Předvánoční sraz Praha
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Me se vsichni predstavovali jako Wizzy 
Btw.: Bylo to fajn, skoda ze sem tam byl jen na skok, kdybych vedel ze tam bude tolik fajn lidi, tak sem si udelal cas celej vecer....
Jinak jestli me neco prekvapilo, tak vekovej prumer... cekal jsem ho teda o dost mensi :p , aspon vim ze se muzu klidne chovat detinsky :p

Btw.: Bylo to fajn, skoda ze sem tam byl jen na skok, kdybych vedel ze tam bude tolik fajn lidi, tak sem si udelal cas celej vecer....
Jinak jestli me neco prekvapilo, tak vekovej prumer... cekal jsem ho teda o dost mensi :p , aspon vim ze se muzu klidne chovat detinsky :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Re: Předvánoční sraz Praha
Takže fotky - http://petydohr.rajce.idnes.cz/DP_SRaz_v_Praze_2008/
Kdybyste poznal někoho kdo má nad sebou otazník, tak mi prosím dejte vědět, třeba ten stůl jak u něj seděla Carolin, ten sem nějak vubec nepoznal...
Ale jinak díky za fajn sraz... s tím že by mohli být častěji musim souhlasit, se nedalo poznat všechny a pak si je zapamatovat
Kdybyste poznal někoho kdo má nad sebou otazník, tak mi prosím dejte vědět, třeba ten stůl jak u něj seděla Carolin, ten sem nějak vubec nepoznal...

Ale jinak díky za fajn sraz... s tím že by mohli být častěji musim souhlasit, se nedalo poznat všechny a pak si je zapamatovat

-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
PB221030.JPG to je magusPetysek píše:Takže fotky - http://petydohr.rajce.idnes.cz/DP_SRaz_v_Praze_2008/
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nepodlejzej už tam sem ti řikal že stejně nic nedostaneš...Meggie píše:žádnou, kde vypadáš špatně sem nenašelSofia píše:Panebože, co třeba dát pryč moje fotky? Nebo aspoň ty nejhorší na kterých vypadám jak debil... takže všechny.
btw.my dva si to spolu ještě vyřídíme stim počítej

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Mno bylo to fakt super cece az na toho bolehlava rano a zaspani do rachoty oki
tyjo fakt good na dalsi bych se rad pripojil 

kaviárový tousty to je vůl
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele: