Bizon píše:Chudáci PK, když je pojede v přesile CH/O, ale to ze oni pojíždějí v přesile výpravy je v pořádku.
1. CH/O pojede PK = xy hráčů CH/O pokliká od hradu na runu (
když svítí) a najednou jsou všichni portnuti najednou pěkně bez jakékoliv námahy na PKčka .. pojezd, loot
2. PK pojede výpravu = x/xy PK hráčů obíhá dungy,
když chybí hlídač, tak na něj pár-hodně minut musí počkat,
když se stihne respnout ještě než výprava dojde dung, tak se za ní vypraví a probíhají dung,
když narazej na dalšího mrtvýho hlídače, tak se zase čeká,
když mají to štěstí, že výprava není schopna 1x za půl hodiny kliknout na skill tracking a
když se dung nekroutí tak, že jsou dobíhající rovnou vidět, tak se může povést, že PKčka do výpravy naběhnou a když je PKček dost/jsou lepší, tak výpravu pojedou .. pojezd, loot (to vše za předpokladu, že nenastane složitá věc z bodu 1)
Nesrovnávej nesrovnatelné. Je to nedorostlé argumentování, kterým shazuješ asi ponejvíce sebe. To je (asi) škoda.
Bizon píše:Myslíte něco jako, když v hospodě seřežu dva týpky a sám jsem dobitej, potrhanej a bez sil na další boj a naběhnou na mě ze zadu 4 frajeři odpočinutí, v plné síle a nadržení mi dát přes držku. No tak to potom jako sebeobrana mi hodně pomůže. Leda, že bych byl bývalý Legionář a to bych se ještě divil.
Opět.
Zaprvé: pokud si toho ještě někdo nevšiml, tak HRA a RL není to samé. Dám takový hezký příklad - zkuste najít alespoň jeden rozdíl v tom, jestli někoho zabijete v počítačové hře nebo v normálním životě.
Zadruhé: Zase to srovnávání nám pokulhává, neco jako v první části postu. Modráci chodí do dungu zabíjet bezduché potvory s AI 0 a takovýmto počínáním dobýt pokladu. A toto srovnáváš s tím, že jdeš do hospody a popereš se? Primární účel chození do hospody je se porvat s ostatními návštěvníky, aby se to dalo srovnávat? No nevím, u nás se chodí do hospody spíš posedět, pokecat a u toho si dát pár piv pro lepší náladu. To, že se sem tam někdo porve neznamená, že to je důvod, proč ta hospoda stojí.
Nic osobního, ale víš jak. Co je moc, to je příliš.