Meggie píše:Nycte, neboj se, já poznám kdy nastane chvíle že už je Orderu dost na to abych přestal nabírat a opravdu to neposuzuju podle toho kolik běhá PK, takže když ty seženeš dalších 10 pk, což budu jedině rád aspoň bude s kym hrát, tak nenaberu dalších 30 orderů...
Jsem i proti tvému návrhu na to omezit počet lidí, který runa do dungu pustí, nevidim důvod proč to tak udělat. Byl bych pro jedinou změnu a to tu, že bych snížil pravděpodobnost, kdy to fračkní hráče do dungu přes runu pustí.
No kedze pises ze si/budes rad ked je proti komu behat tak sa ta musim opytat...Bavi ta akoze "hra" ked do dungu naskacete na 2 pk v niekolkonasobnej presile?Ak je to pre teba teda hra nejdem ti to brat.Druha vec je ze ty hras toho Ordera tak ako by sa order mal hrat(pekne behas,vybehnes aj do presily etc.), avsak ze 98% dalsich tvojich Order hracov sa boji vybehnut aj v presile , furt zabieha do GZ a spamuje gardov to uz ty nevidis alebo vidiet nechces.Teraz je to "hra" len pre jednu stranu a to pre vas.
None píše:
Nycte píše:...
....
Ja nemam problem ako ty vravis "byt pojetej",ak ma niekto pojede ferovo ( tzn to obmedzenie poctom pk=frakcia) nepoviem pol slova.Mam problem hlavne s tym ze ak sa uz idem pokusit niekoho pojazdit tak vacsinou chodim sam/chodime 2 (ako si uz aj ty sam mohol vidiet) a to ideme aj s tym ze vieme ze ideme na presilu blue ( to si uz tiez videl ) a ked takto na mna na solo/na 2 ludi naskace 15 Orderov tka sa mozem aj na hlavu postavit proste sa nemam sancu ubranit.
Nycťáčik, ještě nkdy se mi nestalo, že bych skočil za O do dungu a tam byli dvě PK. Vždy minimálně 5. Abych ti pravu řek tak v dungu je mi to jedno jestli nás je 130x víc, podle mě PK v dungu nemaj co dělat takže je musíme "vyhnat" za jakou koliv cenu. Když se běhá "cv pvp" tak samozřejmě, že mě nebaví 10 vs 1 tolik jako 2 vs 2 ... Ale kvůli tomu nepřestanu hrát a řikat ostatním ať nehrajou
No s dovolenim postnu svuj nazor. Souhlasil bych samozrejmne jak s Nycteho variantou (omezeni poctu skakajicich CH/O hracu) tak Meggieho variantou (omezit uspesnost portnuti).
Ale nemuselo by se delat zadne z techto opatreni, kdyby se to vratilo tak jak to bylo, tzn bude to kopat CH/O NIKOLIV primo na PKcka (coz je dost hnus), ale k te hldiane brane tak jak to proste bylo predtim.
Dalsi navrh je (pokud teda nechete omezovat nic) tak aby runy neukazovali kolik je tam PK (nebo jejich jemena nebo jak to tam funguje nevim presne), ale proste aby ta runa jen svitila po tu dobu jak ma a CH/O by to riskli ze jich bude vic nebo min to by nevdeli.
No a abych jen nechtel neco menit jako kazdy, tak reknu i svoji pozitivni zkusenost se soucasnym systemem run, ze neni nic vtipnejsiho nez kdyz jsme dobihali CV (ve 3 lidech) a nakopal na nas jeden jedinej chaosak, jelikoz ostatnim to fizzlo:).
Jo a jeste jsem chtel s dovolenim dodat, UDELEJTE NECO S PRISTUPEM NA STARY ILSHENAR PRO PK (treba minidung, nebo tou lodi jak se tam jezdilo) protoze NENI mozne, aby blue meli 2 nebo 3 dungy ktere si muzou chodit poloafk ABSOLUTNE bez rizika pk. Dodam ze porty z trinu nepousti absolutne vubec...
Naposledy upravil(a) Goddivine dne 30.12.2008 18:04:12, celkem upraveno 1 x.
Meggie píše:Nycťáčik, ještě nkdy se mi nestalo, že bych skočil za O do dungu a tam byli dvě PK. Vždy minimálně 5. Abych ti pravu řek tak v dungu je mi to jedno jestli nás je 130x víc, podle mě PK v dungu nemaj co dělat takže je musíme "vyhnat" za jakou koliv cenu. Když se běhá "cv pvp" tak samozřejmě, že mě nebaví 10 vs 1 tolik jako 2 vs 2 ... Ale kvůli tomu nepřestanu hrát a řikat ostatním ať nehrajou
Snowe nic proti ale se*** si do huby kdyz jsem sel za pk pomoct kamosovi do ICE byl jsem tam sam za Clera a prilitli ste na me v SEDMY hrdinsky zabily vyfullily a kopli tak nerikej nikdy kdyz to neni pravda...
Jo jinak kdyz si to kazdej zvas precte tyto posty co sem davate sou to takove hlody ze tu porad nikdo nezodpovedel ODPOVED na otazku...
To ze do minuleho topiku napsal nekdo ze Anti PK shard nebude a ani nechce aby se Pk ze hry vyskrtli tak pro to SAKRA UZ ZACNETE NECO DELAT sposta kecu a prace zadna... kazdej ma kecu jako palackej ale kdyz koukam kdo sem postuje tak vesmes sou to only BLue hraci pac PK co behali driv prestali mit chut hrat kvuly tomu jak de Shard s PK do KYTEK ale kdyz si to nikdo nedokaze uvedomit tak uz nevim jak proti tomu zakrocit... kdyz se udela neco pro O/CH tak je jasny ze nidko od nich nerekne ze to je nanic, ale vsichni si to budou chvalit. a kdyz se udela neco pro pk precejenom by zacali hrat a nebude to o tom ze ze 104 hracu jsou jenom 2 pk...
