Předvánoční sraz Praha
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zbylo tam asi sesnact kil, srazili jsme to tusim na osm a dal nevim. Holt prispevek na provoz serveru:)Prafotr Morava píše:nj si to zaplatil a on to beztak napsal ještě na lístek. tohle bych neřešil mě to totiž udělal takže jestli měli nedoplatek nějakých 5 litrů tak to bude těch + ||||||||... co tam bejt ani neměly.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Wilson, ale nechápu proč to svádíte na něj. On dal návrh vy jste s ním souhlasili a řekli Ok tohle berem, já bych se vám na nějaký vybírání hospod vykašlal. Hospoda byla narvaná to ano ale vedle je docela pěknej nonstop, kde mimochodem bylo taky dost ultimáků takže se to rozlezlo dobře, že si někdo nesednul je sice smutné ale to by se to muselo uspořádat na stadionu, sehnat hospodu bez předem zaplacení se slovy přijde od 40-150 lidí majitele totiž většinou moc neberou.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Cisnik: no comment(ten misto disek, by si zaslouzil poradne delo...)
Hospoda: ja ji navrhl, ale nevybral(o tom rozhodovali jini...)
Ja nevim ale prijde mi ze tu delate jakobyste na zadnem srazu este nikdy nebyli, tohle stema listkama je uplne pokazdy(pokud to neni teda sraz v mongolsku, holt tam je dobrej system, bohuzel jde delat jen v mongolsku no...) Jak rika Hunter, meli ste si to radsi platit porad na baru a pak nebudou tyhle dohady, kdyz nechtel dat kazdemu vlastni listek ... ja sem to tak praktikoval
Ja nevim ale prijde mi ze tu delate jakobyste na zadnem srazu este nikdy nebyli, tohle stema listkama je uplne pokazdy(pokud to neni teda sraz v mongolsku, holt tam je dobrej system, bohuzel jde delat jen v mongolsku no...) Jak rika Hunter, meli ste si to radsi platit porad na baru a pak nebudou tyhle dohady, kdyz nechtel dat kazdemu vlastni listek ... ja sem to tak praktikoval
Tam slo skor o ten problem ze ho bolo treba pehovarat na to ze to budeme platit hnedWilson píše:Cisnik: no comment(ten misto disek, by si zaslouzil poradne delo...)
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
taky dekuju organizatorum, snad priste vyjde ta hospoda lip, aspon ze ten nonstop za neco stal
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[quote="Hunter"]
Ostatně, ten týpek musel bejt v plusu až až - protože nejenže si řekl od každýho klidně pajdu diško a dělal tam zagorku, když mu někdo chtěl dát míň, ale navíc ještě po tý jejich zavíračce prej obíhal hospodu a vybíral od každýho prachy jako za to manko. Takže bych se fakt nebál, že se mu to nevyplatilo. Naopak si myslim, že si tam přisli na hodně dobrej výdělek.
mno taky ze prisel bo jsem mu tam taky nechaval pekne love
tyjo cece a taky sem este zval proto sem platilna ruku abych v tom nemel bordel
co sem platil a co ne tyjo ale maj to tam pekne malinke myslim ze nekdo rikal ze prijde mozna tak polovina z toho co je nahlaseneho pocilat to nekdo vubec kolik nas tam bylo??? byla to sranda
:D
Ostatně, ten týpek musel bejt v plusu až až - protože nejenže si řekl od každýho klidně pajdu diško a dělal tam zagorku, když mu někdo chtěl dát míň, ale navíc ještě po tý jejich zavíračce prej obíhal hospodu a vybíral od každýho prachy jako za to manko. Takže bych se fakt nebál, že se mu to nevyplatilo. Naopak si myslim, že si tam přisli na hodně dobrej výdělek.
mno taky ze prisel bo jsem mu tam taky nechaval pekne love

kaviárový tousty to je vůl
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo Sofi to tam počítala několikrát (když zrovna neměla číšnickou praximgimli píše:Hunter píše: Ostatně, ten týpek musel bejt v plusu až až - protože nejenže si řekl od každýho klidně pajdu diško a dělal tam zagorku, když mu někdo chtěl dát míň, ale navíc ještě po tý jejich zavíračce prej obíhal hospodu a vybíral od každýho prachy jako za to manko. Takže bych se fakt nebál, že se mu to nevyplatilo. Naopak si myslim, že si tam přisli na hodně dobrej výdělek.
mno taky ze prisel bo jsem mu tam taky nechaval pekne lovetyjo cece a taky sem este zval proto sem platilna ruku abych v tom nemel bordel
co sem platil a co ne tyjo ale maj to tam pekne malinke myslim ze nekdo rikal ze prijde mozna tak polovina z toho co je nahlaseneho pocilat to nekdo vubec kolik nas tam bylo??? byla to sranda
:D

btw gimli ty si byl taky dobrej skoro mi tě bylo líto když si tam venku stál pod tou lampou a pořád si padal bo tě nohy nechtěly držet

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Hoghar
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ja se taky pripojim ke kladnemu hodnoceni akce
Bylo tam spousta lidi a ani to neslo vsechny poznat. Nekteri fabulovali kdo vlastne jsou, Mulambo ze?
, Jsem rad ze jsem videl a poznal lidi co na DP hraji / hrali.
Moc jsem se nemohl zdrzet jelikoz druhy den od sedmi jsem musel byt o 100 km dal. A ze dojezd + vstavani bylo krusne...
Tak snad priste

Moc jsem se nemohl zdrzet jelikoz druhy den od sedmi jsem musel byt o 100 km dal. A ze dojezd + vstavani bylo krusne...
Tak snad priste

Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
Elminster (Chaos Warriors)
No ja byl v 9:00 taky v ustiHoghar píše:Ja se taky pripojim ke kladnemu hodnoceni akceBylo tam spousta lidi a ani to neslo vsechny poznat. Nekteri fabulovali kdo vlastne jsou, Mulambo ze?
Tak snad priste

- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam mnoho tvari :pHoghar píše:Ja se taky pripojim ke kladnemu hodnoceni akce :-) Bylo tam spousta lidi a ani to neslo vsechny poznat. Nekteri fabulovali kdo vlastne jsou, Mulambo ze? :wink: , Jsem rad ze jsem videl a poznal lidi co na DP hraji / hrali.
Tak snad priste :idea:
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Hoghar
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Tak to te obdivuju, ja byl rad ze byl na sedmou ve skole s kruhama pod ocima a naramnou chuti spat. No tak priste dame jeste pokracovani v ULAcarus píše:No ja byl v 9:00 taky v ustiHoghar píše:Ja se taky pripojim ke kladnemu hodnoceni akceBylo tam spousta lidi a ani to neslo vsechny poznat. Nekteri fabulovali kdo vlastne jsou, Mulambo ze?
Tak snad pristea pak v 10 uz na sjezdovce.

Mulambo: Ale byl jsi presvedcivej

Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
[quote="Erik Nighelt"][quote="mgimli"][quote="Hunter"]
cece jasne ale ja se na nohach drzel celkem dobre ne
jen pro priste necham ten sampus bejt
divil jsem se doma jak sem vysel ty nuselske schody
je to schodu jak prase a jeste v takovem stavu cece ale priste jdu a nepiju to jen pivko
:D nebo panaky 
cece jasne ale ja se na nohach drzel celkem dobre ne

kaviárový tousty to je vůl