To Sejra : KovareN nemůže nabral žadný nový PK ,jelikož už jich moc není .Navíc si stěžujete ,že to umíme jen v přesile ,na tom zas až tak moc pravdy není.
Stěžujete si,že pojíždíme dungy.Tak mi řekněte jak jinak si máme vydělávat na equip?Když de PK dung tak tam skočí 15 - 20 CH/O .
GM vážně se snažíte"odstranit" PK ?Jelikož to tak zatím vypadá.Vůbec nevim co vám na nás vadí , jestli to že vám pojíždíme kamarády v dungu ?Nevim do hlavy vám nevidim,ale mohli by ste nám říct alespoň důvod.Pak se nedivte ,že budou všecky dungy obsazený a všude vše vyhárvený.Každej bude mít v bance topka a už z nudy nebudou vědět co dělat. Jo a PS: To že nás sjedete v přesile mě ani trochu nežere.Žere mě to ,když nás pojedete v přibližně stejném počtu.
O frakcích nemá cenu se ani bavit,už to tu psal jednou gogo .Do 1-2 měsíců je to přestane bavit a bude to zas jako dřív ,že se v cove procházeli 2 chaosáci a 4 oderáci hodili na sebe šipku ,pak následoval smajlík a poté konec pvp.
Na PK má sice každý modrák jiný názor ,ale nechtěl bych to tu vidět jak by to vypadalo bez PK.
Čistě jen k Erikovo příspěvku.Mno bavíš nás spíš ty.Po delu si nás nikdy nehonil.Stál si akorát za Cove branami nebo v ocllu ,když tam přišlo PK refnout.Píšeš tady o tom jak si nás dáváte,ale chtěl bych tě vidět pvp např. 4v4 .To bys bral hodně velkou čáru a nestačili mi ti ivm svitky.Taky neoplívám skillem ,někteří můžou dokonce říct že sem lama ale nikdy bych neřekl takový nesmysl jako ty.

Abych upozornil tohle není brečení ani stěžování ,jen diskutuju a pokud se vám to takhle líbí ,budíž.
Na závěr chci dodat jen to,že se nedáme a to jak na nás skáčete na obranu dungu je nám pro smích