Vampire
Vim ze to bude asi drzost, vim ze Kayi pracujes ,take vim ze mate na krku jednoho prcka.... Ale to je takovej problem opravit jednu buglou mistnost, a dat pryc velkyho draka. A k prizrakoj dat zonu aby tam nesli vyhazovat klamaky?Kaj píše:Stone imp je uzavreny na dobu neurcitou. Az ho otevru oznamim to tady (abyste se tam nemuseli chodit divat).
Vas verny hrac, Vampir Akazchorp.
Jezis to dela porad? A to to bylo asi trikrat opravovany. Mimochodem, klanovy quest obecne budu asi zjednodusovat, protoze rakve zatim nejsou prilis vyuzivane.Muzzy píše:tremere furt blbne nebo jsem mel jenom smulu?
predevcirem me to asi po 5ti sekundach hodilo do helpu
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
idea mat rakvu v dome... nic moc... ja som skor za spristupnenie nizsich sil aj do ludskej formy.
ale tiez si nemyslim ze by sa rakvy nevyuzivali koli nedostupnosti. konkretne brujah je podla mna az moc lahky.
inak ja rakvu mam uz dlho a tiez ju vobec nevyuzivam. pre aktivneho cloveka je to zbytocne kedze sa odpocinok vzdy zresetuje...
ale tiez si nemyslim ze by sa rakvy nevyuzivali koli nedostupnosti. konkretne brujah je podla mna az moc lahky.
inak ja rakvu mam uz dlho a tiez ju vobec nevyuzivam. pre aktivneho cloveka je to zbytocne kedze sa odpocinok vzdy zresetuje...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Souhlasim, kvestny na klanovou serpu ci plast sou svoji obtiznosti na takove urovni, ze pro hrace, kterej vampa ovlada by nemela byt prekazkou.
Duvod proc nejsou rakve vyuzivane je prosty. Je to zbytecne, nedela to nic prevratneho a kazdymu je jedno jestli bude mit inkognito nebo o par bodu dex vice.
Pro nas je to jen urcita prastiz, ze tuto vec muzeme vlastnit, ale vyuzivat ji asi bude jen malo kdo. -> takze, kdyby se ten kvest upravil, aby nebyl tak tezkej...bude to stejny jako ted.
Duvod proc nejsou rakve vyuzivane je prosty. Je to zbytecne, nedela to nic prevratneho a kazdymu je jedno jestli bude mit inkognito nebo o par bodu dex vice.
Pro nas je to jen urcita prastiz, ze tuto vec muzeme vlastnit, ale vyuzivat ji asi bude jen malo kdo. -> takze, kdyby se ten kvest upravil, aby nebyl tak tezkej...bude to stejny jako ted.
- Neme
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Sila ziskana odpocinkem v rakvi vyuziti ma (alespon u Gangrelu), male a vice asi pokud vampir nekde poletuje sam ale ma.
U me je treba problem v poctu pouziti dane schopnosti...v jakou chvili mam silu pouzit, aby neprisla nazmar, neb na dalsi pouziti budu muset stravit zase den v rakvi.
Mozna by mohla schopnost docasne (pokud to jde) pridat i bonus do skillu, dle klanu, tak jako je to u serp/plastu v cloveku.
U me je treba problem v poctu pouziti dane schopnosti...v jakou chvili mam silu pouzit, aby neprisla nazmar, neb na dalsi pouziti budu muset stravit zase den v rakvi.
Mozna by mohla schopnost docasne (pokud to jde) pridat i bonus do skillu, dle klanu, tak jako je to u serp/plastu v cloveku.
The Vampire
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: