Nelfeine, přestaň to například řešit tady na veřejným topicu a napiš ICQ, nebo PM nebo jdi na IRC a mluv soukromě s Acarusem, nechápu, že jsi to doteď nepochopil, kolik ti je ? 11 ? Máš v hlavě víc než vakuum přes který vede drátek spojující tvoje uši ? Odpovím si sám : NE !
tak mi jeho iccq dej ja ho nemam rekl sem mu at mi napisu na PM nenapsal takze newim dej mi jeho ce nebo at mi ho posle PM sam a ja mu poslu obe registrace
Nelfein píše:tak mi jeho iccq dej ja ho nemam rekl sem mu at mi napisu na PM nenapsal takze newim dej mi jeho ce nebo at mi ho posle PM sam a ja mu poslu obe registrace
ehm znas takovy webovy stranky? myslim ze se to menuje dark paradise web :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Hej to není možný, jestli toho "DEBILa" ze sebe nedělá, tak v tom případě jsem v životě hloupějšího člověka nepotkal. To už přesahuje všechny stupně debility
Tak zkus kouknout do toho seznamu kontaktů a když tam najdeš jméno Acarus tak si tam kde si chtěl bejt a pokud ne, tak tam ještě nejsi :p
Ovšem pokud Acarus má blbuvzdorné icq, tak budeš mít problémy s tím, dostat se přes jeho blokační systém s tím přístupem jaký si tady nasadil.
Imho jenom nervy, tak ho nechte.. Nelfein, doporučuju se vyspat a zítra to zkusit řešit, upřímně.. Dneska to tu tak maximálně hezky zvořeš a unbanu se nedočkáš (neříkám že ti to teda odbloknou, ale tímhle způsobem imho ne..)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Akáre lokni to Dyk ty jeho příspěvky se ani nedají číst, jsem si smíchy málem rozlámal židli Tohle už sahá někam do jiné dimenze lidské blbosti.... Kam se hrabe naše vláda, počínaje Paroubtekem a Tupolánkem
Nelfein píše:TAK CO MAM DELAT ACC SOU MOJE NEVIM PROC MI TO BLOKNUL POSLAL BYCH MU REGISTRACE KDYZ NECHE TAKZE KVULI NEMU NEBUDU HRAT?
já mám nápad, zkus mu napsat na icq a dohodnout se s nim
kdyz nemam jeho icq tak asi tezko
Jsou minimalne dva zpusoby, jak ziskat jeho icq. Bud zde na foru se podivas na nejaky jeho prispevek a v tom okenku jeho prispevku je pod podpisem kolonka icq (ta uplne vpravo dole) nebo v sekci kontakty na webu DP najdes jmeno Acarus a pod nim je na nej kontakt. Jmena GMs jsou v tom cervenem prouzku.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann