ale to bychom taky vlastne meli brecet ze se gm Acarus snazi udelat dp pk shard :pMesmeric píše:Přesně tak, je to tak 50% šance, že nás to kopne. A není nic lepšího, než když odkopne jen polovina lidí a půlka uvízne.Erik Nighelt píše:to je skoda.. a zrovna nas to koplo do domku k Tupanovi![]()
prostě to berte tak že runy si dělaji co chtějí.. nám to taky neni přijemný když se nabostíme a skočíme a boom sme v domku a pk nikde:p
popř. když chcem skočit a napíše se že runa nesklapla a tak sklapnem m ya necháme pk v dungu:)
Ch/O Runy
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Polovicni sance, ze vas to kopne primo na pk nejen v dngu...
chudaci.
soucasny pk runy, budou dle meho dobre az o ch silenstvi ustane, pak uz to bude "ok". Momentalne mi to prijde dost hc a rozhodne ne pk friendly.
(uprimne, kdyz vas v dnesni dobe pulka uvizne, zmeni to neco?
)
chudaci.
soucasny pk runy, budou dle meho dobre az o ch silenstvi ustane, pak uz to bude "ok". Momentalne mi to prijde dost hc a rozhodne ne pk friendly.
(uprimne, kdyz vas v dnesni dobe pulka uvizne, zmeni to neco?

Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Mňo tak do teď to bylo tak, že nás to mrsklo na PK přímo a všechny. Ovšem jen do dungu. Jako něco za něco to vidím jáMrakoplas píše:Polovicni sance, ze vas to kopne primo na pk nejen v dngu...
chudaci.
(uprimne, kdyz vas v dnesni dobe pulka uvizne, zmeni to neco?)
No fakt hustej napad lol uzasny uplne....Persian píše:No jak to tady ctu tak mi to prijde ze by se mohly udelat i takove runy pro PK ze by to portilo na modraky...
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Mňo za ty 2 měsíce co jsem byl u CH, než se zavedla tahle změna, tak se mi nikdy nestalo, že by mě runa naportila jinam, než kousek za záda rudých v dungu. A taky se mi nikdy nestalo, že by to snad někomu nešlo. Ale říkám 2 měsíce je krátká doba, takže pokud to dříve bylo jinak, nebo pokud jsem jen náhodář, kterému se to vždycky povedlo tak.....Mrakoplas píše:jak dlouho to prosimte bylo, ze vas to mrtsklo vsechny,pokazde primo na pk?

Jojo to je jasný teďka po těch změnách to je jasný. Ale Mrakoplash zpochybňoval to, že před tou změnou nás to házelo za PK všechny. Já jsem žádný problém toho rázu dříve nezaznamenal. Vždycky jsme přistáli u někoho v dungu a všichni co tam byli.Meggie píše:včera to šlo jednou ze tříMesmeric píše: nebo pokud jsem jen náhodář, kterému se to vždycky povedlo tak.....
nespochybnoval. hazelo vas to. ale na presne urcene misto, ktere bylo vsem zname.(vetsinou za prvni hlidace) ...Mesmeric píše:Jojo to je jasný teďka po těch změnách to je jasný. Ale Mrakoplash zpochybňoval to, že před tou změnou nás to házelo za PK všechny. Já jsem žádný problém toho rázu dříve nezaznamenal. Vždycky jsme přistáli u někoho v dungu a všichni co tam byli.Meggie píše:včera to šlo jednou ze tříMesmeric píše: nebo pokud jsem jen náhodář, kterému se to vždycky povedlo tak.....
tedy pk mohli alespon utect... nyni pk utect defakto nemuze
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Ale muze statecne bojovat. Nebo statecne umrit.....Mrakoplas píše:nespochybnoval. hazelo vas to. ale na presne urcene misto, ktere bylo vsem zname.(vetsinou za prvni hlidace) ...Mesmeric píše:Jojo to je jasný teďka po těch změnách to je jasný. Ale Mrakoplash zpochybňoval to, že před tou změnou nás to házelo za PK všechny. Já jsem žádný problém toho rázu dříve nezaznamenal. Vždycky jsme přistáli u někoho v dungu a všichni co tam byli.Meggie píše: včera to šlo jednou ze tří
tedy pk mohli alespon utect... nyni pk utect defakto nemuze