Zmena zkratky guildy

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Xviva píše:Ou jé, závist je hrozná vlastnost a ještě horší, když jde o úplnou kravinu :(. Wake up wralle, existujou i jiný věci než je ultima.
Mohl bys mi prosimte vysvetlit, kde tady Wrall projevuje nejakou zavist ?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Oximus píše:Mohl bys mi prosimte vysvetlit, kde tady Wrall projevuje nejakou zavist ?
Takhle to dopadá, když se připojíš do diskuze, o který nemáš ani šajn. Ale nadruhou stranu, ne že bychom nebyli zvyklí ;P

Jinak tedy k topiku .. je to (takhle jak to je) ale PĚKNĚ hnusný. Škoda, že se "smí jen jednou".
Nexios
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Oximus píše: Mohl bys mi prosimte vysvetlit, kde tady Wrall projevuje nejakou zavist ?
ty jsi tak hloupy az se mi chce plakat:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Ale drzte hubu, a zvlast od tebe Huntere bych cekal ze to nezasvecenemu vysvetlis, ne ze se mu vysmejes jako dalsi ze stada hovad rikajici si clenove depe fora ;)
Ne, opravdu nevidim pricinu proc Xviva rekl Wrallovi ze zavidi, kdyz se on pouze vyptaval na zmenu guild zkratky, a jestli tenhle topic odkazuje na jiny tak je mi to jedno, nemam cas sledovat vsechno co se tu sustne, a na druhou stranu mam pravo se zeptat co se deje, kdyz nevim ;) A zkuste se mnou nesouhlasit.. majgad.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Oximus píše:Ale drzte hubu, a zvlast od tebe Huntere bych cekal ze to nezasvecenemu vysvetlis, ne ze se mu vysmejes jako dalsi ze stada hovad rikajici si clenove depe fora ;)
Ne, opravdu nevidim pricinu proc Xviva rekl Wrallovi ze zavidi, kdyz se on pouze vyptaval na zmenu guild zkratky, a jestli tenhle topic odkazuje na jiny tak je mi to jedno, nemam cas sledovat vsechno co se tu sustne, a na druhou stranu mam pravo se zeptat co se deje, kdyz nevim ;) A zkuste se mnou nesouhlasit.. majgad.
mas pravo dat Log out
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Oximus píše:Ale drzte hubu, a zvlast od tebe Huntere bych cekal ze to nezasvecenemu vysvetlis, ne ze se mu vysmejes jako dalsi ze stada hovad rikajici si clenove depe fora ;)
No tak zrovinka ja bych se sel podrezat.
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Keeper píše:
mas pravo dat Log out
To je na něj moc těžký :D
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morpheus »

Kaj píše:Panove a damy: jsme v Dotazech ne v Pokecu.

To jen k úrovni postování tady.
:lol:

aj moj post ma hodnotu velkeho hnedeho :D rad sa pridam :lol:
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Co mi neni rovno po tom je mi hovno . Drž se toho Oxime a uspěješ a nebo ze sebe aspoň neudělaš osla .
neexistující stranka
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Sejra píše: Co mi neni rovno po tom je mi hovno . Drž se toho Oxime a uspěješ a nebo ze sebe aspoň neudělaš osla .
Boze.. mas pravdu no, vubec zkouset diskutovat s temihle egohunticimi lidmi je p*covina ;p
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Oximus píše:Ale drzte hubu....
ty jsi tak hloupy...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Myslím, že by nemělo být možné měnit zkratku. Popřípadě za novej gs (300k). Ta neoriginalita (ať už to "je," nebo.. pouze můj názor, samotné jméno) mi přijdou dosti ubohé.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

:p
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Obecně změnám zkratek guild (natožpak názvů) nejsme příliš nakloněni, protože guilda by se měla držet své identity apod., důvody tu byly většinou zmíněny.
Na druhou stranu, nebráníme guildě guildu zrušit a založit novou, takže těm negativním dopadům kvůli změně identity stejně nezabráníme.
Proto máme prozatím interní směrnici, podle které měníme nastavení GS (prostě přijdeme a změníme co je potřeba) za jednorázový poplatek 300k. Tato možnost byla zatím využita jen párkrát a většinou s nějakým konkrétním odůvodněním.
Takže možnost změny tu je, i když opět připomínám, že obecně nejsme změnám tohoto typu příliš nakloněni a ta možnost tu je právě spíš kvůli těm guildám, které mají nějaký smysluplný důvod pro změnu atd. Pokud by se změny tohoto typu staly trendem nebo se na nás nějak nakupily bez zjevných opodstatnění, případně by někdo chtěl této možnosti zneužívat (nikdy nelze odhadnout, co lidi nevymyslí :o), je dost možné, že současný stav přehodnotíme. Proto nabídka úpravy GS neni ani nikde na webu oficiálně zmíněna.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Odpovědět