Něco pro Krvelačné

Vaše nápady a návrhy
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

A proc nema mag dmg jak warior a proc nema warior boosty jak klerik a proc paladin nema paru jak vamp a proc nema vamp dmg jako warior a proc ma ranger min sumu jak nekromancer a proc nema nekromancer zed jen tu trapnou ef ....fakt todle je smesne :) povolani nejsou o tom ze je kazde super imba ve vsem..je to udelane tak aby meli vyuziti vsechny.
treba Mage ma rychlejsi zdi zato horsi sumy od Nekra,warior ma mozna vacsi dmg od paladina ale zas paladin ma mensi dmg ale boosty k tomu,klerik nema takovej dmg jako paladin ale ma zas lepsi heal,vamp nema dmg jako paladin nebo warior ale zato ma zas paru,pfku,blade spirita(celkem se da vyuzit jako sumon) dp je delane tak aby se uplatnilo kazde povolani a to ze nekteri lidi neumi dojit na chut treba vampovy nebo nekrovy tak imho smula no...kazde povolani je v necem dobre...akorat jak uz tady nekde odznelo neni to o tom co umi postava ale hrac...
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

DarthKnight píše:Ae wampír nemá v dungách využití jen na DMG :) A dmg v dungu neni všechno pánové :)
Ja myslim, ze je.
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

nj, naco by sa ludia bavili v dungu, to je az vedlajsie. prvorady je hon za mamonom :)
clear brainwashing
dNb prezents
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Legend Of Pain píše:nj, naco by sa ludia bavili v dungu, to je az vedlajsie. prvorady je hon za mamonom :)
Jestli podle Tebe znamena bavit se jit dung misto 6hod 8, tak ano, zenu se pouze za mamonem :p
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Darlok píše:
Legend Of Pain píše:nj, naco by sa ludia bavili v dungu, to je az vedlajsie. prvorady je hon za mamonom :)
Jestli podle Tebe znamena bavit se jit dung misto 6hod 8, tak ano, zenu se pouze za mamonem :p
jj ked niekdo zobere vampa miesto wara hned sa predlzi cas o 2 hodiny sory ja som nevedel
clear brainwashing
dNb prezents
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Arandil píše:akorat jak uz tady nekde odznelo neni to o tom co umi postava ale hrac...
Ano presne tak, proto kdyz klerik, rang a mag umi hrat = wamp k nicemu. Mam rad kdyz to v dungu odsejpa a proto jsem 100% pro wary. Jeden pal se hodi kvuli stitu, ale jinak dalsi uzz je taky naprosto k nicemu :p
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Legend Of Pain píše:
Darlok píše:
jj ked niekdo zobere vampa miesto wara hned sa predlzi cas o 2 hodiny sory ja som nevedel
Takhle jsem to nemyslel a kdyby si se zkusil vzit trochu do me situace, mozna bys to pochopil. Jen se tu snazim vysvetlit, proc sposuta lidi wampy odsuzuje. Proste ten war udela mnohem vetsi dmg a tj vsechno .. muj jedinej argument, kterej mi nikdo nemuze vymluvit.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Darlok píše:Proste ten war udela mnohem vetsi dmg a tj vsechno .. muj jedinej argument, kterej mi nikdo nemuze vymluvit.
presne tak..
nechapu ze to nekdo nemuze pochopit :D je to opravdu tak slozite? :roll: sranda tady svama kluci .. lepsi jak na libku :lol:
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Darlok píše:
Nemusis chodit dungy kde je ten mamon najvacsi. A budu ti trvat hodinku a pol.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Darlok píše:
Legend Of Pain píše:
Darlok píše: Jestli podle Tebe znamena bavit se jit dung misto 6hod 8, tak ano, zenu se pouze za mamonem :p
Takhle jsem to nemyslel a kdyby si se zkusil vzit trochu do me situace, mozna bys to pochopil. Jen se tu snazim vysvetlit, proc sposuta lidi wampy odsuzuje. Proste ten war udela mnohem vetsi dmg a tj vsechno .. muj jedinej argument, kterej mi nikdo nemuze vymluvit.
bohuzial ti ho moze vymluvit kde kto, oskusaj si to neked& v praxi a zistis ze najvyhodnejsie je ked ide 5-6 magov, ty strcia doprdele aj chudaka wara
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Morlith píše:
Darlok píše:
Legend Of Pain píše:jj ked niekdo zobere vampa miesto wara hned sa predlzi cas o 2 hodiny sory ja som nevedel
bohuzial ti ho moze vymluvit kde kto, oskusaj si to neked& v praxi a zistis ze najvyhodnejsie je ked ide 5-6 magov, ty strcia doprdele aj chudaka wara
5-6 magu misto jednoho wara? Ale jo, proc ne, jen by se o regy museli poprat.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Raegann píše: 5-6 magu misto jednoho wara? Ale jo, proc ne, jen by se o regy museli poprat.
popravde ani ne, kebyze nebolo apr monstier co su magic resist, ale ktore sa daju z dobrymi mlatickami zvladnut aj v malom pocte...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

celkově ohldně všechn povolání každý má něco do sebe a podle mého nepotřebujou nic přidávat ani ubirat to že wamp neni využivanej v dungu je asi to že nejsi dost dobrej wamp a do dungu tě neberou. Wamp je vynikající povolání sám pár top wampidel znám třeba Bidas z -GP- atd atd stejně jako třeba pal či war má wamp svoje vyhody nevyhody stejně jako mage či negr má svoje plusy a minusy mage má fast zdi negr fast summy pokud oboji dokážeš využivat nemáš problem zazdit za negra to samí co mage s tím rozdilem že mage to udělá rychlějš a precizněji tohle téma je zanedbatelný nechte to tak jak to je už jenom přinosem artefaktu se hra velmi změnila jinak si zajdi do destu 1+3 máš na konci srcde upira artefakt huj.
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Night Storm píše:
Darlok píše:Proste ten war udela mnohem vetsi dmg a tj vsechno .. muj jedinej argument, kterej mi nikdo nemuze vymluvit.
záleží na dungu pal třeba v ankhu udělá lepší dmg pokud má dominik +20 zbraně tak se mu warr nemuže rovnat:P
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mně se líbilo to top wampidlo prej :mrgreen:
Nexios
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Zodiak píše:
Night Storm píše:
záleží na dungu pal třeba v ankhu udělá lepší dmg pokud má dominik +20 zbraně tak se mu warr nemuže rovnat:P
tady mluvime o palech ?)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ja som za to aby sa upir po smrti zmenil v oblacik hmly a po 40 min. dostal samoress. a basta
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

to mu je k nicemu když mu do 30 ti minut zmizí tělo někdy i dřív
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

tyvole calderik :)
clear brainwashing
dNb prezents
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Hoši ,vy tady pořád mluvíte o tom,že Vamp je postava,kterou nemá cenu brát do dungu,protože nemá dmg :D ,přijde mi to k smíchu od DMG jsou tady palove a warové.Wampire,pokuď za něj člověk umí hrát ,dokáže podržet výpravu i v nejtěžších pasážích :) .Ve stouně je wamp jen jako dmg to je jasny...ae v odmorfu vampítko skýtá množštví možností :)

Prostě v některejch výpravách (u Darloka) záleží na DMG :),buďiž...Ae v některejch výpravách jde i o taktiku(třeba když jsem chodívával s VIRem Destardy 1,2,3 tak na konci dvojky tam to dělal Neme za vampa)...
Odpovědět