povetsinou a bylo to zmeneny) a nemuselo se nic mazat. Oproti tomu mece z sutru menili svou baseid a tudiz byl na dost dlouhou dobu pristaven menic. Je smula, ze si to nekteri nevymenili s nadeji ze se z toho stane top true nesehnatelny item.S tim ze to za balik prasknou na trhu.Dost lidi to udelalo a je mi lito, ze na to doplatili jini bezuhoni ale jako zminka na webu je. Proto se to smazalo takhle jak se to smazalo, aby nedoslo ke spekulacim na trhu.Navic to zmazani melo i jiny zaklad ... trebaze se misto nich do scriptu hodi nove veci.Ten soubor neni nekonecnej bohuzel.
A true top cerne barve cislo 0. To je proste bug a gmka ji opravujou na normalni cernou barvu. Tahle barva se vyuziva scriptove zcela k jinym ucelum.
P.S.: Blbej dotaz, ale nechystate se tohle udelat i se starymi mystiky???
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
tam je problem s tim, ze se smazat nemuzou takovymhle zpusobem, jelikoz jsou nektere nb a bylo jasne deklarovano, ze tyto mystiku zustanou a z duvodu ze nove mystiky v ramci lepsiho vyuziti maji uplne jine vlastnosti tak prenaset nb status na nove nechceme.Arim píše:Jasne v pohode, ja s tim problem nemam a chapu to, uprimne novy kamenny zbrane jsou na dost vyssi urovni nez ty stary a maji siroky vyuziti.Acarus píše:Protoze se nemohli ani menit.Protoze se nemenilo jejich baseid a totuz se zmenil jen script -> equip, unequip uz to zaridil to co zaridit mel (zmena barvy povetsinou a bylo to zmeneny) a nemuselo se nic mazat. Oproti tomu mece z sutru menili svou baseid a tudiz byl na dost dlouhou dobu pristaven menic. Je smula, ze si to nekteri nevymenili s nadeji ze se z toho stane top true nesehnatelny item.S tim ze to za balik prasknou na trhu.Dost lidi to udelalo a je mi lito, ze na to doplatili jini bezuhoni ale jako zminka na webu je. Proto se to smazalo takhle jak se to smazalo, aby nedoslo ke spekulacim na trhu.Navic to zmazani melo i jiny zaklad ... trebaze se misto nich do scriptu hodi nove veci.Ten soubor neni nekonecnej bohuzel.
P.S.: Blbej dotaz, ale nechystate se tohle udelat i se starymi mystiky???