Docela by me zajimalo kdo to KONECNE pochopiiiiiiiiii...
Meggie píše:. Když se běhá "cv pvp" tak samozřejmě, že mě nebaví 10 vs 1 tolik jako 2 vs 2 ... Ale kvůli tomu nepřestanu hrát a řikat ostatním ať nehrajou
Tak at se to kopani vrati tak jak bylo fajn, ale at na nas neceka 50 peefek a vsechno zazdeny a pak nas jenom uvogujete....to se vam preci nemuze ani libit, stejne taknam se nelibi, ze na vas skaceme v 15 lidech:p
Bidas píše:Tak at se to kopani vrati tak jak bylo fajn, ale at na nas neceka 50 peefek a vsechno zazdeny a pak nas jenom uvogujete....to se vam preci nemuze ani libit, stejne taknam se nelibi, ze na vas skaceme v 15 lidech:p
Bidas píše:Tak at se to kopani vrati tak jak bylo fajn, ale at na nas neceka 50 peefek a vsechno zazdeny a pak nas jenom uvogujete....to se vam preci nemuze ani libit, stejne taknam se nelibi, ze na vas skaceme v 15 lidech:p
když se to vrátí stejně bude skákat tolik lidí kolik bude online
Na tom neco bude bido
jako ja sem pro. At se to vrati jak bylo...ale kdyz na nas bude cekat to co na nas cekalo vzdycky v pride nebo kdekoliv:p
když se to vrátí stejně bude skákat tolik lidí kolik bude online
jasny ze bude...ale vetsina lidi si tady preje at se to vrati, tak rikam proc ne me to nevadi, kdyz na nas nebude cekat past naka
Persian píše:
Docela by me zajimalo kdo to KONECNE pochopiiiiiiiiii...
A me zajma, kdy konecne pochopis, ze rozhodnuti uz padlo v minulem topiku. A jestli nechapes, ze se svet opravdu nebude tocit kolem tebe a toho co chces ty, tak to budes mit asi tezky no. Vetsina se vyjadrila ve smyslu, ze soucasny stav run je o.k. Proto si to hlasovani pouzil, jestli ti teda zcela neunikl smysl nejakeho hlasovani lidi.
No Megicek ak budes velmi chciet pohladam ti fotku z Wateru kde sme boli ja +Spinheak a kopli ste tam na nas 8 :p
Edit:
Sir Artuhr píše:
Persian píše:...
A me zajma, kdy konecne pochopis, ze rozhodnuti uz padlo v minulem topiku. A jestli nechapes, ze se svet opravdu nebude tocit kolem tebe a toho co chces ty, tak to budes mit asi tezky no. Vetsina se vyjadrila ve smyslu, ze soucasny stav run je o.k. Proto si to hlasovani pouzil, jestli ti teda zcela neunikl smysl nejakeho hlasovani lidi.
No bodaj by sa na to aj niekto stazoval ked to vlastne pomaly moze niekto napisat script na tu jednoduchu robotu co ma frakcia.A inak neviem odkial si ty zase vyliezol ale fakt co ty dokazes zaperlit aby si vliezol niekomu do hrubeho creva to az pekne neni
ty pf tam byly kvuli nehorezne prehnanemu poctu O/Ch hraci spise O hracu Bido
Nycte píše:
No bodaj by sa na to aj niekto stazoval ked to vlastne pomaly moze niekto napisat script na tu jednoduchu robotu co ma frakcia.A inak neviem odkial si ty zase vyliezol ale fakt co ty dokazes zaperlit aby si vliezol niekomu do hrubeho creva to az pekne neni
No louskal jsem to teda dlouho. Pak jsem teda zkousel pochopit co tim autor myslel. Napred jsem si teda rekl ze ono nema ani moc smysl reagovat na to jak si me odhalil. Ale uvedomujes si, ze abych mohl lezt do hrubeho creva (asi?) tak bych musel mit vic jak 20 hlav, abych tam vlezl vsem kterym soucasny stav nevadi? Myslim ze nema ani poneti, kdo ten system vubec delal a kdo to skriptoval, takze bych ti doporucoval radsi dale debatovat o tom kolikrat si koho zabil a kde a s kym. Na to mas ten topik v pokecu.
Tomuhle by se dalo krasne zabranit, invis pastma jako jsou v Sorcu na zdi.
navrhnul bych reward veci nejen pro order a chaos ale taky pro pk myslím si že realizovatelná věc lootit se ty veci daj tak proč by to pk nemohli taky použivat přece jen to má bejt pvp věc která se v dungu videt nesmí.
nelibi se ti ze ti skacou o/ch na hlavu v dungu a co ma rict modrak kterej nekam skoci a tam na nej cekaj pk a on proste nema potrebne skusenosti s tim aby prezil navic kdyz ti i nekr lotne i GB tak je to hodne blby nemam nic proti pojezdum ale vemte si jen neco cloveka slusne resnete a naschle pak lidi zmenej nazor na vas .
Chces aby modraci umeli PVP tak poradej akce uceni pvp kde si modrak muze prijit bude mu zaruceno ze o nic neprijde jen o tu fame i trebas nejaky poplatek za uceni a vysvetli mu co delal blbe kde je chyba pak modraci snad budou umet pvp.
to je ale zásah i do PvM což asi neni vhodný
Vetsinou ty kopy jsou na mistech kde clovek tu zed nikdy nepouzije.