Nejde o kanál, ale celkově o mapu jako program.
Pár lidí to v poslední době stahovalo a nikomu z nich to nefungovalo. Tak jsme jim přeposlali naše starší mapy, nebo to postahovali z jiného zdroje.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Movalis píše:Bylo rozhodnuto, ze vy zle pk budete pikat za sve hrichy a jediny kanal, ktery dostanete bude vest do jailu
...třpytit se, zpytovat, pykat, pýr, pýřit se... ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Mám menší potíž a nechtěl sem zakládat nový topic na stejné téma. Po nainstalování a spuštění UOAM mi to začne stahovat patche (7) jenže se stáhne jen jeden a pak mi to napíše, že to můžu spustit až když budu mít stažený všechny. Problém je v tom, že stránky ze kterých se stahuje zbylých 6 patchů jaksi nefachaj ....
Bloodboy píše:Mám menší potíž a nechtěl sem zakládat nový topic na stejné téma. Po nainstalování a spuštění UOAM mi to začne stahovat patche (7) jenže se stáhne jen jeden a pak mi to napíše, že to můžu spustit až když budu mít stažený všechny. Problém je v tom, že stránky ze kterých se stahuje zbylých 6 patchů jaksi nefachaj ....
tady nejde ani o kanála ani o mapu tady de o server na kterým je upgrade k uoam kterej nekomunikuje takže kdokoliv kdo reinstaluje mapu tak má bohužel smůlu podle mě je to pc na kerřym je uoam, delší dobu bez ůdržby a prostě jen spadl otázka je v tom kdy se na to majitel konečně koukne a dá to do kupy
Taky mi nesla stahnul jsem si ji z nemeckych strnek a bez problemu.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...