Windows Vista a 1264bklient+yoko crash
- The Poison
- Slime Flourisher
Windows Vista a 1264bklient+yoko crash
Po zapnuti do hry prez launcher se hra chova jako,ze nic gh & gs,makra behaji.Ale pokud kci prelit z kade do lahvicky hodi to oznam ze klient bude ukoncen,ci kdyz si vytahnu kouzlo z knizky a kci ho pouzit opet to hodi tu samou chybu,nevite kde by mohl byt zakopany pes?Divne je ze treba jednu chvili to i slo :/
Visty mam ultimate edici
Visty mam ultimate edici
- The Poison
- Slime Flourisher
zaklikl sem klient i launcher pustit v rezimu xp a sakris ovoce zadne i to colored v yoku,velmi zajimave :/Carda píše:De ve Vistách něco jako v XP "spusti v režimu kompatbility s blabla" ?
Taky myslim že někdo v topiku o Vistě psal něco jako že stačí vypnout barevný zobrazení v záložce Display.
Ale i tak si velice cennim kazde rady ;o)
- The Poison
- Slime Flourisher
Třebas to někomu pomůže, dneska jsem po delší době nainstaloval UO a světe div se Visty nechcou komunikovat. Na obyč klientu to padlo při logování do postavy a nic. Na jediným yoku se to bez jakyvkoli zasahu nakonec nějak rozběhlo, ale byl v tom malý háček. Pokud někdo něco ve hře napsal (řekl) nebo já něco napsal tak UO šla do kytek.
Takže pokud todle někomu dělá tak jediný řešení na které jsem zatím přišel je: Spustit program v režimu správce
1. řešení kliknout pravým na ikonu a je tam hned spustit jako správce
2. pravým => vlastnosti => kompatibilita a dole je spustit jako správce
To samé pomohlo i s obyč klientem, když ho pustím jako správce tak se normálně zaloguju bez problému.
Takže pokud todle někomu dělá tak jediný řešení na které jsem zatím přišel je: Spustit program v režimu správce
1. řešení kliknout pravým na ikonu a je tam hned spustit jako správce
2. pravým => vlastnosti => kompatibilita a dole je spustit jako správce
To samé pomohlo i s obyč klientem, když ho pustím jako správce tak se normálně zaloguju bez problému.
...
Jj.. Super.. Jede to.. Akorát mi to nedává tu možnost co vám(doslova), ale na té samé kartě(Kompatibilita) a zakázat rozvržení plochy.. Mám Win Vista SP1.. 

Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. JAN WERICH(dej mu panbuh vecnou slavu)
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mam visty home premium a mam stejny problem jako predesli hraci. Bohuzel, ani jedna z variant reseni mi nepomaha, vyzkousel jsem vse co jste nabizeli ve vsech moznych kombinacich, ale stejne to pri jakemkolv zatargeteni spadne, neprisli jste jeste na jiny zpusob ?
Tak uz se mi to poradilo vyresit. Bylo to podobne jako u ostatnich, jen byl v hacek v tom, ze misto kompatibility s XP jsem musel dat kompatibilitu s winama 98.
Tak uz se mi to poradilo vyresit. Bylo to podobne jako u ostatnich, jen byl v hacek v tom, ze misto kompatibility s XP jsem musel dat kompatibilitu s winama 98.
to Stillwater: Jj.. Mám dvoujádro a padá mi to celkem dost(řekněme několiikrát za jedno hraní, cca 3h), tak já to zkusím a snad to pomuže.. 

Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci. JAN WERICH(dej mu panbuh vecnou slavu)