ilshenar na cerveno
Víte co? Já bych dal na trh čudlík a po jeho zmáčknutí by to killnulo všechny moby na Ilshu i v Ankhu, Ratmanech, Sorcu, vybralo by to poklady a loot a hodilo do banky tomu kdo máčkl čudlík (to pro případ aby to nepadalo na zem, přece jen podělit s e s někým jiným to by nešlo) a druhej čudlík bych dal do Delucie a po kliknutí na něj by to zas zabilo všechny kteří nějakým omylem sou v Ilshu zrovna a samozřejmě i HK RK A fulla by jim to dalo. No nebylo by to fajn? 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
NebyloBloodboy píše:Víte co? Já bych dal na trh čudlík a po jeho zmáčknutí by to killnulo všechny moby na Ilshu i v Ankhu, Ratmanech, Sorcu, vybralo by to poklady a loot a hodilo do banky tomu kdo máčkl čudlík (to pro případ aby to nepadalo na zem, přece jen podělit s e s někým jiným to by nešlo) a druhej čudlík bych dal do Delucie a po kliknutí na něj by to zas zabilo všechny kteří nějakým omylem sou v Ilshu zrovna a samozřejmě i HK RK A fulla by jim to dalo. No nebylo by to fajn?

jeste script pak vymyslet mohlo by to byt unavujici klikat tak zapnut a jelo by seBloodboy píše:Víte co? Já bych dal na trh čudlík a po jeho zmáčknutí by to killnulo všechny moby na Ilshu i v Ankhu, Ratmanech, Sorcu, vybralo by to poklady a loot a hodilo do banky tomu kdo máčkl čudlík (to pro případ aby to nepadalo na zem, přece jen podělit s e s někým jiným to by nešlo) a druhej čudlík bych dal do Delucie a po kliknutí na něj by to zas zabilo všechny kteří nějakým omylem sou v Ilshu zrovna a samozřejmě i HK RK A fulla by jim to dalo. No nebylo by to fajn?

http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Re: ilshenar na cerveno
Opraveno.Wilson píše:neShadowsong píše:a funguje este nejak fontana v delu?
ď
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Taky jsem nad tím přemýšlel.Uther píše:jeste script pak vymyslet mohlo by to byt unavujici klikat tak zapnut a jelo by seBloodboy píše:Víte co? Já bych dal na trh čudlík a po jeho zmáčknutí by to killnulo všechny moby na Ilshu i v Ankhu, Ratmanech, Sorcu, vybralo by to poklady a loot a hodilo do banky tomu kdo máčkl čudlík (to pro případ aby to nepadalo na zem, přece jen podělit s e s někým jiným to by nešlo) a druhej čudlík bych dal do Delucie a po kliknutí na něj by to zas zabilo všechny kteří nějakým omylem sou v Ilshu zrovna a samozřejmě i HK RK A fulla by jim to dalo. No nebylo by to fajn?

Neblbni Angu, tahle hra už je jen pro modrákyAnger píše:a presne takovy misto ish je.Nerikam jednicka kde je sice skoro top dung ratmany uplne bez jakyhokoliv rizika a uz nemluvim o tom ze ank je prakticky modrej dung + sorc taky modrej dung bez rizika.A ten cyclop je pro hrace skilove niz takze ten bych dal na jednicku.
A do dvojky bych dal dungy jako ank,sorc,ratman s zlepsil bych pristup treba pres minidung pro pk nebo lodi aby to proste trvalo dyl.
a jednicku bych treba uplne zavrel aby se mladsi hraci mneli kde rozvijet.

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jako ty? :pByotch píše:Tyhle lidi ti stejne utecou, takze na to doplati lehce ulovitelni modraci.Enquea píše:Neni tam sice moc vysokolevelovejch a jeste jsou daleko od sebe ale je to misto splnujici 1k/minuta +/-
Jinak ...
Diky za opravu portu, konecne to funguje, sice se tam podivam po roce ale doufam ze je tam porat stejny drop

on tam chodi jeste nekdo harvit ? mylsim ten islh kde je ankh ....Lucky píše:Jako ty? :pByotch píše:Tyhle lidi ti stejne utecou, takze na to doplati lehce ulovitelni modraci.Enquea píše:Neni tam sice moc vysokolevelovejch a jeste jsou daleko od sebe ale je to misto splnujici 1k/minuta +/-
Jinak ...
Diky za opravu portu, konecne to funguje, sice se tam podivam po roce ale doufam ze je tam porat stejny drop
Keeper píše:on tam chodi jeste nekdo harvit ? mylsim ten islh kde je ankh ....Lucky píše:Jako ty? :pByotch píše: Tyhle lidi ti stejne utecou, takze na to doplati lehce ulovitelni modraci.
Jinak ...
Si piš
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tak i vyprava do anku musi jit prezeme!Keeper píše:on tam chodi jeste nekdo harvit ? mylsim ten islh kde je ankh ....Lucky píše:Jako ty? :pByotch píše: Tyhle lidi ti stejne utecou, takze na to doplati lehce ulovitelni modraci.
Jinak ...
Máte to hrozně těžký. Mrzí mě to.Uther píše:souhlasim ....Miky Mora píše: Neblbni Angu, tahle hra už je jen pro modráky
*ukápla mu slza*
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Uther píše:ty si lama proto to mame moc tezkyBizon píše:Máte to hrozně těžký. Mrzí mě to.Uther píše: souhlasim ....
*ukápla mu slza*
Já vím. Budu se snažit s tím něco dělat.
*na srozuměnou přikývl*
Je mi líto, že to máte kvůli mě tak těžký.
*povzdychl si*
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Bizon
Bizon