Něco pro Krvelačné

Vaše nápady a návrhy
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Mallory píše:a co k negrovi?
rekneme 120 necromancy

morf na 10 - 15 min do Licha např.
100 hp, 180 - 200 mana, 20 ar
no reknete nezaslouzil by si to vic nez nejakej wamp? :o)
Takovy trest by si podle me nezaslouzil.

Stejne tak nesmyslny morf pro vampa navic. Stone je v pohode.
Přeji pěkný den!
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Huntere ,od kdy má Mage 20 many? Mě šlo o to,že by mohl mít manu na 2 porty,kdyby se jeden nepovedl ...
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Vamp je jedno z nejlépe využitelných a použitelných povolání :)
V.I.R.
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Perun píše:Vamp je jedno z nejlépe využitelných a použitelných povolání :)
Driv mozna, ted urcite ne. V dobach kdy plechove nosili bloodko a +9 double axe a nemeli cobweby na roby .. S tim bych souhlasil, ale ted ? Wamp je cistej pozirac lootu, v humanovi tuplem. Naprosto nevyuzitelna postava do dungu. Je vyuzitelnej jen na par mistech a to v morfu ... Clovek je absolutne k nicemu. Nerikam, ze ta hra neni zabavna, mozna ma nejvice moznosti ze vsech a ta postava je velmi zabavna, ale do dungu nee. Az potkam wampa co pujde celej dung ve stonu, nereknu .. Ale jakmile umre a nema deedy tak uz je zas k nicemu :)
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

rekneme 120 necromancy

Přesně tak :D
Marius
Inkless
Inkless

Příspěvek od Marius »

Někdo si může za vampa tahat spotřebák za 50k , ale pak když ztratí morf a je tam houby platnej už ho asi nikdo víc do dungu nebude chtít , takže kdo chce mít u ostatních dobrý jméno , musí tahat equip v ceně jakou cca tahá warrior ( když mluvim o velkých dungách ).Pořád to vychází víc GP za warra , ale je to jen díky tomu brnku a myslím si , že to pak stejně takovej rozdíl moc neni ve finále..Problém je ale stejně takový , že lidi nikdy nebudou brát do dungu vampy i s full equipem tak jako warriory.Co já vím tak do pride nebo do despu max 1 vamp against X warrů a palů. Proto taky chci uplatnit můj návrh na ten nový morf.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

furt sa tu breci, ze vamp je nahovno ked strati morf, isiel som raz desp v 3-4 vampoch, a slo sa to rovnako dlho, ako ked bol 1 vamp a zvysok warovia, proste blablabla...
edit: a co bol vrchol, isiel som desp v 3 waroch, 2 rangoch a naka smucka, a nemali sme dmg :P proste blablabla....
Naposledy upravil(a) Morlith dne 06.11.2008 19:35:09, celkem upraveno 2 x.
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Marius píše:kdo chce mít u ostatních dobrý jméno,
musí to hlavně umět hrát.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

no kdybych jako cler chtel jit treba pride a vybrat si jestli placnu 3 vampy a jednoho pala nebo 3 wary a jednoho pala tak asi uprimne vemu ty wary.
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Já nikdy neměl problém s tim, že sem šel do dungu vampa ať už v humanovi nebo v morfu :( a kupodivu s tim neměl problém ani nikdo z těch lidí s kterejma sem chodil :(.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

to anger: pride je jedna z vynimiek kde sa to fakt oplati na pusinku, ale siel som to uz aj z 2 vampami warom a palom, a ten cas bol totozny (samozerjme nejaka mala odchylka)
to xviva: zajimave ze ja som cas od casu tento problem postrehol :p
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Marius píše:Někdo si může za vampa tahat spotřebák za 50k , ale pak když ztratí morf a je tam houby platnej už ho asi nikdo víc do dungu nebude chtít , takže kdo chce mít u ostatních dobrý jméno , musí tahat equip v ceně jakou cca tahá warrior ( když mluvim o velkých dungách ).Pořád to vychází víc GP za warra , ale je to jen díky tomu brnku a myslím si , že to pak stejně takovej rozdíl moc neni ve finále..Problém je ale stejně takový , že lidi nikdy nebudou brát do dungu vampy i s full equipem tak jako warriory.Co já vím tak do pride nebo do despu max 1 vamp against X warrů a palů. Proto taky chci uplatnit můj návrh na ten nový morf.
No, ono jakoze ani nejde o to ze vamp bude tahat drahej ekvip jak war... Ale o to, ze proste war tu dmg ma, navic i slusnou str a armor. Pricemz vamp je porad misser, nema takovou dmg (at uz dany vyberem zbrani a nebo zakladem str) a mensi ar a hp.

