Darthknight: Svitek stojí kolem 4 many. Navíc, řekl bych, že vamp v morfu s blessem má už teď víc než 20 many. A pokud by něco, tak jsem se clera něco nachodil a když mi vamp řekl, že chce místo síly házet bless, tak ho vždycky měl.
Marius píše:Co já vím tak do pride nebo do despu max 1 vamp against X warrů a palů. Proto taky chci uplatnit můj návrh na ten nový morf.
Vidíš to. Taky se bere třeba jeden prsk, maximálně dva a další už nemaj uplatnění a vezme se místo nich radši něco jinýho. To ale hnedka neznamená, že prsk je nanic a to jen proto, že vy výpravě jdou dva warove ale jen jeden prsk.
Anger píše:no kdybych jako cler chtel jit treba pride a vybrat si jestli placnu 3 vampy a jednoho pala nebo 3 wary a jednoho pala tak asi uprimne vemu ty wary.
Nějak jsem tohle docela nepochopil. Já moci vzít 4 dmg, tak vemu war, war, pal, vamp. Tvůj příklad mi příjde jako kdybys napsal "moci si vybrat, tak vemu radši 3 rangy a pala, než 3 necry a pala" - prostě nějako bezesmyslu. Neber to tak, že jsem si tady na tebe nějak zasedl, jen tě asi trochu nepobíram lately ;P
To si má i pala začít stěžovat, že jsi napsal 3x war a 1x pala, ajej ? To přeci ne, že ne.
Základní pravidlo je: né všechna povolání musí být na všechno nejlepší, moci všechny věci, mít stejně questů, být nejpotřebnější ve všech druzích skupin a podobně.
Pokud by vás tak bavilo hrát wara, tak ho hrajte. Ono ten dmg co má je věru vykoupenej tím, že za něn člověk nemůže skoro nic dalšího dělat. Oh damn! Může krom dmg skákat ještě na odflus, kterej ale průměrně blbej rang s makrem na hid + dvouma klamákama a port svitkem v báglu zvládne obvykle way líp ;P Když to zjednoduším.
Vybrali jste si vampa, tak ho hrajte. Nelíbí se vám, jak je chudák vamp úúúplně na nic a že vás nikdo nebere do dungu? Zde je rada - hrajte něco jinýho, a nebo - což je obvykle mnohem lepší alternativa - najděte si guildu, kde hrajou normální lidi. My když jsme chodili, nebo jdeme, tak nám je jedno, jestli tenhle kamarád jde druhýho vampa, nebo třetího prska. Každej si chodí co ho baví a jsme spokojení všichni. No jo, ale dneska pokud se desp nedojde v sedmi, s připravenou mapou krizovek a vůdcem kázajícím na TS, tak už to není to pravý vořechový no. Já to zase chápu.