said by Nelfein: A jak to mám asi udělat když nemám webový prohlížeč a nefunguje mi myš ?Raegann píše:Jsou minimalne dva zpusoby, jak ziskat jeho icq. Bud zde na foru se podivas na nejaky jeho prispevek a v tom okenku jeho prispevku je pod podpisem kolonka icq (ta uplne vpravo dole) nebo v sekci kontakty na webu DP najdes jmeno Acarus a pod nim je na nej kontakt. Jmena GMs jsou v tom cervenem prouzku.Nelfein píše:kdyz nemam jeho icq tak asi tezkoMeggie píše: já mám nápad, zkus mu napsat na icq a dohodnout se s nim
BloK...
hm delej si srandu ale me tzo docela stve ze mi bloknul moje acc a kdyz mi neveri z jsou moje chci mu registarce poslat..Marsyas píše:said by Nelfein: A jak to mám asi udělat když nemám webový prohlížeč a nefunguje mi myš ?Raegann píše:Jsou minimalne dva zpusoby, jak ziskat jeho icq. Bud zde na foru se podivas na nejaky jeho prispevek a v tom okenku jeho prispevku je pod podpisem kolonka icq (ta uplne vpravo dole) nebo v sekci kontakty na webu DP najdes jmeno Acarus a pod nim je na nej kontakt. Jmena GMs jsou v tom cervenem prouzku.Nelfein píše: kdyz nemam jeho icq tak asi tezko
Jo? mu to je asi jedno že mi bloknul Account které jsou moje, nevěří mi napsal mi Dokaž to!...psal.... chci mu to dokázat?... Chci ... takže včem je problém z jeho strany?Marsyas píše:Víš Nelfeine, kdybys měl IQ větší než má Tykev, tak by tě z těch postů co tu byli došlo, jak dosáhnout tíženého cíle, ale s přihlédnutím k faktu, že jsi nejspíš uvázl s vývinem ve stádiu 3 letého dítěte, tak máš asi pešekNelfein píše:...
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ty žádáš o řešení, ty bys ho měl kontaktovat ;) On za tebou sám nedojde :pNelfein píše:Jo? mu to je asi jedno že mi bloknul Account které jsou moje, nevěří mi napsal mi Dokaž to!...psal.... chci mu to dokázat?... Chci ... takže včem je problém z jeho strany?Marsyas píše:Víš Nelfeine, kdybys měl IQ větší než má Tykev, tak by tě z těch postů co tu byli došlo, jak dosáhnout tíženého cíle, ale s přihlédnutím k faktu, že jsi nejspíš uvázl s vývinem ve stádiu 3 letého dítěte, tak máš asi pešek :lol:Nelfein píše:...
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
sry budem asi slaby clanok tejto diskusie a prezradim mu to tajomstvo!
Acarusove ICQ: 77049985
dufam ze tam acare nemas antispam bota , bo to bude este na dalsie dve strany potom.
dlho som to zvazoval ci to sem dat :p bo diskusia s nim na icq asi nebude mat plynuly priebeh xD
Acarusove ICQ: 77049985
dufam ze tam acare nemas antispam bota , bo to bude este na dalsie dve strany potom.
dlho som to zvazoval ci to sem dat :p bo diskusia s nim na icq asi nebude mat plynuly priebeh xD
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Ano ja žádám o řešení tudížs sem už mu na icq napsal zatím neodpovída kontaktoval sem ho na foru nák se nevyjádřil takže ted uz jen čekámAmadeus píše:Ty žádáš o řešení, ty bys ho měl kontaktovat On za tebou sám nedojde :pNelfein píše:Jo? mu to je asi jedno že mi bloknul Account které jsou moje, nevěří mi napsal mi Dokaž to!...psal.... chci mu to dokázat?... Chci ... takže včem je problém z jeho strany?Marsyas píše: Víš Nelfeine, kdybys měl IQ větší než má Tykev, tak by tě z těch postů co tu byli došlo, jak dosáhnout tíženého cíle, ale s přihlédnutím k faktu, že jsi nejspíš uvázl s vývinem ve stádiu 3 letého dítěte, tak máš asi pešek
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
Niekde na zaciatku si pisal ze acc Eleshar2 je tvoj dovol ma ta opravit.V registracnom maile sa pise ze acc ktory dostavas nieje tvoj mas ho len prepozicany a server it ho moze hocikedy zobrat.Takze vole nebrec jako vole a ber si priklad zo mna mne uz zmazali milion accountov a uz ked mi ho zmazu dalsi a dalsi tak ani neriesim .
No myslim, ze tobe hlavne smazali vsechny acc ktery se k tobe dostaliVasilij Zaicev píše:Niekde na zaciatku si pisal ze acc Eleshar2 je tvoj dovol ma ta opravit.V registracnom maile sa pise ze acc ktory dostavas nieje tvoj mas ho len prepozicany a server it ho moze hocikedy zobrat.Takze vole nebrec jako vole a ber si priklad zo mna mne uz zmazali milion accountov a uz ked mi ho zmazu dalsi a dalsi tak ani neriesim .
Ty ses na nervy clovicek kterej si maze svy acc sam
Ale pravdu mas v tom, ze acc jsou DP a ne hracu, takze kdyz gm povazuje konkretni ziskani acc za poruseni pravidel...
To já zase vím proč. x lidí mu tu několikrát napsalo jak to má řešit a jak si má sehnat kontakt, kterej on tu opakovaně psal, že nemá a neví kde ho sehnat, načež mu další 3 lidi napsali přesně jak ho získat dvěma způsoby ... načež on opět napsal že mu chce napsat, ale nemá jeho icq, tak co tu asi pak od místních lidí chceš? Já se jim vůbec nedivím, taky jsem měl chuť sem něco veselého napsat, ale nemělo by to stejně smysl.Leman píše:Proc tu vubec spamuji ti, co nic neporadi a jen se předhání ve vtipnosti Ale sem neco napsat to uz rovnou muzu cist předem tři strany vašich "vtipných" spamů a jen tak desetina příspěvku z toho k nečemu je.