Díky za turnaj, bylo to sice celý domluvený, že ta růžová půjde k Lůzrům, ale to nijak neubralo celému dramatickému turnaji. Alespoň jsem zase lognul po clera.
Jestli se někomu chce, tak něco podobného bych si zahrál i za wara
Hunter píše:Díky za turnaj, bylo to sice celý domluvený, že ta růžová půjde k Lůzrům, ale to nijak neubralo celému dramatickému turnaji. Alespoň jsem zase lognul po clera.
Jestli se někomu chce, tak něco podobného bych si zahrál i za wara
Sofia píše:Hahááááá, to je ale smůla No nedá se nic dělat a budu se asi muset obětovat
Eriku, sochu si vyzvedni během pátku
díky..ale zlatá za takovouhle maličkost tj trochu moc ne? mno ale tak když jinak nedáš.. si za ten mamon něco koupim:) třeba město:)
Inkvizitor Dan píše:
Posli mi naky info :p
pff info..ja vim kulovy mě kluci řekli že prostě 4.12 hrajem v matrixu ani nevim s kym ale jedni jsou prý nějací hodně našlápnutý a druhý nic moc.. my sme zlatej střed:p nemam na tebe icq ale mrkni na web matrixu do programu: http://www.matrixklub.cz/program.php
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;) [Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Sory fakt sem chtel bojovat, ale mel sem takovou mensi bitvu v sobe, bud nechat holky a jit parit uo ( coz bych radsi :DD) ale pak sem si rekl ze je to fakt gej..... Jinak bych to vyhral :DDDD
Bylo to fajn, ale za 50k na divákování (None jen opravdovej mág dokáže ze stříbrnýho deedu při odebrání 50k udělat 3 bronzový ) sme mohli dostat aspoň ten popcorn a coca-colu !!!