Obecne nepodporujem upravy nazvu guild ani postav pokud se nejedna napr. o pridani cisla za jmeno nebo treba u guild ahoj na -=ahoj=-.
Pokud chces uplne jinej nazev neni to mozne.
None píše:Obecne nepodporujem upravy nazvu guild ani postav pokud se nejedna napr. o pridani cisla za jmeno nebo treba u guild ahoj na -=ahoj=-.
Pokud chces uplne jinej nazev neni to mozne.
A co treba ze "Skiller" na "je SKILLER", to byste mi povolili?
Duffy píše:Já bych to promyslel tak, že si má vyměnit GS
Když se zakládá guilda, má přemýšlet předem. Stejně, jako u postavy. Změny jmen se zkrátka nedělají.
Tiskove oddeleni uz bylo zalozeno?
No vidis ja se na tohle divam treba uplne jinak ;p .
Pokud to neni uz xta zmena samozrejme tak bych treba osobne jednu za existenci guildy umoznoval.
Já tu za nikoho nemluvím
Mám spíš pocit, že když už si někdo zakládá guildu, tak počítá s tím, že ta guilda bude nějakou dobu fungovat => Musí se to promyslet.
Jméno guildy (zkratka) je první, co hráči uvidí, když ho potkají ve hře (má-li jí zapnutou), proto mi přijde důležité, si toto nejdříve náležitě rozmyslet, aby pak nedocházelo k podobným situacím. :p
Velky Ero I píše:A ja chcem zmenu z Velky Ero I na Dark Lord Ero I pls alebo najlepsie na Lord Ero I ;ppppppp
LOl ale to potm chci taky!!
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Velky Ero I píše:A ja chcem zmenu z Velky Ero I na Dark Lord Ero I pls alebo najlepsie na Lord Ero I ;ppppppp
jako ze bys poprvy v zivote mel Lorda? :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]