Jako samozrejme proti vampum co to umej a umej si udrzet stone, nebo vampum co chodej v top vecech (kdy ten skill dosahne a obcas i presahne obyc palata, coz uz ma smysl) nic nemam.

Proste proc brat neco horsiho, kdyz muzu vzit neco lepsiho co se vic vyuzije.
Přeji pěkný den!
Muzzy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muzzy »

Xviva píše:Já nikdy neměl problém s tim, že sem šel do dungu vampa ať už v humanovi nebo v morfu :( a kupodivu s tim neměl problém ani nikdo z těch lidí s kterejma sem chodil :(.
přesně tak, je to jen o lidech 8)
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali!!!

The Witchers
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Darthknight: Svitek stojí kolem 4 many. Navíc, řekl bych, že vamp v morfu s blessem má už teď víc než 20 many. A pokud by něco, tak jsem se clera něco nachodil a když mi vamp řekl, že chce místo síly házet bless, tak ho vždycky měl.
Marius píše:Co já vím tak do pride nebo do despu max 1 vamp against X warrů a palů. Proto taky chci uplatnit můj návrh na ten nový morf.
Vidíš to. Taky se bere třeba jeden prsk, maximálně dva a další už nemaj uplatnění a vezme se místo nich radši něco jinýho. To ale hnedka neznamená, že prsk je nanic a to jen proto, že vy výpravě jdou dva warove ale jen jeden prsk.
Anger píše:no kdybych jako cler chtel jit treba pride a vybrat si jestli placnu 3 vampy a jednoho pala nebo 3 wary a jednoho pala tak asi uprimne vemu ty wary.
Nějak jsem tohle docela nepochopil. Já moci vzít 4 dmg, tak vemu war, war, pal, vamp. Tvůj příklad mi příjde jako kdybys napsal "moci si vybrat, tak vemu radši 3 rangy a pala, než 3 necry a pala" - prostě nějako bezesmyslu. Neber to tak, že jsem si tady na tebe nějak zasedl, jen tě asi trochu nepobíram lately ;P

To si má i pala začít stěžovat, že jsi napsal 3x war a 1x pala, ajej ? To přeci ne, že ne.

Základní pravidlo je: né všechna povolání musí být na všechno nejlepší, moci všechny věci, mít stejně questů, být nejpotřebnější ve všech druzích skupin a podobně.

Pokud by vás tak bavilo hrát wara, tak ho hrajte. Ono ten dmg co má je věru vykoupenej tím, že za něn člověk nemůže skoro nic dalšího dělat. Oh damn! Může krom dmg skákat ještě na odflus, kterej ale průměrně blbej rang s makrem na hid + dvouma klamákama a port svitkem v báglu zvládne obvykle way líp ;P Když to zjednoduším.
Vybrali jste si vampa, tak ho hrajte. Nelíbí se vám, jak je chudák vamp úúúplně na nic a že vás nikdo nebere do dungu? Zde je rada - hrajte něco jinýho, a nebo - což je obvykle mnohem lepší alternativa - najděte si guildu, kde hrajou normální lidi. My když jsme chodili, nebo jdeme, tak nám je jedno, jestli tenhle kamarád jde druhýho vampa, nebo třetího prska. Každej si chodí co ho baví a jsme spokojení všichni. No jo, ale dneska pokud se desp nedojde v sedmi, s připravenou mapou krizovek a vůdcem kázajícím na TS, tak už to není to pravý vořechový no. Já to zase chápu.
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

ja jako kler bych si vzal jenom paly, sami se boostej a je od nich pokoj
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

No tak ja sem si asi zasednul na vampy ja je proste jako mlaticky nesnasel za clera furt to chtelo heal furt to chtelo boosty ale dmg bidnej.

Jeste ze uz dungy nechodim a hraju uz jen to pvp.
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Ae wampír nemá v dungách využití jen na DMG :) A dmg v dungu neni všechno pánové :)
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

spravne a od toho mas ine chary zejo ? :p
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

rekneme 120 necromancy

a mít možnost jezdit na undead horse za licha by bylo fajn:)
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Karolilinecka píše:
rekneme 120 necromancy

a mít možnost jezdit na undead horse za licha by bylo fajn:)
imho nekr je dost silny jak je :(
Odpovědět